lifeowner771 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Το κυπελακι με το παιχνιδι απο κατω ολα τα λεφτα Θυμαμαι οτι αυτα τα κυπελλακια, ειχαν τα ιδια παιχνιδια μονιμως αμα τα επαιρνες απο το ιδιο περιπτερο. 1
revolver1990 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Ωραίες εποχές.Τρέχαμε σαν ηλίθια στο περίπτερο τα απογεύματα(εγώ για να πάρω τσιγάρα της μάνας μου) και παίρναμε τις καθημερινές παγωτάρες μας. 1
vsl Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Ευτυχώς δε μου αρέσει το παγωτό και δεν έχω τέτοια προβλήματα. Έχω άλλα θα μου πείτε, αλλά ok. 1
theoritikos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Απο τότε που έμαθα πως να φτιάχνω μόνος μου παγωτό, δεν ξανα-αγόρασα από το περίπτερο .. 1
epitafios Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Ax file κσερω πως νιωθεις Και μενα ενιωσα οτι με προδωσε η πιτσαρια της γειτονιας μου μια νυχτα που ηθελα να μπουκωσω την πιο λιπαρη πιτσα του πλανητη και μ εφερε μια με σπανακι και ροκφορ Αλλα ενταξει δρν ειναι πραγματικα προβληματα αυτα. Αυτο που σ ανησυχει δενα μας ειπες, που σ εσπρωξε να πας μεχρι την algida. Ποιο ειναι.? 1
gavros10 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Ax file κσερω πως νιωθεις Και μενα ενιωσα οτι με προδωσε η πιτσαρια της γειτονιας μου μια νυχτα που ηθελα να μπουκωσω την πιο λιπαρη πιτσα του πλανητη και μ εφερε μια με σπανακι και ροκφορ Αλλα ενταξει δρν ειναι πραγματικα προβληματα αυτα. Αυτο που σ ανησυχει δενα μας ειπες, που σ εσπρωξε να πας μεχρι την algida. Ποιο ειναι.? Ο δρομος για το μεγαλειο ειναι ανηφορικος και δυσκολος. Μερικες φορες χρειαζεσαι ενα τονοτικο οπως το αλκοολ ή οι γυναικες για να σου θυμισουν ποσο σημαντικος ειναι ο στοχος σου.. Αν δεν εχεις ουισκι, πας στις γυναικες, αν δεν εχεις ουτε απο αυτο το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να φας ενα παγωτο
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Παρεπιπτοντως η Algida σε καθε χωρα εχει διαφορετικο ονομα ο περιπτερας ο πουστης μου δινει το ben&jerry 2.50 1
Geosim79 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Το κυπελακι με το παιχνιδι απο κατω ολα τα λεφτα Lucky Cap (ΔΕΛΤΑ) vs CARAMBOLA (ΕΒΓΑ νομίζω)... 1
johnbond Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Μαρέσει που κάποιοι δεν θέλουν να πάμε στη δραχμή και να αγοράζουμε με 250.000δρχ τον πύραυλο Fixed! 2
Dannie Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Εμενα ευτυχως μου αρεσουν οι γρανιτες-παγωτα το καλυτερο ηταν το Pirulo(nestle) με διαφορους χυμους φρουτων το οποιο το σταματησε Τωρα παιρνω το Pirulo cool με γευση strawberry μονο 1 ευρω. Ενταξει ωραιο ειναι και το Scandal με βανιλια και μελι αλλα 6 κουταλιες 2,5 ευρω δεν λει...
kage Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Παιζει διαφημιση algida corneto 1e και η εβγα το no1 σε 1ευρω... να υπενθυμισω οτι τα περισσοτερα ειναι λιπος,λαδι κοκκοφοινικα και αρωματα.... http://www.insomnia.gr/topic/536071-παγωτά-παγωμένα-γλυκίσματα-ή-επιδόρπια-παγωτο/
Προτεινόμενες αναρτήσεις