Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Το κυπελακι με το παιχνιδι απο κατω ολα τα λεφτα

Θυμαμαι οτι αυτα τα κυπελλακια, ειχαν τα ιδια παιχνιδια μονιμως αμα τα επαιρνες απο το ιδιο περιπτερο. :P

• Like 1
Δημοσ.

Ωραίες εποχές.Τρέχαμε σαν ηλίθια στο περίπτερο τα απογεύματα(εγώ για να πάρω τσιγάρα της μάνας μου) και παίρναμε τις καθημερινές παγωτάρες μας.

• Like 1
Δημοσ.

Ευτυχώς δε μου αρέσει το παγωτό και δεν έχω τέτοια προβλήματα. Έχω άλλα θα μου πείτε, αλλά ok.

• Like 1
Δημοσ.

Ax file κσερω πως νιωθεις

Και μενα ενιωσα οτι με προδωσε η πιτσαρια της γειτονιας μου μια νυχτα που ηθελα να μπουκωσω την πιο λιπαρη πιτσα του πλανητη και μ εφερε μια με σπανακι και ροκφορ

Αλλα ενταξει δρν ειναι πραγματικα προβληματα αυτα.

Αυτο που σ ανησυχει δενα μας ειπες, που σ εσπρωξε να πας μεχρι την algida. Ποιο ειναι.?

• Like 1
Δημοσ.

Ax file κσερω πως νιωθεις

Και μενα ενιωσα οτι με προδωσε η πιτσαρια της γειτονιας μου μια νυχτα που ηθελα να μπουκωσω την πιο λιπαρη πιτσα του πλανητη και μ εφερε μια με σπανακι και ροκφορ

Αλλα ενταξει δρν ειναι πραγματικα προβληματα αυτα.

Αυτο που σ ανησυχει δενα μας ειπες, που σ εσπρωξε να πας μεχρι την algida. Ποιο ειναι.?

Ο δρομος για το μεγαλειο ειναι ανηφορικος και δυσκολος. Μερικες φορες χρειαζεσαι ενα τονοτικο οπως το αλκοολ ή οι γυναικες για να σου θυμισουν ποσο σημαντικος ειναι ο στοχος σου.. Αν δεν εχεις ουισκι, πας στις γυναικες, αν δεν εχεις ουτε απο αυτο το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να φας ενα παγωτο :D

Δημοσ.

Μαρέσει που κάποιοι δεν θέλουν να πάμε στη δραχμή και να αγοράζουμε με 250.000δρχ τον πύραυλο

Fixed! :mrgreen: :eek:

• Like 2
Δημοσ.

Εμενα ευτυχως μου αρεσουν οι γρανιτες-παγωτα το καλυτερο ηταν το Pirulo(nestle) με διαφορους χυμους φρουτων το οποιο το σταματησε :mad:

Τωρα παιρνω το Pirulo cool με γευση strawberry μονο 1 ευρω.

Ενταξει ωραιο ειναι και το Scandal με βανιλια και μελι αλλα 6 κουταλιες 2,5 ευρω δεν λει... :X

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...