Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Γαμησετα εχουν παει οι τιμες στα υψη πηρα ενα νιρβανα απο το σουπερ και ειχε 7 ευρω, δηλαδη στο ψιλικατσιδικο ποσο εχει το κερατο μου ?

Δημοσ.

163586.jpg

πόσο κάνει το μπακωτό;

Συμφωνα με αυτο το ποστ στο off topic thread λιγες ωρες πριν, 50 ευρω. Αν πας και στην επομενη σελιδα λενε 30, αλλα με τα 50 εισαι σιγουρος

• Like 1
Δημοσ.

Κάθε φωροά που πάω στο περίπτερο, κάνω μισή ωρα να διαλέξω παγωτό. Κανένα δεν μου κάνει κλικ με αυτά τα τυποποιημένα. Το καλύτερο είναι χύμα από κάποιο ζαχαροπλαστείο, ειδικά αν κάνει και παρφέ που σπέρνει

Δημοσ.

Κάθε φωροά που πάω στο περίπτερο, κάνω μισή ωρα να διαλέξω παγωτό. Κανένα δεν μου κάνει κλικ με αυτά τα τυποποιημένα. Το καλύτερο είναι χύμα από κάποιο ζαχαροπλαστείο, ειδικά αν κάνει και παρφέ που σπέρνει

μια χαρα ειναι τα τυποποιημενα νιρβανα, σκανταλ και μπεν ν τζερι

Δημοσ.

Πραγματικα αυτο που χαρηκα απο οταν εφυγα απο Ελλαδα ειναι να τρωω παγωτα :D To ακριβοτερο παγωτο το παιρνω μιση τιμη απο οτι στην μαμα πατριδα. Ερχομαι το καλοκαιρι για διακοπες και ξενερώνω. Εχω ξεσκησει το συγκεκριμενο αυτες τις μερες

detail_vienetta_vanilla2.png

• Like 1
Δημοσ.

Πραγματικα αυτο που χαρηκα απο οταν εφυγα απο Ελλαδα ειναι να τρωω παγωτα :D To ακριβοτερο παγωτο το παιρνω μιση τιμη απο οτι στην μαμα πατριδα. Ερχομαι το καλοκαιρι για διακοπες και ξενερώνω. Εχω ξεσκησει το συγκεκριμενο αυτες τις μερες

detail_vienetta_vanilla2.png

παλια το τρωγαμε πολυ αυτο το θεωρουσαμε και πολυ κυριλε παγωτο και το σερβιραμε σε γιορτες και τετοια.

• Like 1
Δημοσ.

Εμενα μαρεσει ενα που δε θυμαμαι τωρα πως λεγεται .

Ειναι σε μικρο διαφανο κυπελακι,κρεμα και απεξω βλεπεις εχει σε σχημα σπιραλ μια γραμμη κοκκινη σιροπιου .

Αυτο για να φας καποιο παγωτο στα γρηγορα στο ποδι .

Α και το καϊμακι .

Για βαρειες καταστασεις εχουνε σκανταλ του λιτρου στο σπιτι.

Ελα ελα , το ROCKET της ΕΒΓΑ λεω

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...