star12 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 τι Algida το scandal το χετε δοκιμασει; με γευση λεμονι και σοκολατα; σκανδαλο να ουμ
Anorymous Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Γαμησετα εχουν παει οι τιμες στα υψη πηρα ενα νιρβανα απο το σουπερ και ειχε 7 ευρω, δηλαδη στο ψιλικατσιδικο ποσο εχει το κερατο μου ?
gavros10 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 πόσο κάνει το μπακωτό; Συμφωνα με αυτο το ποστ στο off topic thread λιγες ωρες πριν, 50 ευρω. Αν πας και στην επομενη σελιδα λενε 30, αλλα με τα 50 εισαι σιγουρος 1
cthulhucarbide Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Κάθε φωροά που πάω στο περίπτερο, κάνω μισή ωρα να διαλέξω παγωτό. Κανένα δεν μου κάνει κλικ με αυτά τα τυποποιημένα. Το καλύτερο είναι χύμα από κάποιο ζαχαροπλαστείο, ειδικά αν κάνει και παρφέ που σπέρνει
Anorymous Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Κάθε φωροά που πάω στο περίπτερο, κάνω μισή ωρα να διαλέξω παγωτό. Κανένα δεν μου κάνει κλικ με αυτά τα τυποποιημένα. Το καλύτερο είναι χύμα από κάποιο ζαχαροπλαστείο, ειδικά αν κάνει και παρφέ που σπέρνει μια χαρα ειναι τα τυποποιημενα νιρβανα, σκανταλ και μπεν ν τζερι
rogu4ever Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Πραγματικα αυτο που χαρηκα απο οταν εφυγα απο Ελλαδα ειναι να τρωω παγωτα To ακριβοτερο παγωτο το παιρνω μιση τιμη απο οτι στην μαμα πατριδα. Ερχομαι το καλοκαιρι για διακοπες και ξενερώνω. Εχω ξεσκησει το συγκεκριμενο αυτες τις μερες 1
Anorymous Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Πραγματικα αυτο που χαρηκα απο οταν εφυγα απο Ελλαδα ειναι να τρωω παγωτα To ακριβοτερο παγωτο το παιρνω μιση τιμη απο οτι στην μαμα πατριδα. Ερχομαι το καλοκαιρι για διακοπες και ξενερώνω. Εχω ξεσκησει το συγκεκριμενο αυτες τις μερες παλια το τρωγαμε πολυ αυτο το θεωρουσαμε και πολυ κυριλε παγωτο και το σερβιραμε σε γιορτες και τετοια. 1
Adon1s Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Εμενα μαρεσει ενα που δε θυμαμαι τωρα πως λεγεται . Ειναι σε μικρο διαφανο κυπελακι,κρεμα και απεξω βλεπεις εχει σε σχημα σπιραλ μια γραμμη κοκκινη σιροπιου . Αυτο για να φας καποιο παγωτο στα γρηγορα στο ποδι . Α και το καϊμακι . Για βαρειες καταστασεις εχουνε σκανταλ του λιτρου στο σπιτι. Ελα ελα , το ROCKET της ΕΒΓΑ λεω 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις