Προς το περιεχόμενο

Η LG ανακοίνωσε την 4K οθόνη, 27MU67 με AMD FreeSync


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εδω βλεπουμε το κτηνος 4970κ να πεφτει στα 45 frames μολις γυρισει η καμερα και ε 

 

αφου μπορεις και παιζεις με τετοια frame δε μου κανει εντυπωση που σου φαινεται οτι υπαρχει διαφορα μεταξυ επεξεργαστων .. φιλε εισαι εντυπωσιακος.. βγες και λιγο εξω ομως μια και σου απεδειξα οτι δεν υπαρχει λογος να ασχολεισαι ..

 α υποψιν το συγκεκριμενο βιντεο ειναι εκτος του 4970 ειναι με 32γιγα corsair ! kai 970 SLI !!! ΚΑΙ ΠΑΛΙ PEFTEI STA 45 !! ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΣΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΛΑ ..situation is helpless 

ε αφου ρε φλαφυ μπορεις και παιζεις με τετοια frame 

 

Και παραιτέρω απόδειξη ότι δεν ξέρεις πραγματικά τι σου γίνεται είναι οτι ο τύπος στο βίντεο βάζει 8xMSAA. Οπότε οι πτώσεις αυτές είναι λογικότατες γιατί δεν υπάρχει αρκετή vram. GPU bottleneck λοιπόν σε αυτή την περίπτωση. Καμία σχέση με τη CPU.

 

Επίσης αδυνατείς να καταλάβεις τη διαφορά μεταξύ gpu bound και cpu bound και τα βάζεις όλα σε ένα τσουβάλι. (BF4 παρεπιπτόντως έχει μηχανή που είναι αποκλειστικά gpu bound.)

 

Όλοι εδώ σου λέμε το ίδιο πράγμα κι εσύ επιμένεις να λες ότι όλοι κάνουμε λάθος. Δεν χρειάζεται λοιπόν να το ζορίζουμε στο ποιος είναι αυτός που πρέπει να βγει λίγο έξω. 

 

Δεν μπορώ να συζητήσω με άνθρωπο που επιμένει βλακωδώς πάνω σε θέματα στα οποία ολοφάνερα δεν γνωρίζει οπότε σε αφήνω στην πλάνη σου μιας και είσαι ευτυχισμένος.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

 

αυτο το βιντεο επισης αποδεικνυει ποσο αστεια ειναι αυτα που λενε καποιοι οτι "ειχα 2500κ και δε μου επαιζε , εβαλα 2600κ και μιλαμε πεταξε το μηχανημα" ναι , στα παιχνιδια το hyperthreading δε δουλευει μαλιστα σε πολλα προκαλει και χειροτερες επιδοσεις  

 

εδω λοιπον βλεπουμε ενα τσιπακι των 70κατι ευρω !! να εχει ΙΔΙΕΣ επιδοσεις πρακτικα οχι σε καμια τριλιζα αλλα στο bf4 με το θαυματουργο 4970κ.. 72 ευρω στο σκρουτζ .. 

 

δηλαδη πουλωντας τα ηδη κτηνωδη τσιπακια σας καταφερατε να πετυχετε μια ουσιαστικη αναβαθμιση χτυπωντας στα ισα τον ..πεντιουμ !!

 

φυσικα η διαφορα στο μεσο ορο δεν αντικατοπτριζει τη πρακτικη αποδοση στο παιχνιδι που ειναι στο 99% του χρονου ιδια

Εκτός του οτι στο βίντεο που πόσταρες σε κάθε σκηνη που έχει μια μικρη έκρηξη o celeron ειναι 10-15 fps κατω όπως είπε κ ο φίλος πιο πάνω το bf4 δεν είναι τοσο cpu bound, αλλα ο συγκεκριμένος είναι περιπτωσάρα, είχε γίνει πανικός για τις αποδόσεις του. Επίσης για να δέις αυτο που σου λεω 4 vs 8 logical cores πάτα εδώ είναι το ίδιο πράγμα που γινόταν με τον 2500k vs 2600k (βλέπε την χρήση gpu). Tο hyperthreading που λες δεν νομιζω να κολλαει πουθενά, γιατι το σύστημα βλέπει logical cores πια όχι physical.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...