Speculoos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Για καθημερινή χρήση backpack με χίλια. Και αν θες στυλ, αντοχή και προστασία από βροχή πήγαινε σε λύση Freitag ή Bree. Προσωπικά έχω μια Bree Punch η οποία είναι και αδιάβροχη και τεράστια. Από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει.
bluesattack Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Μας πηραν φαλαγγι οι backpackηδες Δεν τα βρισκουμε καπου στην μεση ? 2
Stavmitsos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Κι εγω θελω μια τσαντα για το καλοκαιρι. Κυριως για εξωτερικες δουλειες του γραφειου (να χωραει φακελους α4 και ενα ipad) αλλα να ειναι πρακτικη. Ευκολες θηκες, οχι πολλα χλαπατσιμπαλα, ανθεκτικη και ελαφρια. Αυτες οι μπρι λενε;
bill1987 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Για μικρό βάρος μπορεί να σε βολέψει και η ταχυδρόμου, δηλαδή αν βάζεις μέσα μόνο το λάπτοπ. Κατά τα άλλα συμφωνώ με τους υπολοίπους ότι η backpack χωράει πολλά πράγματα και το βάρος κατανέμεται πολύ καλύτερα στους ώμους. Ένα αρνητικό που έχουν όμως τώρα το καλοκαίρι είναι ότι ιδρώνεις εύκολα όταν την κουβαλάς για ώρα.
Kostasspil Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Τελικά κατέληξα σ αυτήν και θα την χυπήσω αύριο πιθανότατα: 2
Kostasspil Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Ή την τρίτη καλύτερη επιλογή Γιατί τη 3η?
RottenLungs Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Αν θες τον αυχένα σου πας σε backpack. Αν θες στυλ πας σε ταχυδρόμου. Εγω έχω μία του plaisio του 30€ και για τα λεφτά της είναι εξαιρετική. Θα την αναβαθμίσω όμως γιατι έχω 17ρι και θέλω καλύτερη πλάτη, στήριξη με ιμάντες κτλ. Έχω βρει μία φοβερή Northface στα 120€. Πάντως είναι αστείο να έχει laptop των 500-1000€ και να μην μαζέψεις ένα 100ρικο να πάρεις κάτι που να σε βολέψει και να μην σου δημιουργήσει θέματα στο μυοσκελετικό. 1
Kostasspil Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Και το backpack μια χαρά στυλάτο δεν είναι? Γιατί να υπερτερεί η ταχυδρόμου?
viper2005 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Στις χαμηλες τιμες του ταχυδρομου ειναι πιο ομορφες, αλλα αμα θελεις να δωσεις λιγο περισσοτερα βρισκεις πολυ ωραια backpacks που τα φορας και με κουστουμι που λεει ο λογος. I hate being that guy, αλλα αυτοί που φοράνε backpacks με κουστούμι ειναι κακομοίρηδες και συνήθως εχουν oversized κουστούμια...
viper2005 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Κι εγω θελω μια τσαντα για το καλοκαιρι. Κυριως για εξωτερικες δουλειες του γραφειου (να χωραει φακελους α4 και ενα ipad) αλλα να ειναι πρακτικη. Ευκολες θηκες, οχι πολλα χλαπατσιμπαλα, ανθεκτικη και ελαφρια. Αυτες οι μπρι λενε; Άμα θες πρακτικότητα για βάλε βγάλε τότε κοιτάς για ταχυδρόμου που εχουν φερμουάρ πάνω όπως η Fred perry και οχι αυτές που εχουν το τεράστιο κάλυμμα μπροστά. ταχυδρομου, αν δεν είσαι σε μηχανή (και όχι σκούτερ) Και Άσε τους plebs να λένε =] Pay attention
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα