Unabomber Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 I hate being that guy, αλλα αυτοί που φοράνε backpacks με κουστούμι ειναι κακομοίρηδες και συνήθως εχουν oversized κουστούμια... Τα τυπακια που βλεπω στην Wall street που καβαλανε folding bikes μια χαρα εχουν backpacks.... #δεν_τους_λες_και_κακομοιρηδες τον τυπα τον εχω πετυχει αρκετες φορες οn my way.... Aκομα και με formal suit παλι την backpack εχει.....
Unabomber Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Eνταξει, ειναι καθαρα τι βολευει τον καθενα και τι βαρος θελει να κουβαλησει μαζι του..... Αμα θες να την εχεις φουλαρισμενη την τσαντα, με πολλα αντικειμενα και βαρια, τοτε αν πας σε messenger την εκατσες..... Αν παλι θελεις να βαλεις κινητο, κλειδια, πορτοφολι, κανα ipad ή ultrabook τοτε και η messenger κανει την δουλεια. 1
viper2005 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Τα τυπακια που βλεπω στην Wall street που καβαλανε folding bikes μια χαρα εχουν backpacks.... #δεν_τους_λες_και_κακομοιρηδες ελα αθηνα και θα δεις το μανικι απο το σακακι να σταματαει στην βερα... 2
Unabomber Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 ελα αθηνα και θα δεις το μανικι απο το σακακι να σταματαει στην βερα... Χαχαχαχα, epic….. Καλα , δεν ντρεπονται να τα φορανε ετσι ?
Papakaliati Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 I hate being that guy, αλλα αυτοί που φοράνε backpacks με κουστούμι ειναι κακομοίρηδες και συνήθως εχουν oversized κουστούμια... Υπαρχουν backpacks kai backpacks οπως ακριβως υπαρχουν κουστουμια και κουστουμια.
RottenLungs Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δεν ξέρω τι λέει ο Viper αλλα αν έχεις βάρος σε ταχυδρόμου, κατα 99% μετα απο ένα χρόνο καθημερινής χρήσης θα καταλήξεις για φυσικοθεραπείες. Είναι απλη φυσική λυκείου, δεν θέλει και τρελή σκέψη. Αν πας στην τάξη των 100-200€, μπορείς να βρεις στυλάτο- καλό backpack. Κυκλοφορούν και κάτι retro στυλ απο κλασσικές εταιρείες στον χώρο του backpack. Υπολείπονται των άλλων βέβαια στην άνεση αλλα δεν μπορείς να τα έχεις και όλα. Για παράδειγμα αυτήν τσίμπησε η ξαδέρφη μου και την έβγαλε χωρίς θέμα σε 15θήμερο ταξίδι με πολύωρο καθημερινό περπάτημα και αρκετό βάρος+laptop. Εγω έχω μπανίσει αυτήν για 17ρι.
viper2005 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Χαχαχαχα, epic….. Καλα , δεν ντρεπονται να τα φορανε ετσι ? Άμα το αγόρασε η γυναίκα του, μπορει να πει τπτ? #men_without_balls Δεν ξέρω τι λέει ο Viper αλλα αν έχεις βάρος σε ταχυδρόμου, κατα 99% μετα απο ένα χρόνο καθημερινής χρήσης θα καταλήξεις για φυσικοθεραπείες. Είναι απλη φυσική λυκείου, δεν θέλει και τρελή σκέψη. Αν πας στην τάξη των 100-200€, μπορείς να βρεις στυλάτο- καλό backpack. Κυκλοφορούν και κάτι retro στυλ απο κλασσικές εταιρείες στον χώρο του backpack. Υπολείπονται των άλλων βέβαια στην άνεση αλλα δεν μπορείς να τα έχεις και όλα. Για παράδειγμα αυτήν τσίμπησε η ξαδέρφη μου και την έβγαλε χωρίς θέμα σε 15θήμερο ταξίδι με πολύωρο καθημερινό περπάτημα και αρκετό βάρος+laptop. Εγω έχω μπανίσει αυτήν για 17ρι. Εγω μιλάω για urban καταστάσεις και οχι για διακοπές και ορειβατικές καταστάσεις.
RottenLungs Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Ορειβατική κατάσταση και laptop δεν μου έχει τύχει να πετύχω ποτε και κάνω ορειβασία 2 χρόνια. Είπαμε εξαρτημένοι απο την τεχνολογία αλλα οχι και σε τέτοιο επίπεδο. Για πόλη μιλάω και εγω. Σίγουρα παίζει ρόλο και πόσο περπατάει ο καθένας. Εγω πχ. καθημερινές περπατάω με laptop πάνω 10 km συνολικά, πέρνω και μέσα μ μεταφοράς, αν δεν προλάβω να γυρίσω σπίτι, μπορεί να πάω κατευθείαν και για ένα τσιπουράκι.
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 15 λεπτά πριν, tomy1471 είπε Εγώ έχω αυτήν και έχω βολευτεί πάρα πολυ! https://www.seawavefashion.com/collections/bussiness-bags/products/leather-bags-swb0033?variant=15212758990921 Aκριβουτσικη φαινεται για την εργασια που βλεπω πως εχει, διατηρω λιγο τις επιφυλαξεις μου για την αντοχη του σκληρου δερματος σε ταχυδρομικη τσαντα παρεμπιπτοντως.
ctasis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 34 λεπτά πριν, tomy1471 είπε Εγώ έχω αυτήν και έχω βολευτεί πάρα πολυ! https://www.seawavefashion.com/collections/bussiness-bags/products/leather-bags-swb0033?variant=15212758990921 Εχω μια παρόμοια και με ενοχλούσε πάρα πολύ το λουρί στον ώμο (και δεν την είχα φορτωμένη κιόλας) ωσπου πήρα backpack και ησυχασα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα