Narayan Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 ΟΡ, η απάντηση στο ερώτημά σου είναι πολύ απλή. Οι τιμές στα αναψυκτικά δεν πέφτουν, επειδή οι μαγαζάτορες ξέρουν πως τα άτομα που θέλουν να πληρώνουν το λιγότερο δυνατόν για αυτό το προϊόν, έχουν προνοήσει και έχουν πάρει 5-6 μπουκάλια του 1,5 λίτρου από τα Carrefour (οι οργανωμένοι μάλιστα έχουν ψωνίσει την ημέρα που τα έχει -20%). ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι, λόγω οκνυρίας, θα τα παραγγείλουν μαζί με τα σουβλάκια, όσο και να στοιχίζουν. Αν θέλουμε μάλιστα να πάμε ένα βήμα παραπέρα, αφελείς είναι μάλλον όσοι πουλάνε αναψυκτικά κοντά στο κόστος, αφού όπως είδαμε οι μη προνοητικοί πελάτες θα τα αγοράσουν ούτως ή άλλως, και επομένως χάνουν σημαντικό εισόδημα από εκεί. 1
MT60RS Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 αλλά όποιος δεν έχει μυαλό έχει τζιπ και αν καποιος εχει crossover; Την παλευει καθολου;
tz3s Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 "Πανακριβα αναψυκτικα" ??? Δηλαδη τι θες? να σου δινουν κατι που αποδεδειγμενα βλαπτει τον οργανισμο σου σε τεραστιο βαθμο? Να κυκλοφορουμε σαν τους Γερμανους στους δρομους και αντι για νερο να εχουμε ενα τεραστιο μπουκαλι κοκα κολα στην τσαντα μας για να "ξεδιψαμε" ? Παντως για να μην λεμε και οτι θελουμε, υπαρχουν πολυ καλες προσφορες κατα καιρους σε κατι τετοια.. οποτε το θεμα ειναι ακυρο
MT60RS Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Γέλασα στo πληρωμή μέσω paypal για πίτσα... το γελιο θα ειναι να ακους καποιον να προσπαθει να το εξηγησει στον ΜΕΣ Μεσο Ελληνα Σουβλατζη
MT60RS Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 "αφεντικο, ξεχασα τον κωδικο για το βαλέτι, θα κερασεις ενα τεταρτακι ρετσινα;" 3
Uncle_Bens Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Γιαυτό που γελάτε "όλοι"(=τα trolls) its all about seamless transactions γιατι βάζουν rfid στα κινητά νομίζετε; ή συσκευές όπως το iphone που σου επιτρέπουν να αγοράσεις μέσω amazon/paypal κτλ χωρίς login απλα σκανάρωντας το δαχτυλικό αποτύπωμα;... γιατι νομίζετε ότι όλοι πλακώνονται να μπούν σε σελίδες όπως clickdelivery κτλ;γιατι οι πελάτες αντι κλασικά να ανοίξουν το συρτάρι με τα φιλάδια και να πάρουν τηλέφωνο και να περιμένουν πότε θα ανοίξει το ακουστικό ή πότε δεν θα μιλάει προτημούν με δυο τρια click να κάνουν γργηγορα την παραγγελία τους...Ουτε αναμονή ούτε μπλαμπλα και με paypal ειναι ακόμη πιο seamless (και όποιος έχει πάρει έτσι εχει δεί πως το έχουν μελετήσει τα site αυτα και δεν κάνει pop up σε νεα καρτέλα απλά βάζεις τα στοιχεία σου την πρώτη φορά και μετα το μονο που έχεις να κάνεις ειναι click στο paypal και "ολοκλήρωση παραγγελίας" ούτε επιβεβαιώσεις ούτε άλλα παράθυρα ούτε Login στην paypal όλα συμβαίνουν αυτόματα στο backend του site και μπαμ μετά έρχετε ο delivery σου δείνει το προϊόν και φεύγει ούτε "δεν έχω ρέστα" ή άλλου είδους κωλυσιεργίες και δοσοληψίες... (τέλος το ότι σε ενα υποτίθεται τεχνολογικό forum υπάρχουν άτομα που ειρωνεύονται την τεχνολογία αντι να την υποστιρίζουν μόνο και μόνο για την πούνε σε κάποιον -ή έστω έτσι να νομίζουν- ειναι λυπητερό απο μόνο του... ) ΟΡ, η απάντηση στο ερώτημά σου είναι πολύ απλή. Οι τιμές στα αναψυκτικά δεν πέφτουν, επειδή οι μαγαζάτορες ξέρουν πως τα άτομα που θέλουν να πληρώνουν το λιγότερο δυνατόν για αυτό το προϊόν, έχουν προνοήσει και έχουν πάρει 5-6 μπουκάλια του 1,5 λίτρου από τα Carrefour (οι οργανωμένοι μάλιστα έχουν ψωνίσει την ημέρα που τα έχει -20%). ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι, λόγω οκνυρίας, θα τα παραγγείλουν μαζί με τα σουβλάκια, όσο και να στοιχίζουν. Αν θέλουμε μάλιστα να πάμε ένα βήμα παραπέρα, αφελείς είναι μάλλον όσοι πουλάνε αναψυκτικά κοντά στο κόστος, αφού όπως είδαμε οι μη προνοητικοί πελάτες θα τα αγοράσουν ούτως ή άλλως, και επομένως χάνουν σημαντικό εισόδημα από εκεί. Αυτοι οι άνθρωποι που λες έτσι και αλλιώς δεν ειναι στο κυρίως target group των fastfood γιατι πολύ απλά κάθονται και μαγειρεύουν μόνοι τους και αν θέλουν καμιά Pizza την παίρνουν και αυτή έτοιμη απο super.. εκτός αν έχουν εμονή μόνο να βρίσκουν τα φθηνότερα αναψυκτικά όταν έχει -20% έκπτωση και το φαΐ το αγοράζουν απο τα goodys... To κυρίως κοινό των delivery ειναι άτομα στον χώρο εργασίας και φοιτητές και γιαυτό έχει και παραέχει νόημα να μειώσουν τα αναψυκτικά. (και γιαυτό εξάλλου υπάρχουν επιχειρήσεις που το κάνουν μικρές και μεγάλες το θέμα όμως ειναι να γίνει standard policy για όλες... )================================================================================== και αν καποιος εχει crossover; Την παλευει καθολου; πρέπει να το πουλήσει και να αγοράσει τριαξονικό. Uncle_Bens you do not have enough badges to coTroll me. Παίξε κάνα rome total war λεω εγώ και άσε τις συγκρίσεις (btw what if i told you the only one whos trolling is you? )Σου απαντάω (με πραγματικά επιχειρήματα/λογικές προτάσεις και όχι απλά υπονοούμενα και ειρωνείες όπως εσύ.. εξαιρώντας λίγο αυτό το post βέβαια ) όχι επειδή είπες κάτι valid ή επειδή χρειάζεται να απαντήσω στις πασιφανέστατες πλάνες σου αλλά μπας και δείς τα άκυρα που γράφεις(γιατι με το ψώνιο που έχεις αυτό θα πιστεύεις) .. αλλά που να το καταλάβεις χαίρεσαι μόνος σου με αυτά που λές κάπως έτσι Όπως κάνει κάθε κλασσικό troll άλλωστε... γιατι: Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2015 από Uncle_Bens
Praetorianos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Again, not enough badges. και γιατί δεν στέλνουμε και εμείς ένα? ποσο ακριβό μπορεί να είναι να πάρεις μερικούς τόνους κράματος να τους κανεις σε σχήμα πυραυλου και να βάλεις καύσιμο μέσα για να το προωθήσει εκτος βαρυτικού πεδίου???? στο πολυτεχνείο που όλοι περνιόνται για top ιδιοφυΐες και αρχηεπιστήμονες τι κάνουν???? περιμένουν επιδότηση??? μήπως πρώτα πρέπει να παρουσιάσουν καμια δραστηριότητα και ύστερα θα έρθουν και τα συμπληρωματικά χρήματα? καταρχήν δεν ΚΟΣΤΙΖΕΙ τόσα χρήματα παιδιά αυτά είναι βλακείες.... 2,5 δις τους βγαίνει αυτούς σε τιμολόγια κτλ γιατί όλα είναι εμπορικά εκεί η τάδε εταιρία αναλαμβάνει αυτό δηλώνει τάδε τιμολόγια πληρώνουν με συγκεκριμένους μιστούς κτλ κτλ κτλ χρεώνουν τόσο την υπηρεσία τους.... (ξέρω τώρα θα πείτε στην ελλάδα θα κόστιζε 100 δις για να πάνε τα 99,9 για μίζες ok) πέρα από την πλακα όμως αυτή καθ αυτή η παραγωγή ενός τέτοιου πυραυλου (υλικά) δεν είναι τόσο ακριβή όχι για το budget ενός κράτος αλλα για το budget ενός πλούσιου για τα δεδομένα της χώρας μας.... μεράκι θέλει και γνώσεις...... όσο για τις εργατοώρες πέρα ότι δεν χρειάζεται να είναι τόσο πολλοί εργάτες και στελέχη κτλ όπως στις επιχειρήσεις της αμερικής (και τόσο καλά πληρωμένοι...) αν η ελλάδα αναλάμβανε ένα τέτοιο project εγώ δούλευα και εθελοντικά σε αυτό.. το πραγματικό κόστος δεν νομίζω να ξεπερνά τα ~6.000.000 ευρώ και δεν θα μου έκανε εντύπωση μια υλοποιήσιμη πρόταση κάτω του 1.000.000 ποιος μίλησε για κάμερα κινητού.... δηλαδή ο μονος τρόπος για να έχεις έναν αισθητήρα πολλών MP είναι να αγοράσεις από το πλαίσιο μια κάμερα η να βγάλεις μια από ένα κινητό... μην λέμε χαζομάρες τώρα.. η μονη δικαιολογία.. (γιατί για δικαιολογία την πιστεύω) είναι ότι ξεκίνησε το project το 2004 οποτε τότε διάλεξαν αισθητήρα και απλά δεν γινόταν να κάνουν όλα τα test πάλι από την αρχή για να πληρεί η συσκευή τις προδιαγραφές ... αλλα είναι δικαιολογία γιατί δεν είναι ηλίθιοι προφανώς... ξέρανε ποτε (έστω περίπου) θα ξεκινήσει η αποστολή θα μπορούσαν να κάνουν όλες τις προετοιμασίες και στο τέλος να μεριμνήσουν για τους αισθητήρες έτσι ώστε να είναι όσο πιο high end γίνεται την περίοδο λίγους μήνες πριν το στείλουν (όσους μήνες δηλαδή χρειάζονται τα test κτλ πχ 6? τόσα εκατομμύρια και δεν μπορούσαν να βάλουν 2 HD (για να μην πω 4K ) κάμερες να τραβήξουν 3d video και εικόνες υψηλής ανάλυσης?? τους χάλαγε τόσο δηλαδή να περιμένουν κάνα 2 μήνες (κρίνοντας από τον χρόνο αποστολής του όγκο των υπαρχόντων λήψεων... μπορεί να λέω και πολυ ) μέχρι να μεταφερθούν τα δεδομένα? http://www.insomnia.gr/topic/454544-curiosity-mars-rover/page-11 1
Mau-Maus Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 2) χωρις να θελω να σας χαλασω το παρτυ, απαντάτε σε ατομο στο οποιο σε αλλη χρονικη στιγμη ειχε δηλωσει οτι οι Ελληνες φοιτητες ειναι ασχετοι και τεμπεληδες, καθως ειναι ευκολο να στειλει η Ελλαδα, ΔΟΡΥΦΟΡΟ στο διαστημα και οτι αντι για φακους εκατομμυριων θα μπορουσαν να βαλουν απο ενα iphone, μιας και η αναλυση του ειναι υπεραρκετη και πολυ φτηνοτερη λυση Το ''απαντάτε'' μου αρεσε πολυ ρε μεγαλε ..
Uncle_Bens Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Το ''απαντάτε'' μου αρεσε πολυ ρε μεγαλε .. Thnx μαν για το quote δεν είχα διαβάσει καν την δεύτερη βλακεία του γιατι η πρώτη ηταν αρκετή για να μην το πάρω στα σοβαρά και αν η απάντηση μου πάνω στην πρώτη βλακεία "περί προσωπικών assumptions και το να βάζει λέξεις που δεν έχουν ειπωθεί" ειναι αρκετή για να απαντήσει και στην δεύτερη, μου δίνεις την αφορμή να ξεμπροστιάσω και αυτή την βλακεία in its οwn glory. 2) χωρις να θελω να σας χαλασω το παρτυ, απαντατε σε ατομο στο οποιο σε αλλη χρονικη στιγμη ειχε δηλωσει οτι οι Ελληνες φοιτητες ειναι ασχετοι και τεμπεληδες, καθως ειναι ευκολο να στειλει η Ελλαδα, ΔΟΡΥΦΟΡΟ στο διαστημα και οτι αντι για φακους εκατομμυριων θα μπορουσαν να βαλουν απο ενα iphone, μιας και η αναλυση του ειναι υπεραρκετη και πολυ φτηνοτερη λυση 1) Πότε είπα ότι οι έλληνες φοιτητές ειναι τεμπέληδες και άσχετοι; (επειδή ίσως να έκρινα μερικούς απο εσάς άσχετους και τυγχάνει να είστε έλληνες φοιτητές δεν πάει να πεί ότι πήρα παραμάζωμα όλους τους φοιτητές εκτός και αν έχετε τέτοιο ψώνιο και νομίζετε ότι εκπροσωπείτε την elit ή την μεγάλη μαζα των φοιτητών... ) -αν και πολύ αμφιβάλω να έχω πει κατι τέτοιο... γιατι εγώ δεν βγάζω εύκολα συμπεράσματα και αν τα βγάλω προτιμώ να περιγράφω στο πως οδηγήθηκα σε μια σκέψη και άποψη απο το απλά να κοτσάρω ενα ειρωνικό επίθετο... - 2)Επίσης ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να έχω πει πως η Ελλάδα ειναι εύκολο να στείλει δορυφόρο με iphone.. thats just ridiculous... Αν έχω πει κάτι θα ήταν πάνω στην αδιαφορία του κράτους προς αυτόν τον τομέα (και γενικότερα της παιδείας) Και γενικά αν θεωρείτε τόσο εξωπραγματικό η ελλάδα να ασχοληθεί με την νέα πλουτοπαραγωγική περιοχή ή την νέα θάλασσα όπως την αποκάλεσε ο Kennedy παραθέτω το εξης: Συνολικό κόστος αποστολής δορυφόρου της ινδίας ΣΤΟΝ ΑΡΗ : 62.000.000€ (74.000.000$ το 2013) Συνολικό κόστος για να στείλει η Iridium 72 high tech δορυφόρους γύρο απο την γή (με αμερικάνικους μισθούς και επιγειες βάσεις στην Αμερική) 350.000.000$ Φοιτητής στέλνει ενα arduino based δορυφόρο με κάμερες πολύ χειρότερες απο iphone με 100.000$ https://www.kickstarter.com/projects/575960623/ardusat-your-arduino-experiment-in-space και τα κατάφερε! Συνολικό κονδύλι για τα 500άρικα που μοιράζανε για ψιφαλάκια εδώ στην Ελλάδα: 500.000.000€ Τα συμπεράσματα δικά σας (που και εκεί αναποτελεσματικοί ήταν με την τόση γραφειοκρατία και το deadline και μοιράστηκαν μόνο τα 350.000.000€) και γενικά σας λυπάμαι... flamάρετε post που σαν καταναλωτές (χωρίς να σκεφτείτε τα οφέλη στην αγορά και στην οικονομία ευρύτερα αυτά ήταν απλά προσωπικά μου επιχειρήματα ως επιπλέον καλό που θα συνέβαινε πέρα απο το καλό να κάνουμε εμείς οικονομία σαν πελάτες) έπρεπε να το στηρίζετε!! Αν δεν το καταλάβατε μέχρι τώρα αυτό που κάνετε όλα τα τρόλια σε αυτό το thread ειναι το εξής Τρόλια: Ζήτω που πουλάνε 3€ τα 250ml κοκακόλα! Πόσο ευχαριστημένος είμαι που τιμολογούν 300%++ κάθε αναψυκτικό! (3ος παρατηρητής): είστε μαγαζάτορες; Τρόλια: Οχι, πελάτες (3ος παρατηρητής): Τοτε γιατι υποστηρίζετε με τέτοιο πάθος να πωλούνται ακριβά τα αναψυκτικά; Τρόλια: γιατι το thread to άνοιξε ο Uncle_Bens Να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα δηλαδή......... και; Τρόλια: ΛΟΛ paypal τι ειναι τούτ; στα σουβλατζίδικα paypal? θα σε πάρουν με τις πέτρες ρε!!! (online delivery sites): μα ήδη προσφέρουμε paypal (3ος παρατηρητής):Είστε τεχνολογικό φόρουμ; Τρόλια:ναι........ Απλά σας λυπάμαι.... και λυπάμαι που δεν μπόρεσα με τα επιχειρήματα μου να σας βοηθήσω στο να καταλάβετε πόσο λυπητερό ειναι αυτό που κάνετε. EDIT: δεν άλλαξα τίποτα απλά διόρθωσα κάποια τυπογραφικά. Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2015 από Uncle_Bens
Praetorianos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Το ''απαντάτε'' μου αρεσε πολυ ρε μεγαλε ..Δεν το ειπα με την εννοια "μην ασχολειστε", αλλα με την εννοια FYI.
Uncle_Bens Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δεν το ειπα με την εννοια "μην ασχολειστε", αλλα με την εννοια FYI."FYI" which was based on fake and/or deliberately misinterpreted information while having explicit malicious intent *
Προτεινόμενες αναρτήσεις