dritan90 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Καλησπερα, Ενδιαφερομαι να ασχοληθω σοβαρα με σχεδιαση σε Η/Υ. Ξερω αρκετο καλο Autocad,Excel και λιγο photoshop. Eχω τις παρακατω αποριες , εαν μπορειτε να απαντησετε θα το εκτιμουσα πολυ. 1.Αξιζει να ασχοληθω με αλλα προγραμματα σχεδιασης και φωτορεαλισμου(τυπου 3DS MAX autodesk)?-τι μισθοι παιζουν στην ελλαδα? 2.Απο προγραμματα εικονας τι ζητανε συνηθως?corel-illustrator-photoshop-και ποια η διαφορα αυτων? 3.Τα παραπανω μπορω να τα μαθω μονος μου ή προτεινεται καποιό φροντιστήριο ή γνωστό που να μπορει να βοηθησει πραγματκά? Αρχιτεκτονικα γραφεια τα ζητανε συνηθως τα παραπανω, αλλα δεν ξερω αν αξιζει ο λογος μισθος/(χρονος+χρημα( μαθηματα εξω)+ενεργεια) για να κατσω να ασχοληθω στα σοβαρα Ευχαριστω,
zaccki Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Καλημερα φιλε. Εχεις σπουδασει πανω στο αντικειμενο (σχεδιο) ή είσαι μηχανικός κτλ? Ή απλά σου το σχέδιο και το αντιστοιχο software και έχεις ασχοληθεί ατομικά με το AutoCAD κτλ?
dritan90 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Exω τελειωσει Δομικων Εργων.Εχω ασχοληθει λιγο παραπανω με το autocad αλλα δεν ξερω τι επιπεδο παιζει γενικα και αν θα ηταν ωφελομο να το συνδυασω με το μαθω καποιο απο το παραπανω προγραμματα.
Pintsie Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Εγώ έχω τελειώσει Διακόσμηση και γνωρίζω autocad από τη σχολή (ελάχιστα 3d που ζητάνε όλοι!) και μόνη μου ψιλοέμαθα το archicad. Κάθε εταιρία ζητάει τα δικά της προγράμματα. Με κυριότερο το 3d studio max. Μάθε το αν θες να δουλέψεις πάνω σε σχέδια. Μέχρι στιγμής σε όσες αγγελίες είχα δει σπάνια ζητούσαν autocad... Από μισθό δεν ξέρω να σου πω. συνήθως ο βασικός παίζει. κι αν σε πληρώνουν κι όλας........ Πάντως, αν είναι να μάθεις κάτι, μάθε το σωστά... έχω βαρεθεί να παίρνω σχέδια στο autocad από μηχανικούς και να μην έχουν βάλει καν σε ποια μονάδα μέτρησης είναι το σχέδιο ή να ψάχνεις να το βρεις μέσα στο άπειρο... Οπότε θα σου πρότεινα να πας να κάνεις μαθήματα (έστω τα βασικά για κάθε πρόγραμμα που θες να μάθεις) και μετά να συνεχίσεις μόνος σου.
bilya Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Μην πεταξεις ούτε ένα ευρώ να μάθεις κάτι που είναι άφθονο στο YouTube.... Όσο για τα λεφτά άστα 0 δουλειές 0 σχέδια πλέον, μάθε και το revit(ΒΙΜ πρόγραμμα) ίσως το μόνο που θα χρειαστείς αν ανοίξουν ποτέ οι δουλειές Ελλάδα
dritan90 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 ευχαριστω παιδια. archicad kai revit ειναι επεκτασεις του Αutocad βασικα.( autocad dynamic block) οσο αναφορα το ΜΑΧ,οπως και καθε προγραμμα το μαθαινεις μεσα απο project,αλλιώς μονος θελει τρομερη πειθαρχια.Εξω δεν παιζει γιατι το υπερκοστολογουν. Εγω θα προτεινα οποιος ενδιαφερετει σοβαρα οπως εγω,να κανουμε μια ομαδα,να βρισκομαστε και να ανταλλασουμε γνωσεις ή να κανουμε κάποιο project. Περιμενω απαντηση
bilya Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 ευχαριστω παιδια. archicad kai revit ειναι επεκτασεις του Αutocad βασικα.( autocad dynamic block) οσο αναφορα το ΜΑΧ,οπως και καθε προγραμμα το μαθαινεις μεσα απο project,αλλιώς μονος θελει τρομερη πειθαρχια.Εξω δεν παιζει γιατι το υπερκοστολογουν. Εγω θα προτεινα οποιος ενδιαφερετει σοβαρα οπως εγω,να κανουμε μια ομαδα,να βρισκομαστε και να ανταλλασουμε γνωσεις ή να κανουμε κάποιο project. Περιμενω απαντηση καλό το archicad αλλά είναι καλο να ξέρεις την σουίτα με τα θετικά και τα αρνητικά δλδ max-autocad-revit.....άπειρα πλεονεκτήματα επίσης για 3d video απλό και καλό είναι το lumion που έχει απευθείας export από τo revit αλλίως fbx μέσω max . αν θες εκτος απο σχεδιασμό και δομοστατικά το tekla(εξαιρώ του revit που θελει όρεξη να το μάθεις αλλά αξίζει) είναι φοβερό πρόγραμμα
dritan90 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 to lumion το εχω κοιταξει και εγω και μου κανει εντυπωση που δεν το ξερουν πολλοι αλλα ελεγα για max για να καταλαβω πιο βασικα πραγματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα