Expertr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Καλησπερα. Εκανα μια παραγγελια μια καμερα και το tracking number ειναι RI.....CN Σε πιο site το τσεκαρω αυτο;; Σε china post κτλ που κοιταξα λεει invalid..Βεβαια εγινε shipped σημερα το πρωι.Μηπως ειναι νωρις ακομα;
mech35 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 δοκίμασε και εδώ : https://www.17track.net/en/ 1
zio10 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Σε αυτό που λέει ο mech35 κοιτάζω κι εγώ συνήθως και στο en.4px.com Αλλά γενικά είναι νωρίς ακόμα, σε 1-2 μέρες δες 1
Expertr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Ναι θα περιμενω καποιες μερες γιατι ακομα λεει "not found" 1
zio10 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Ναι θα περιμενω καποιες μερες γιατι ακομα λεει "not found" Επίσης πολλά tracking numbers ανακυκλώνονται και μπορεί στην αρχή να σου δείξει κάτι τελείως άσχετο! 1
Expertr Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 <p>Τελικα ενω παρακολουθουσα μια χαρα το δεμα μου προς Ελλαδα ξαφνικα βλεπω σημερα το πρωι ειναι στην αργυρουπολη. (Εγω ειμαι δυτικα)<br /> Παιρνω τηλ κτλ απο τα πολλα το δεμα με αυτον τον κωδικο πανω ειχε αλλο ονομα και διευθυνση που ηταν εκει στην αργυρουπολη.Βρηκα το συγκεκριμενο ατομο και δεν εχει παραγγειλει καν το ιδιο αντικειμενο με εμενα.και νομιζω ουτε απο τον ιδιο πωλητη.εγω εχω στειλει mail στον πωλητη αλλα ειχε βαλει κατι σε προσφορα και του ειχαν κανει περιπου 200 παραγγελιες σε 2 μερες οποτε θα γινεται και πανικος στα mail του.Τι ακριβως παιζει τωρα?</p>
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα