arianos16 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Επικοινόνησα με την σχολή και με είπαν στην γραμματεία να στείλω μια υπεύθυνη δήλωση. Το θέμα μου είναι στην δήλωση τι να γράψω?
Pa0ki Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Πρέπει να πας στην αστυνομία να κάνεις δήλωση απώλειας Αυτό έκανα εγώ τουλάχιστον όταν το είχα χάσει
arianos16 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Πρέπει να πας στην αστυνομία να κάνεις δήλωση απώλειας Αυτό έκανα εγώ τουλάχιστον όταν το είχα χάσει Απο το Λονδίνο κομμάτι δύσκολο Η κοπέλα στη γραμματεία με είπε κατέβασε την συμπληρωσέ την και στείλτην με mail. Το θέμα μου είναι τι να γράψω στην δήλωση
LongTom Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Απο το Λονδίνο κομμάτι δύσκολο Η κοπέλα στη γραμματεία με είπε κατέβασε την συμπληρωσέ την και στείλτην με mail. Το θέμα μου είναι τι να γράψω στην δήλωση Ε τι να γράψεις; Ότι δηλώνεις υπεύθυνα,γνωρίζοντας την νομοθεσία(και καλά) ότι έχασες την φοιτητική σου ταυτότητα και ότι θέλεις την έκδοση νέας. Αυτό είχε γράψει ένας στην σχολή όταν έχασε το πάσο του. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα