Kino_win Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Εχω ενα προβλημα με το paypal μου. Εχω φτιαξει εναν λογαριασμο,τον οποιο δεν εχω συνδεσει με καποια πιστωτικη/χρεωστικη καρτα. Ωστοσο,μου εστειλαν καποια χρηματα απο αλλον λογαριασμο paypal τα οποια υπαρχουν κανονικα μεσα στον λογαριασμο μου αλλα οταν προσπαθω να αγορασω κατι απο καποιο καταστημα,μου βγαζει σφαλμα.Ξερει κανεις γιατι γινεται αυτο? ΕΙναι υποχρεωτικο να συνδεσω καποια πιστωτικη/χρεωστικη καρτα ωστε να μπορω να κανω αγορα? Εδω,ειναι το overview του λογαριασμου μου Και εδω ειναι το σφαλμα οταν προχωραω την πληρωμη μεσω paypal
theofanis20 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Παλιότερα που δεν τον είχα συνδεδεμένο με κάρτα γινόταν σε εμένα.. Για ποιον ακριβώς λόγο είναι περιορισμένος ο λογαριασμός σου δεν σου λέει;
sistah Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Tουτο δω το πατησες? Με μια γρηγορη ματια, δεν εισαι verified.
Kino_win Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Tουτο δω το πατησες? Με μια γρηγορη ματια, δεν εισαι verified. Ναι δεν ειμαι αφου δεν εχω συνδεσει τον λογαριασμο μου με καποια πιστωτικη/χρεωστικη καρτα. Ειναι απαραιτητο αυτο για να μπορεσω να κανω αγορα ακομα και αν εχω διαθεσιμο υπολοιπο απο χρηματα που μου εχουν σταλει απο αλλον μεσω μεταφορας paypal->paypal?
sistah Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Το μαγαζι που θελεις να κανεις αγορες πιθανον να μην κανει accept unverified accounts, κατι απολυτα λογικο.
Tigris7 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Παιδια,ειχα και εγω αναλογο προβλημα με unverified λογαριασμο paypal. Σημερα,ανοιξα λογαριασμο τραπεζης στην Πειραιως και εβγαλα και καρτα γι'αυτον. Μπορει καποιος να μου πει πως γινεται να συνδεσω την καρτα μου στο paypal μου ωστε να μπορεσω να τον κανω verified και να τον χρησιμοποιησω κανονικα? Ξερει κανεις παιδια τι ακριβως προβλημα υπαρχει στον λογαριασμο μου? Ειναι απλα unverified? γνωριζει κανεις να μου απαντησει?
cosmos000 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Για να συνδέσεις την κάρτα σου ,θα πας εκεί που λέει "wallet" και επιλέγεις κάρτα ή τραπεζικό λογαριασμό γράφεις όνομα και νουμερα κτλ με προσοχή να είναι ακριβώς τα ίδια με της κάρτας. Αφού τα κάνεις αυτά θα πατήσεις και το "get verified" ...θα σου τραβήξει 1,5 ευρώ (το οποίο θα σου δώσει πίσω μετά απο λίγες μέρες ) και είσαι έτοιμος!
Tigris7 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Για να συνδέσεις την κάρτα σου ,θα πας εκεί που λέει "wallet" και επιλέγεις κάρτα ή τραπεζικό λογαριασμό γράφεις όνομα και νουμερα κτλ με προσοχή να είναι ακριβώς τα ίδια με της κάρτας. Αφού τα κάνεις αυτά θα πατήσεις και το "get verified" ...θα σου τραβήξει 1,5 ευρώ (το οποίο θα σου δώσει πίσω μετά απο λίγες μέρες ) και είσαι έτοιμος! Μπορω να κανω verified τον λογαριασμο μου και με τραπεζικο λογαριασμο? Και ποια ειναι η διαφορα? υπαρχει καποια διαφορα?
cosmos000 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Φυσικά και υπάρχει διαφορά...Ό,τι συνδεσεις με το paypal (τρ.λογαριασμό ή κάρτα) από κει θα τραβάει χρήματα και θα κάνει καταθέσεις.
NikosKallithea Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Λαθος οδηγίες δίνετε, το παυπαλ δεν τραβάει χρήματα απο τραπεζικούς λογαριασμούς (iban) για αγορες παρά μονο απο κάρτες, οι τραπεζικοι λογαριασμοί είναι μονο για μεταφορές ποσων απο το παυπαλ στην τράπεζα και μονο για χρήματα που έχουν μπει στο παυπαλ απο αμοιβές ή πωλήσεις 2
Tigris7 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Την ιδια καρτα που εχω βαλει στο δικο μου paypal,μπορω να την βαλω ωστε να κανω verified το paypal της αδελφης μου ή δευτερο δικο μου paypal account π.χ? Γινεται ή ειναι μονο για εναν λογαριασμο paypal?
Tigris7 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Την ιδια καρτα που εχω βαλει στο δικο μου paypal,μπορω να την βαλω ωστε να κανω verified το paypal της αδελφης μου ή δευτερο δικο μου paypal account π.χ? Γινεται ή ειναι μονο για εναν λογαριασμο paypal? Κανεις καμια απαντηση? Γνωριζει?
NikosKallithea Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Νομιζω οχι, αλλά μια δοκιμη θα σε βγάλει απο την σπορεία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα