delfwn33 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 εργαζομαι σε ενα καταστημα απο το 2014 μεχρι και σημεραεχω υπογραψη συμβαση αοριστου χρονου και πληρονομαι σχεδον κανονικα μου εχει δηλωσει δωρο χριστουγεννων που δεν πηρα (2014) και επιδομα αδειας που δεν πηρα (2014,2015) και σημερα ανακαλυψα οτι δεν μου εχει κολλισει τα ενσυμα γιατι δεν εχει καταθεση ΑΠΔ 19/6/2015 σταματαω και 22/6/2015 αρχιζω σε αλλη επιχειρηση. εαν παω επιθεωρισει θα κερδισω κατι ;πως μπορω να παρω τα ενσυμα μου και τα λεφτα που μου χρωσταει;
insomnia888 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Να πας απαραίτητα στο ΙΚΑ, οπωσδήποτε, να κάνεις καταγγελία, τα ενσημα θα τα πάρεις οπωσδήποτε. Κάνε και μια βόλτα από την επιθεώρηση, θα σου δώσουν δίκιο, το αν πάρεις λεφτά είναι άλλη ιστορία...
green gordon Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Το δωρο και το επιδομα που δεν πηρες αυτος πως το δηλωσε? Υπεγραψες οτι πηρες χρηματα κατοπιν συνεννοησης μαζι του οτι δε θα τα παρεις? Βιβλιαριο υγειας πως ανανεωσες χωρις ενσημα?
insomnia888 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Το δωρο και το επιδομα που δεν πηρες αυτος πως το δηλωσε? Υπεγραψες οτι πηρες χρηματα κατοπιν συνεννοησης μαζι του οτι δε θα τα παρεις? Βιβλιαριο υγειας πως ανανεωσες χωρις ενσημα? Ότι και να συναίνεσε λόγω ανάγκης, δεν αναιρεί τα δικαιώματα του εργαζόμενου σύμφωνα με σχετικό νόμο. Στο ΙΚΑ να πάει ΟΠΠ οπωσδήποτε για τα ενσημα. Για τα χρήματα επιθεώρηση, αλλά σίγουρα θα χρειαστεί να κάνει μετά αγωγή, που δεν συμφέρει οικονομικά αλλά και επειδή π εργοδότης πάλι δεν θα τα δώσει. Το βλέπουμε καθημερινά.
green gordon Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Αναιρει ομως τα δικα μου και τα δικα σου δικαιωματα οταν θα παμε για δουλεια και μας πουν οτι ο Δελφων33 δεν ζηταγε δωρα και επιδοματα αρα ....
insomnia888 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Αναιρει ομως τα δικα μου και τα δικα σου δικαιωματα οταν θα παμε για δουλεια και μας πουν οτι ο Δελφων33 δεν ζηταγε δωρα και επιδοματα αρα .... Δεν έχει λόγο να ζητήσει, τα δικαιούται αυτόματα και με το νόμο. Αν δεν ήταν αυτός, θα ήταν ο επόμενος που θα το δεχόταν. Λαμογιο είναι ο συγκεκριμένος εργοδότης που εκμεταλλεύεται την ανάγκη του κόσμου εν καιρώ κρίσης, όχι ο εργαζόμενος. Άλλος έβαλε λεφτά στην τσπςη του.
delfwn33 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 δεν εχω υπογραψη ποτε τιποτα απο μισθωδοσιες δωρα και τα σχετικα μονο προσληψη εχω υπογραψη
insomnia888 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 δεν εχω υπογραψη ποτε τιποτα απο μισθωδοσιες δωρα και τα σχετικα μονο προσληψη εχω υπογραψη Λεφτά στα έδινε στο χέρι ή στην τράπεζα? Πρέπει να βρεις μάρτυρες για το ΙΚΑ.
insomnia888 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 τραπεζα Τέλεια, θα πρέπει να πας στο ΙΚΑ και την αναλυτική κίνηση του λογαριασμού που φαίνονται τα ποσά που έμπαιναν και ο αποστολέας. Εύκολη υπόθεση
delfwn33 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 αναλυτικο τραπεζας συμβαση κατι αλλο;στο ικα που πρεπει να απευθυνθω;
insomnia888 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 αναλυτικο τραπεζας συμβαση κατι αλλο; στο ικα που πρεπει να απευθυνθω; Στο ΙΚΑ που υπάγεται ή επιχείρηση. Να πας και το δικό σου βιβλιάριο ΙΚΑ, ταυτότητα και αφμ.
insomnia888 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δεν έχω Βιβλιαριο γιατί δεν είχα ενσυμα δεν πειράζει, ευκαιρία να βγάλεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα