Oneos33 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Καλησπερα, εχω ενα θεματακι απο το πασχα και μετα κατα την διαρκεια της ημερας μεσα στο σπιτι νιοθω βαρεμαρα υπνηλια δυσφορια αδυναμια δεν εχω ενεργεια ολα αυτα πριν το πασχα ηταν αγνωστες λεξεις, επισης αμα κοιμηθω το μεσημερι αντι για 1-2 ωρες οπως παλια τωρα 5ωρες χωρις να το θελω και ας βαζω ξυπνητιρια, δεν κουραζομαι ιδιεταιρα δεν το δικαιολογει αυτο αλλα δεν ξερω τι φταιει, το εχετε παθει; τι φταιει; τι προτεινεται;ευχαριστω
kleondas Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Έλλειψη σιδήρου ή ψευδάργυρου. Καμμία πολυβιταμινη επίσης καλό κάνει.Φαι καλό και ύπνος συνεχόμενος το βράδυ. Sent from my iPad using Insomnia 1
Mikeasdf Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Κατάθλιψη μήπως? Σε στεναχωρει κάτι? That Δοκιμασε να ξεκινησεις γυμναστικη η καποια ενασχοληση στον ελευθερο σου χρονο που να σε κανει να ξεσκας. Επισης, κοψε τα junk food.
Oneos33 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Έλλειψη σιδήρου ή ψευδάργυρου. Καμμία πολυβιταμινη επίσης καλό κάνει.Φαι καλό και ύπνος συνεχόμενος το βράδυ. Sent from my iPad using Insomnia Θα ξανα παω για εξετασεις μαλλον να δω τι λειπει, θα κανω και διατροφη καλη λεω να ξεκινησω πιο τακτοποιημενη ζωη, ευχαριστω ζωη Κατάθλιψη μήπως? Σε στεναχωρει κάτι? Οχι δεν με στεναχωρει κατι ολα καλα μια χαρα,εψαχνα για δουλεια καλοκαιρι ενταξει βρηκα δεν εχω κατι ολα καλα That Δοκιμασε να ξεκινησεις γυμναστικη η καποια ενασχοληση στον ελευθερο σου χρονο που να σε κανει να ξεσκας. Επισης, κοψε τα junk food. Σπανια τζανκ φουντ, πηγαινα ποδοσφαιρο αλλα μια το οτι τελειωσε το πρωταθλημα μια οτι υπαρχαν καποια εσωτερικα θεματα το αφησα προς το παρων, αλλα τωρα με δουλεια λιγο δυσκολο η γυμναστικη θα δω αν δεν κουραζομαι σιγουρα θα κανω
Mikeasdf Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Θα ξανα παω για εξετασεις μαλλον να δω τι λειπει, θα κανω και διατροφη καλη λεω να ξεκινησω πιο τακτοποιημενη ζωη, ευχαριστω ζωη Οχι δεν με στεναχωρει κατι ολα καλα μια χαρα,εψαχνα για δουλεια καλοκαιρι ενταξει βρηκα δεν εχω κατι ολα καλα Σπανια τζανκ φουντ, πηγαινα ποδοσφαιρο αλλα μια το οτι τελειωσε το πρωταθλημα μια οτι υπαρχαν καποια εσωτερικα θεματα το αφησα προς το παρων, αλλα τωρα με δουλεια λιγο δυσκολο η γυμναστικη θα δω αν δεν κουραζομαι σιγουρα θα κανω Κανε και οχι μονο για να κουραστεις, π.χ ενα τρεξιματακι στο τελος της μερας (αν αντεχεις φυσικα) ειναι πολυ καλο.Σου καθαριζει το μυαλο και σε κανει να αισθανεσαι καλυτερα. Ψαξτο στη διατροφη το θεμα αν εισαι κομπλε απο τα υπολοιπα και στον τροπο ζωης σου. Π.χ εγω τωρα εχω κανει τη νυχτα μερα και μου ειναι πιο ευκολο να κοιμαμαι το μεσημερι παρα το βραδυ
Oneos33 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Κανε και οχι μονο για να κουραστεις, π.χ ενα τρεξιματακι στο τελος της μερας (αν αντεχεις φυσικα) ειναι πολυ καλο.Σου καθαριζει το μυαλο και σε κανει να αισθανεσαι καλυτερα. Ψαξτο στη διατροφη το θεμα αν εισαι κομπλε απο τα υπολοιπα και στον τροπο ζωης σου. Π.χ εγω τωρα εχω κανει τη νυχτα μερα και μου ειναι πιο ευκολο να κοιμαμαι το μεσημερι παρα το βραδυ Θα προσπαθησω να κανω μια καλη διατροφη με μια ελαφρια γυμναστικη πιστευω θα βοηθησει 2
arxontas71 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα φίλε μου, να έχεις στα υπόψιν ότι η μετάβαση από άνοιξη σε καλοκαίρι έχει και την επιρροή της, φέτος όπως βλέπεις έχουμε μπει στον Ιούνιο και ακόμη δεν έχει ο καιρός στρώσει, είναι από τις δύσκολες χρονιές και στο λέω γιατί το αναφέραμε και στο θέμα με τις αλεργιες που επιμένουν ακόμη, φυσικά εσύ και ο καθένας που ζητάει γνώμες σε φόρουμ για θέματα που έχουν σχέση με την υγεία πρωτίστως κάνει τα απαραίτητα πχ επίσκεψη σε παθολογο κλπ.ώστε να έχει έγκυρη γνωματευση.
Oneos33 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Κάνε σεκς Το σεκσ φταιει ..:Ρ Καλησπέρα φίλε μου, να έχεις στα υπόψιν ότι η μετάβαση από άνοιξη σε καλοκαίρι έχει και την επιρροή της, φέτος όπως βλέπεις έχουμε μπει στον Ιούνιο και ακόμη δεν έχει ο καιρός στρώσει, είναι από τις δύσκολες χρονιές και στο λέω γιατί το αναφέραμε και στο θέμα με τις αλεργιες που επιμένουν ακόμη, φυσικά εσύ και ο καθένας που ζητάει γνώμες σε φόρουμ για θέματα που έχουν σχέση με την υγεία πρωτίστως κάνει τα απαραίτητα πχ επίσκεψη σε παθολογο κλπ.ώστε να έχει έγκυρη γνωματευση. Ισως να ειναι και αυτο αλλα ισως κανω και εξετασεις αιματος αν δω τι παιζει, ευχαριστω 1
vsl Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Εγώ όλα αυτά τα έχω επειδή παίρνω χάπι για την αλλεργία.
Oneos33 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Εγώ όλα αυτά τα έχω επειδή παίρνω χάπι για την αλλεργία. Εγω παλι χωρις χαπι τα εχω
evabb Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Έλλειψη σιδήρου ή ψευδάργυρου. Καμμία πολυβιταμινη επίσης καλό κάνει.Φαι καλό και ύπνος συνεχόμενος το βράδυ. Sent from my iPad using Insomnia συμφωνω. πολυ κλασσικα συμπτωματα.
Oneos33 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 συμφωνω. πολυ κλασσικα συμπτωματα. Πρωτη φορα μου συμβαινει απο το πασχα και μετα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα