Oneos33 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Αμαν ρε μλκς ούτε το WebMD να είσασταν. Αισθάνεται εξάντληση κάποιος και βγάζεται συμπτώματα για καρκίνο. ΕΛΕΟΣ. Εμένα μου τα προκαλούν αυτά που λέει κάποια φάρμακα για εποχιακη αλλεργία. Όταν τα κόβω και φεύγουν από τον οργανισμό, νιώθω λες κ θα γαμήσω τον κόσμο όλο. Ειναι αναλογα τον ανθρωπο αυτο με τον καρκινο ηταν γαμησετα... Είχα τα ίδια συμπτώματα όπως κι εσύ. Έκανα εξετάσεις αίματος και τα αποτελέσματα ήταν αιματοκρίτης 38 (για τους άντρες πρέπει να είναι πάνω από 41) και σίδηρος 40 (κατώτατο όριο 60). Ο γιατρός μου είπε οτι γι' αυτό αισθάνομαι κομμάτια, να φτιάξω τη διατροφή μου και να ασκούμαι περισσότερο. Μήπως να πας να δεις το γιατρό να σου γράψει καμιά εξέταση; Ναι μια εξεταση θα ηταν οτι πρεπει μαλλον η διατροφη εχει θεματακι..
silverado Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Εμενα ολα αυτα που ειπα μου συμβαινουν μονο μεσα στο σπιτι οταν ειμαι εξω ολα ειναι μια χαρα δεν υπαρχει θεμα Μονος σου ειπες οτι ολα αυτα, βαρεμαρα,υπνηλια,δυσφορια,αδυναμια, σου συμβαινουν μονο μεσα στο σπιτι, εξω εισαι μια χαρα δεν υπαρχει θεμα. Μηπως σε αυτο το σημειο θα επρεπε να σταθεις περισσοτερο? Κανατε ή πηρατε τιποτα που μπορει να εκλυει τοξικες ουσιες στο σπιτι ? Τα συμπτωματα αυτα τα νοιωθεις μονο εσυ ή και αλλοι στο σπιτι ?
Oneos33 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Μονος σου ειπες οτι ολα αυτα, βαρεμαρα,υπνηλια,δυσφορια,αδυναμια, σου συμβαινουν μονο μεσα στο σπιτι, εξω εισαι μια χαρα δεν υπαρχει θεμα. Μηπως σε αυτο το σημειο θα επρεπε να σταθεις περισσοτερο? Κανατε ή πηρατε τιποτα που μπορει να εκλυει τοξικες ουσιες στο σπιτι ? Τα συμπτωματα αυτα τα νοιωθεις μονο εσυ ή και αλλοι στο σπιτι ? Μονο εγω ολοι ειναι μια χαρα, επισης δεν αλλαξαμε κατι στο σπιτι που να με αλλαξει και εμενα
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Κατάθλιψη μήπως? Σε στεναχωρει κάτι? μπορει οντως να παιξει θεμα η καταθληψη;
Oneos33 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 μπορει οντως να παιξει θεμα η καταθληψη; Σε καμια περιπτωση ουτε 1% Τα εχω μια χαρα με τον εαυτο μου και τους γυρω 1
kyriakh Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Εγω παλι χωρις χαπι τα εχω κι εγώ τα ίδια χρόνια... Απο τότε που είχα vegie για πολλά χρόνια, αλλά χωρίς να ξέρω τη σωστή διατροφή, και διαλύθηκα.. έχω πρόβλημα. Οι εξετάσεις μου βγαίνουν πάντα στο χαμηλότερο φυσιολογικό, ο αιματοκρίτης μου μόνιμα 30. Μετά από μιά βόλτα δουλειά, έχω εξάντληση φοβερή. Δεν είμαι για ακόμα κάτι, δεν έχω δύναμη. Να πάρει..... Απ ότι άκουσα στην tv μπορεί και να είναι υποκλινική εικόνα αναιμίας ή τι άλλο. Δηλαδή, το έχεις το χάλι, αλλά οι εξετάσεις δείχνουν όλα καλά 1
kleondas Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 ....και φουλ γυμναστικη.Να κουραστει το σωμα πριν πεσεις για υπνο.
Oneos33 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 κι εγώ τα ίδια χρόνια... Απο τότε που είχα vegie για πολλά χρόνια, αλλά χωρίς να ξέρω τη σωστή διατροφή, και διαλύθηκα.. έχω πρόβλημα. Οι εξετάσεις μου βγαίνουν πάντα στο χαμηλότερο φυσιολογικό, ο αιματοκρίτης μου μόνιμα 30. Μετά από μιά βόλτα δουλειά, έχω εξάντληση φοβερή. Δεν είμαι για ακόμα κάτι, δεν έχω δύναμη. Να πάρει..... Απ ότι άκουσα στην tv μπορεί και να είναι υποκλινική εικόνα αναιμίας ή τι άλλο. Δηλαδή, το έχεις το χάλι, αλλά οι εξετάσεις δείχνουν όλα καλά ....και φουλ γυμναστικη.Να κουραστει το σωμα πριν πεσεις για υπνο. αμα ειμαι απο δουλεια σιγουρα θα κουραστω χαχαχ ευχαριστω παντως
salonika91 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Καλησπερα, εχω ενα θεματακι απο το πασχα και μετα κατα την διαρκεια της ημερας μεσα στο σπιτι νιοθω βαρεμαρα υπνηλια δυσφορια αδυναμια δεν εχω ενεργεια ολα αυτα πριν το πασχα ηταν αγνωστες λεξεις, επισης αμα κοιμηθω το μεσημερι αντι για 1-2 ωρες οπως παλια τωρα 5ωρες χωρις να το θελω και ας βαζω ξυπνητιρια, δεν κουραζομαι ιδιεταιρα δεν το δικαιολογει αυτο αλλα δεν ξερω τι φταιει, το εχετε παθει; τι φταιει; τι προτεινεται; ευχαριστω αγχος
Apoll Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Καλησπερα, εχω ενα θεματακι απο το πασχα και μετα κατα την διαρκεια της ημερας μεσα στο σπιτι νιοθω βαρεμαρα υπνηλια δυσφορια αδυναμια δεν εχω ενεργεια ολα αυτα πριν το πασχα ηταν αγνωστες λεξεις, επισης αμα κοιμηθω το μεσημερι αντι για 1-2 ωρες οπως παλια τωρα 5ωρες χωρις να το θελω και ας βαζω ξυπνητιρια, δεν κουραζομαι ιδιεταιρα δεν το δικαιολογει αυτο αλλα δεν ξερω τι φταιει, το εχετε παθει; τι φταιει; τι προτεινεται; ευχαριστω Διαβήτης.
Oneos33 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 αγχος Διαβήτης. Να πίνεις πολύ νερό. Με πολυβιταμίνες λύθηκε το πρόβλημα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα