tarantules Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Καλώς Εγώ επειδή νοιάζομαι για το κοινωνικό σύνολο, θα στείλω την παραπάνω συζήτηση στον κύριο Μ. Σφακιανάκη για περαιτέρω διερεύνηση Τέτοιες σοβαρές καταγγελίες δεν πρέπει να αποσιωπούνται επειδή μερικοί συμπολίτες μας είναι φοβητσιάρηδες Ναι να τη στείλεις....Σκιαχτήκαμε
defacer Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Φίλτατε, εαν θεωρείς οτι λέω κάτι ψευδές απλά μην το πιστεύεις.Δεν σε υποχρέωσε κανένας να ασπαστείς τη άποψή μου.Τα περί βλακείας στα επιστρέφω Σειρά μου να πω "ότι μου αρέσει θα κάνω". Και αυτό που μου αρέσει, εκτός των άλλων, είναι όχι απλά να μην το πιστεύω για μένα αλλά να το σχολιάζω και αντίστοιχα επίσης δημοσίως. 1
tarantules Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Σειρά μου να πω "ότι μου αρέσει θα κάνω". Και αυτό που μου αρέσει, εκτός των άλλων, είναι όχι απλά να μην το πιστεύω για μένα αλλά να το σχολιάζω και αντίστοιχα επίσης δημοσίως. Δεν σε μάλωσε κανένας...Ελεύθερα.Δημοκρατία έχουμε
Runner25 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δεν σε μάλωσε κανένας...Ελεύθερα.Δημοκρατία έχουμε ρε φιλε φαε κανα γυρο απο τον πρασα κιολας κανεις σαν τρολ οταν πεινας
silverado Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Σειρά μου να πω "ότι μου αρέσει θα κάνω". Και αυτό που μου αρέσει, εκτός των άλλων, είναι όχι απλά να μην το πιστεύω για μένα αλλά να το σχολιάζω και αντίστοιχα επίσης δημοσίως. Ειτε πιστευεις ειτε δεν πιστευεις οτι γινεται χρηση φορμολης με τον τροπο που αναφερει ο tarantules δεν εχει καμμια σημασια. Η πραγματικοτητα δεν καθοριζεται απο το τι πιστευεις εσυ οτι ισχυει, πατωντας στο νομικο πλαισιο για την περιπτωση αυτη,αλλα απο το τι πιστευει αυτος που θα κανει την συγκεκριμενη παρανομια. Νομοι υπαρχουν και παρανομοι επισης. http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=340452 http://www.enpeiraiei.gr/news/%CF%88%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CE%B9%CF%87%CE%B8%CF%85%CE%BF%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%B5%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%B5-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%BC%CF%8C%CE%BB%CE%B7-%CF%84%CF%83%CE%BF%CF%85%CF%87/
defacer Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Η πραγματικοτητα δεν καθοριζεται απο το τι πιστευεις εσυ οτι ισχυει, πατωντας στο νομικο πλαισιο για την περιπτωση αυτη,αλλα απο το τι πιστευει αυτος που θα κανει την συγκεκριμενη παρανομια. Χαίρομαι που καταλαβαίνεις πως με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, η πραγματικότητα σίγουρα δεν καθορίζεται από το τι πιστεύει κάποιος άλλος ότι ισχύει, πατώντας πάνω στο απολύτως τίποτα ("μου το είπε ο κολλητός μου"). By the way η άποψή μου δε βασίζεται "στη νομοθεσία", αλλά στην κοινή λογική. Η οποία δεν είναι και πολύ κοινή όπως έχουμε ήδη δει σε πολλά topic εδώ και αλλού.
Moderators Malthador Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Και τα σουβλακια μπροστα σου τα κανουν. Βλεπεις οτι τα κρεμμυδια και οι τοματες ειναι ετοιμα, κομμενα και δειχνουν καθαρα. Πως ξερεις οτι την ωρα που τα κοβανε δε βηχανε απο πανω? Πως εισαι σιγουρος οτι ο υπαλληλος επλυνε τα χερια του μετα το χεσιμο?(και να τα επλυνε βεβαια, επιασε το πομολο της πορτας, οποτε τα ξαναλερωσε ) Έχεις ιδέα από τα βασικότερα της χημείας τροφίμων; Ξέρεις γιατί οι μη παστεριωμένες τροφές ψήνονται/τηγανίζονται/βράζονται; Για ποιό λόγο νομίζεις ότι μπαίνουμε στη διαδικασία να αλλάξουμε τη σύσταση ενός τροφίμου;
SpirtouLisS Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Λαικός μύθος είναι. Δεν υπάρχει κανένα πρακτικό όφελος από την χρήση φορμόλης. Ειδικά για ένα γυράδικο με μεγάλο κύκλο εργασιών που δεν χρειάζεται να κρατάει το κρέας αποθηκευμένο για μήνες την στιγμή που «φέυγει» γρήγορα το εμπόρευμα. δεν ειναι λαικος μυθος. γνωστο γυραδικο σε πολη της κρητης χρησιμοποιουσε φορμολη. Ειχε βουιξει ο τοπος 10-15 χρονια πριν ιστορια. 1
tarantules Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 δεν ειναι λαικος μυθος. γνωστο γυραδικο σε πολη της κρητης χρησιμοποιουσε φορμολη. Ειχε βουιξει ο τοπος Άμα δεν μου φέρεις αποδείξεις με επίσημα χαρτιά ΔΕΝ σε πιστεύω... 1
BlackDarkFlag Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Και να πούμε και το άλλο.. τη φορμόλη δεν την πετάς έτσι μέσα στο κρέας.. θέλει ειδικές διαδικασίες.. δεν είναι ούτε χημικοί ούτε παθαν οι σουβλατζίδες. Μην τρελαθούμε. Και μυρίζει απίστευτα άσχημα και η μυρωδιά αυτή δε φεύγει ότι και να του βάλεις από πάνω. Για κάποιον που ξέρει από αυτά αντιλαμβάνεται ότι δε γίνεται. Πριν που ακούστηκε ότι ξέρουν τη δόση για να μη δηλητηριαστούν οι πελάτες.. η διαφορά της θανατηφόρου δόσης από την ανεκτή δόση μπορεί να είναι λιγότερο από μισή σταγόνα. Για αυτό ψυχραιμία
SpirtouLisS Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 και το υπεροξειδιου του υδρογονου ειναι τοξικοτατο διαβρωτικο καυστικο και οξειδωτικο, αλλα σε συγκεντρωσεις 3% το χρησιμοποιουσαν καποτε για απολυμανση σωματος, πληγων ακομα και ανοικτων. Ειναι το γνωστοτατο σε ολους οξυζενε. Δεν χρησιμοποιειται ποια σε ευρεα χρηση οπως παλια
Moderators Malthador Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 δεν ειναι λαικος μυθος. γνωστο γυραδικο σε πολη της κρητης χρησιμοποιουσε φορμολη. Ειχε βουιξει ο τοπος 10-15 χρονια πριν ιστορια. Α, ωραία, εσύ το έχεις ακούσει για την Κρήτη, ο φίλος πιο πάνω το άκουσε για τη Θεσσαλονίκη, εγώ το έχω ακούσει για την Πάτρα. Απορώ βασικά, υπάρχει κανένα σουβλατζίδικο που να χρησιμοποιεί καταψύξεις; 4
BlackDarkFlag Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Α, ωραία, εσύ το έχεις ακούσει για την Κρήτη, ο φίλος πιο πάνω το άκουσε για τη Θεσσαλονίκη, εγώ το έχω ακούσει για την Πάτρα. Απορώ βασικά, υπάρχει κανένα σουβλατζίδικο που να χρησιμοποιεί καταψύξεις; Η φορμόλη ειναι το νέο trend.. 1
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Α, ωραία, εσύ το έχεις ακούσει για την Κρήτη, ο φίλος πιο πάνω το άκουσε για τη Θεσσαλονίκη, εγώ το έχω ακούσει για την Πάτρα. Απορώ βασικά, υπάρχει κανένα σουβλατζίδικο που να χρησιμοποιεί καταψύξεις; Νομιζω πως δεν ειναι αποαραιτητη η χρηση της καταψυξης γιατι αν τους τα φερνουν τα κρεατα καθημερινα και μεχρι το βραδυ φευγουν τοτε... Παντως σε οσα σουβλατζιδικα εχω δουλεψει δεν εχω δει καταψυκτη τεραστιων διαστασεων, κατι που θα χωραγε μεσα γυρο κοτοπουλο και γυρο χοιρινο μαζι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα