thomasG4 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Α, ωραία, εσύ το έχεις ακούσει για την Κρήτη, ο φίλος πιο πάνω το άκουσε για τη Θεσσαλονίκη, εγώ το έχω ακούσει για την Πάτρα. Απορώ βασικά, υπάρχει κανένα σουβλατζίδικο που να χρησιμοποιεί καταψύξεις; Η φορμόλη φαντάζομαι θα χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αποψυχθεί ο γύρος και ψηθεί, αλλά στο τέλος μείνει λόγω χαμηλής κατανάλωσης. Για να μπορέσει να μείνει η σύσταση του κανονική και μετά απο ώρες και όχι να είναι ξερός ή να μυρίζει. Όπως ξέρουμε όλοι το κρέας άμα το καταψύξεις και το αποψύξεις, δεν μπορεί να καταψυχθεί ξανά. Το παραπάνω είναι μια υπόθεση. Δεν γνωρίζω άμα εφαρμόζεται τέτοια τεχνική σε κάποιο γυράδικο.
defacer Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 και το υπεροξειδιου του υδρογονου ειναι τοξικοτατο διαβρωτικο καυστικο και οξειδωτικο, αλλα σε συγκεντρωσεις 3% το χρησιμοποιουσαν καποτε για απολυμανση σωματος, πληγων ακομα και ανοικτων. Ειναι το γνωστοτατο σε ολους οξυζενε. Δεν χρησιμοποιειται ποια σε ευρεα χρηση οπως παλια Σε "υψηλές" συγκεντρώσεις είναι επικίνδυνο και για τους ανθρώπους. Και σε πολύ υψηλές το χρησιμοποιούν και για καύσιμο, έχει κάποια σχέση αυτό; Σε χαμηλές είναι απλά καλό για απολύμανση και τσούζει λίγο. Σε κάθε περίπτωση, δεν το τρώγαμε ποτέ το οξυζενέ. Δεν έχω ιδέα τι είδους παραλληλισμό νομίζεις ότι έχει αυτό με το ότι και καλά βάζουν φορμόλη στο φαγητό.
Unabomber Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Φορμολη παντου..... Και στα ψαρια...... http://www.porosnews.gr/environment/%CF%85%CF%80%CF%8C%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%BC%CF%8C%CE%BB%CE%B7%CF%82-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%83%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B4%CE%B1%CE%BB/
defacer Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Το παραπάνω είναι μια υπόθεση. Δεν γνωρίζω άμα εφαρμόζεται τέτοια τεχνική σε κάποιο γυράδικο. Υποθέσεις χωρίς γνώσεις είναι επικίνδυνο πράγμα. 3
thomasG4 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Υποθέσεις χωρίς γνώσεις είναι επικίνδυνο πράγμα. Ναι ενώ όλοι όσοι έχουν ποστάρει στο νήμα είναι χημικοί και ιδιοκτήτες γυράδικων. Στο μπλα μπλα είμαστε. Ο καθένας γράφει ότι νομίζει ότι είναι σωστό επι του θέματος. Αλίμονο άμα γράφαμε στο forum, μόνο άμα είμαστε 100% σίγουροι και ειδήμονες πάνω σε θέματα. Υπάρχουν και ειδικά forum που γράφουν μόνο επιστήμονες και ειδικοί του εκάστοτε χώρου. 5
BlackDarkFlag Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Παιδιά για να τελειώνει το θέμα με τη φορμόλη... αν πάτε έξω από την ιατρική στο νεκροτομείο στο δρόμο μυρίζει φορμόλη όλο το τετράγωνο.. και δε θα μυρίσει μέσα στο σουβλατζίδικο; Επίσης η φορμολη θέλει να επεξεργαστείς το κρέας δε το κάνεις παπάρα μέσα στη φορμόλη. 1
defacer Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Ναι ενώ όλοι όσοι έχουν ποστάρει στο νήμα είναι χημικοί και ιδιοκτήτες γυράδικων. Στο μπλα μπλα είμαστε. Ο καθένας γράφει ότι νομίζει ότι είναι σωστό επι του θέματος. Αλίμονο άμα γράφαμε στο forum, μόνο άμα είμαστε 100% σίγουροι και ειδήμονες πάνω σε θέματα. Υπάρχουν και ειδικά forum που γράφουν μόνο επιστήμονες και ειδικοί του εκάστοτε χώρου. Έγραψες πολλά και δεν έχω ιδέα γιατί. Υπάρχει κάτι στραβό σ' αυτό που είπα; Γιατί αυτά που λες εσύ εδώ εγώ πάντως δεν τα είπα. Παιδιά για να τελειώνει το θέμα με τη φορμόλη... αν πάτε έξω από την ιατρική στο νεκροτομείο στο δρόμο μυρίζει φορμόλη όλο το τετράγωνο.. και δε θα μυρίσει μέσα στο σουβλατζίδικο; Επίσης η φορμολη θέλει να επεξεργαστείς το κρέας δε το κάνεις παπάρα μέσα στη φορμόλη. Υποθέτω ότι γεμίζεις ένα καζάνι φορμόλη και πετάς το κρέας μέσα... εξάλλου σε όλες τις ταινίες πάντα μέσα σε βαζάκι το βάζουν, ποιά η διαφορά;
Mau-Maus Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Ναι ενώ όλοι όσοι έχουν ποστάρει στο νήμα είναι χημικοί και ιδιοκτήτες γυράδικων. Στο μπλα μπλα είμαστε. Ο καθένας γράφει ότι νομίζει ότι είναι σωστό επι του θέματος. Αλίμονο άμα γράφαμε στο forum, μόνο άμα είμαστε 100% σίγουροι και ειδήμονες πάνω σε θέματα. Υπάρχουν και ειδικά forum που γράφουν μόνο επιστήμονες και ειδικοί του εκάστοτε χώρου. Οι χειρότεροι ειναι οι γκουγκλολογοι , αυτούς σε συμβουλεύω να τους αποφεύγεις όπως ο διάβολος το λιβάνι -από δω και πέρα- μην τους απαντάς καν δεν αξίζει ..
Liverpool89 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Πολλοι παραμετροι παιζουν ρολο, οπως το λαδι, η ψυξη τους, η καθαριοτητα, αν αυτος που τα μεταχειριζεται τηρει τους κανονες υγιεινης. Εγω θα σου πω τι κανω για να καταλαβω αν ενα μαγαζι ειναι σωστο. Παω τουαλετα να κατουρησω, αν η τουαλετα ειναι για τον πεο, ετσι θα ναι και τα αλλα.... 1
Moderators Malthador Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Η φορμόλη φαντάζομαι θα χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αποψυχθεί ο γύρος και ψηθεί, αλλά στο τέλος μείνει λόγω χαμηλής κατανάλωσης. Για να μπορέσει να μείνει η σύσταση του κανονική και μετά απο ώρες και όχι να είναι ξερός ή να μυρίζει. Όπως ξέρουμε όλοι το κρέας άμα το καταψύξεις και το αποψύξεις, δεν μπορεί να καταψυχθεί ξανά. Το παραπάνω είναι μια υπόθεση. Δεν γνωρίζω άμα εφαρμόζεται τέτοια τεχνική σε κάποιο γυράδικο. Το κρέας δεν μπορεί να καταψυχθεί αν αποψυχθεί, αλλά μπορεί να διατηρηθεί στην φορμόλη; Διάβασε πάλι τι γράφεις.
Mau-Maus Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Πολλοι παραμετροι παιζουν ρολο, οπως το λαδι, η ψυξη τους, η καθαριοτητα, αν αυτος που τα μεταχειριζεται τηρει τους κανονες υγιεινης. Εγω θα σου πω τι κανω για να καταλαβω αν ενα μαγαζι ειναι σωστο. Παω τουαλετα να κατουρησω, αν η τουαλετα ειναι για τον πεο, ετσι θα ναι και τα αλλα.... Απο τον κόσμο να κοιτάς το μαγαζί ! αν πας σε μια περιοχή που δεν ξέρεις , όταν δεις ένα μαγαζί άδειο γίνε λουης , αν δεις μαγαζί τίγκα στον κόσμο εκεί κάτσε , κατά πολύ μεγάλη πιθανότητα θα φας καλά .. πιο συγκεκριμένα .. στο Λουτράκι πχ είναι ενα μαγαζί στην παραλιακή , το μαϊστράλι που όποτε και να πας δεν βρίσκεις τραπέζι να κάτσεις , μιλάμε για χαμό 50 τραπέζια ολα γεμάτα ! δίπλα ακριβός είναι ενα παρόμοιο μαγαζί που λέγεται στρούγκα και είναι όλη μέρα άδειο , δυο - τρεις παρέες αν πάνε κάνει πάρτι αυτός που το έχει ! ε , εαν δεν ξέρεις κ περάσεις απο εκεί κ πας και κάτσεις στην στρούγκα , δεν θα σου φταίει κάνεις που θα βρίζεις όλους τους αγίους όταν φύγεις ... 1
petaw-se-oneiro Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Junk food τα κάνει ο τρόπος που φτιάχνονται και η ποιότητα των υλικών.Εσύ ας πούμε για να τηγανίσεις πατάτες τις αγοράζεις συνήθως και τις καθαρίζεις μόνος σου ή πολύ σπάνια κατεψυγμένες, βάζεις το λαδάκι σου και τις τηγανίζεις. Αυτοί βγάζουν απο τον καταψύκτη τις πατάτες και τις πετάνε μέσα στην φριτέζα που έχει λάδι 2 μηνών μέσα.Θες ας πούμε να φτιάξεις μια πίτσα, πηγαίνεις σουπερ μαρκετ παίρνεις το νουνου gouda το τυράκι σου κλπ...Αυτοί παίρνουν το greizjk*(& το τυρι και τα αλλαντικά, τα πετάνε πάνω και καλή όρεξη, ας πούμε.. 2
Unabomber Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Junk food τα κάνει ο τρόπος που φτιάχνονται και η ποιότητα των υλικών. Εσύ ας πούμε για να τηγανίσεις πατάτες τις αγοράζεις συνήθως και τις καθαρίζεις μόνος σου ή πολύ σπάνια κατεψυγμένες, βάζεις το λαδάκι σου και τις τηγανίζεις. Αυτοί βγάζουν απο τον καταψύκτη τις πατάτες και τις πετάνε μέσα στην φριτέζα που έχει λάδι 2 μηνών μέσα. Θες ας πούμε να φτιάξεις μια πίτσα, πηγαίνεις σουπερ μαρκετ παίρνεις το νουνου gouda το τυράκι σου κλπ...Αυτοί παίρνουν το greizjk*(& το τυρι και τα αλλαντικά, τα πετάνε πάνω και καλή όρεξη, ας πούμε.. Εσυ πχ, τα αφηνεις με ηρεμια και αργα για να μην διαταραχθει η εσωτερικη τους δομη ? 2
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Εσυ πχ, τα αφηνεις με ηρεμια και αργα για να μην διαταραχθει η εσωτερικη τους δομη ? Καηκα στο γελιο, να σαι καλα 1
defacer Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Θες ας πούμε να φτιάξεις μια πίτσα, πηγαίνεις σουπερ μαρκετ παίρνεις το νουνου gouda το τυράκι σου κλπ...Αυτοί παίρνουν το greizjk*(& το τυρι και τα αλλαντικά, τα πετάνε πάνω και καλή όρεξη, ας πούμε.. Και τι ακριβώς διαφορά έχει το ένα από το άλλο; Άμα τρώω κάθε μέρα μισό κιλό greizjk*(& θα χαλάσω την υγεία μου, ενώ αν είναι νουνου όλα καλά; Junk είναι και στις δύο περιπτώσεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα