Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 καλησπέρα την βοήθειά σας ! ένας γνωστός έχει το dv5 1120 με intel το είχε πολλά χρόνια χωρίς να το καθαρίσει και δούλευε πολύ καιρό σε μεγάλες θερμοκρασίες ! το πήρα το καθάρισα άλλαξα τα pad οπού είχε, στην κάρτα γραφικών είχε λιώσει, το fan το έλυσα και το καθάρισα καλά . πάστα μπήκε ποσότητα φακής άλλα δύστυχος θερμοκρασίες + 50 - και πιο πολύ ο επεξεργαστής με βίντεο 1080 φτάνει 83 και η nvidia 75 αυξημένες δεν είναι ??? το έχω καθαρίσει δυο φόρες και της 2 ίδιες θερμοκρασίες .
Man2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Την γούνα απο τον ανεμιστήρα και τη ψύκτρα τη καθάρισες ενδελεχώς? 1
Chief90 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 εγώ έχω τον dv5 1080ev https://www.dropbox.com/s/jnkn44s9v5t39dh/Screenshot%202015-06-11%2023.42.51.png?dl=0 κάτι δεν πάει καλά με τον δικό σου . εγω βεβαια εχω κάνει και ενα untervolt με το rightmark cpu clock utility και αυτο εχω υπολογίσει οτι σου γλυτώνει 5-10 βαθμούς
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Την γούνα απο τον ανεμιστήρα και τη ψύκτρα τη καθάρισες ενδελεχώς? ναι καθαρίστηκε καλά ! στο χαλκό που είναι στο επεξεργαστή έχει μια μαυρίλα την έκανα με οινόπνευμα άλλα δεν φεύγει να παίζει ρόλο ? δεν ξέρω αν κάνει να ξύσω το χαλκό να καθαρίσει ?????? εγώ έχω τον dv5 1080ev https://www.dropbox.com/s/jnkn44s9v5t39dh/Screenshot%202015-06-11%2023.42.51.png?dl=0 κάτι δεν πάει καλά με τον δικό σου . εγω βεβαια εχω κάνει και ενα untervolt με το rightmark cpu clock utility και αυτο εχω υπολογίσει οτι σου γλυτώνει 5-10 βαθμούς σε idle τι θερμοκρασίες έχεις? δεν το έχεις με vista ?
Chief90 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 ναι καθαρίστηκε καλά ! στο χαλκό που είναι στο επεξεργαστή έχει μια μαυρίλα την έκανα με οινόπνευμα άλλα δεν φεύγει να παίζει ρόλο ? δεν ξέρω αν κάνει να ξύσω το χαλκό να καθαρίσει ?????? σε idle τι θερμοκρασίες έχεις? δεν το έχεις με vista ? 40 με 45 στον cpu νομίζω . 55 εχω σε ταινια - chrome με 10 καρτελες και σκυπε. win 7 έχω ναι. Στο ανοιγμα του φοριτου να προσεxεις πολυ τα ribbon cables .απο το βάλε βγάλε έχω χαλασει/αλλάξει του power board και του toutchpad....
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) κατέβασα το speedfan kai to realtemp και έχουν διαφορά από το cpuid και το speccy μόνο στην cpu 10 βαθμούς .το ένα δείχνει 51 και τα άλλα δυο 41 σε idle :/ η άλλες θερμοκρασίες είναι ίδιες η κάρτα γραφικών είναι 58 σε idle με thermalpad του έχω βάλει πάχους 1μμ τα είχα από κίνα υπάρχουν ποιότητες ??? μήπως κατεβάσω και άλλο την θερμοκρασία . να φταίει το fan της ψήκτρας αλλά από οτι ξέρω της στροφές την ορίζει η bios έκανα και update bios μήπως εχει κάποια διόρθωση στο θεμα θερμοκρασίας . άλλος κάποια ιδέα ? αλλη μια ερωτήσει εχει ξεθωριάσει το αυτοκόλλητο τον win από κατω εχω δοκιμάσει 3 διαφορετικά προγράμματα για να βρω το κλειδί και τα 3 βγάζουν το ιδιο αλλα τα λιγα γράμματα που εχουν μείνει στο αυτοκόλλητα δεν ταιριαζουν να ρισκάρω να κανω ενα καθαρό φορματ με το κλειδι απο τα προγραμματα η θα εχω θεμα ?? Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2015 από Επισκέπτης
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Για το serial key των windows βάλε το speecy.Πάτα στην επιλογή operating system και σου βγάλει το key αν και συνήθως το κλειδί είναι διαφορετικό από αυτό που αναγράφεται στο αυτοκόλλητο.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Για το serial key των windows βάλε το speecy.Πάτα στην επιλογή operating system και σου βγάλει το key αν και συνήθως το κλειδί είναι διαφορετικό από αυτό που αναγράφεται στο αυτοκόλλητο. στην ενεργοποίηση δεν θα έχω πρόβλημα παρόλο που βλέπω άλλο key από αυτό του αυτοκόλλητου ????
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Στο δικό μου που δοκίμασα να βάλω το κλειδί απτο speecy δεν το δεχοταν. Η μόνη λύση που είχα βρει ήταν με πρόγραμμα που κάνει backup την άδεια των windows πχ Site: αυτό .
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 ok ty! για το άλλο πρόβλημα κάποιος καμία ιδέα ???
SPANK Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Αφού δεν μπορείς να λύσεις το πρόβλημα με τις θερμοκρασίες δοκίμασε το undervolt που ειπε ο φίλος παραπάνω αν και μπορεί απλα να έχεις λάθος θερμοκρασίες ενοώ να έχει πάθει ζημιά ο σένσορασ , γενικά το laptop καίει κολλάει κτλπ εχεις προβλήματα ? Επίσης καλο θα ηταν τώρα καλοκαίρι να αγοράσεις καποια βάση για καλύτερη ψύξη
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 κολλήματα δεν εχει ! ζεστό δεν θα έλεγα οτι ειναι ! τα 2 προγράμματα μου λενε αλλη θερμοκρασία απο τα αλλα 2 μονο στον επεξεργαστή αλλα απο 50 ηρεμια με βιντεο 1080 στο ytube φτανει τα 82 και η καρτα γραφικων να ξεκιναει με 58 και να φτανει 75 δεν ειναι υπερβολικο ? το φαν αφου το ακουω σε διαφορες στροφες αναλογα την θερμοκρασια παιζει να εχει θεμα ? ειναι γενικα αργο laptop εχει και vista αν κανω undervolt δεν θα γινει πιο αργος ? :/
SPANK Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Μάλλον για λάθος sensors τα κόβω αφου δεν ειναι και και ζεστό παρακολούθησε το λιγο ακομα πάρε μια βάση με ψύξη και συμβουλή μου βγάλε τα vista και βάλε 7 ή 8 1
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 ενας σενσορ υπαρχει για ολες της θερμοκρασιες ?? τα vista τα κραταει λογω γνησιότητας για μην αγοράζει .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα