Expertr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Εμεις μενουμε στον πρωτο και στο ισογειο παλια εμενε ο παππους μου και οταν εφυγε απο την ζωη εμεινε στον θειο μου. Ο θειος μου τελικα εχτισε πριν χρονια δευτερο οροφο και τωρα στο ισογειο εχει αφησει και μενουν οι γονεις της γυναικας του(θεια μου ΔΕΝ ΤΗΝ ΛΕΩ ) Οπως καταλαβαινεται δεννεχουμε και τις καλυτερες σχεσεις. Το θεμα τωρα ειναι οτι στον πισω ακαλυπτο/αυλη το νερο της βρυσης ειναι απο το σπιτι μας. Η πολυκατοικια εχει ενα ρολοι δικο μας,ενα του ισογειου και ενα του δευτερου οροφου.Εμεις μολις το πηραμε πρεφα οτι ηταν ετσι πηγαμε και κοψαμε την βρυση με υδραυλικο και την ταπωσαμε.Την πισω αυλη ουσιαστικα την εκμεταλευεται το ισογειο ετσι οπως ειναι διαμορφωμενη. Αυτοι τωρα ειδα οτι παλι την συνδεσαν και το καταλαβα οταν επεσε η πιεση του νερου στο σπιτι την ωρα που ποτιζαν πισω. Εαν αρνηθουν να το κλεισουν κτλ τι μπορω να κανω;; Μεσω ευδαπ γινεται τιποτα;;
JohnConstantine Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Εμεις μενουμε στον πρωτο και στο ισογειο παλια εμενε ο παππους μου και οταν εφυγε απο την ζωη εμεινε στον θειο μου. Ο θειος μου τελικα εχτισε πριν χρονια δευτερο οροφο και τωρα στο ισογειο εχει αφησει και μενουν οι γονεις της γυναικας του(θεια μου ΔΕΝ ΤΗΝ ΛΕΩ ) Οπως καταλαβαινεται δεννεχουμε και τις καλυτερες σχεσεις. Το θεμα τωρα ειναι οτι στον πισω ακαλυπτο/αυλη το νερο της βρυσης ειναι απο το σπιτι μας. Η πολυκατοικια εχει ενα ρολοι δικο μας,ενα του ισογειου και ενα του δευτερου οροφου.Εμεις μολις το πηραμε πρεφα οτι ηταν ετσι πηγαμε και κοψαμε την βρυση με υδραυλικο και την ταπωσαμε.Την πισω αυλη ουσιαστικα την εκμεταλευεται το ισογειο ετσι οπως ειναι διαμορφωμενη. Αυτοι τωρα ειδα οτι παλι την συνδεσαν και το καταλαβα οταν επεσε η πιεση του νερου στο σπιτι την ωρα που ποτιζαν πισω. Εαν αρνηθουν να το κλεισουν κτλ τι μπορω να κανω;; Μεσω ευδαπ γινεται τιποτα;; Καλεσε την αστυνομια και μετα εαν εχεις δικιο οπως λες "Εεεεεεεεεεερε κατι μηνυιεισεις που εχουνε να πεσουν" 1
firewalker Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Αν είναι από δικό σου ρολόι, είναι κλοπή νερού. Οπότε αστυνομία. 1
Expertr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Καλεσε την αστυνομια και μετα εαν εχεις δικιο οπως λες "Εεεεεεεεεεερε κατι μηνυιεισεις που εχουνε να πεσουν"Και εγω σκεφτηκα οτι δεν ειναι δουλεια της ευδαπ μετα το ρολοι.Νομιζω ευθυνη της ευδαπ ειναι μεχρι το ρολοι.Μαλλον η λυση ειναι το 100 εαν μας κανουν τους δυσκολους. Ε λογικα δικιο εχω..Δεν νομιζω να ειναι κομπλε το να παιρνει νερο η πισω αυλη απο τον πρωτο... Αν είναι από δικό σου ρολόι, είναι κλοπή νερού. Οπότε αστυνομία. Ναι απο το ρολοι μας ειναι. Το διαπιστωσα οταν ανοιξα την βρυση στην κουζινα και το νερο ειχε πολυ χαμηλη πιεση.και βγαινω εξω και βλεπω εριχναν νερο...Μολις σταματησαν επανηλθε.Ειχε ξαναγινει και την ειχαμε βγαλει την βρυση αλλα την ξαναεβαλαν...ΘΡΑΣΟΣ. Και με την αστυνομια θ πρεπει να τρεχουμε για μηνυσεις και να πληρωνουμε 100αρικα ε;; .:/
Dannie Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Και εγω σκεφτηκα οτι δεν ειναι δουλεια της ευδαπ μετα το ρολοι.Νομιζω ευθυνη της ευδαπ ειναι μεχρι το ρολοι. Μαλλον η λυση ειναι το 100 εαν μας κανουν τους δυσκολους. Ε λογικα δικιο εχω..Δεν νομιζω να ειναι κομπλε το να παιρνει νερο η πισω αυλη απο τον πρωτο... Ο σωληνας ειναι ορατος οτι κατεβαινει απο τον πρωτο στην αυλη? Τι διαδρομη κανει ο σωληνας που λες οτι ειναι δικος σας
Expertr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Ο σωληνας ειναι ορατος οτι κατεβαινει απο τον πρωτο στην αυλη? Τι διαδρομη κανει ο σωληνας που λες οτι ειναι δικος σας Πρωτα ειχε χτιστει ο πρωτος οροφος και ειχε παρει νερο.Οποτε ειχαν περασει υπογεια τον σωληνα του νερου τοτε απο μπροστα απο το ρολοι μεχρι πισω την αυλη..Αυτο πριν καμια 20 αρια χρονια.Το ισογειο ηταν απλα αποθηκη χωρις ρευμα,νερο κτλ.Μετα εγινε σπιτι και πηρε δικο του ρευμα και νερο αλλα εκει πισω εμεινε ετσι.Οσο ηταν ο παππους μου δεν μας εννοιαζε τα ειχαμε καλα.Αλλα τωρα δεν γουσταρω ξενοι να κλεβουν νερο και με θρασος κιολας.
Dannie Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Πρωτα ειχε χτιστει ο πρωτος οροφος και ειχε παρει νερο.Οποτε ειχαν περασει υπογεια τον σωληνα του νερου τοτε απο μπροστα απο το ρολοι μεχρι πισω την αυλη..Αυτο πριν καμια 20 αρια χρονια. Το ισογειο ηταν απλα αποθηκη χωρις ρευμα,νερο κτλ.Μετα εγινε σπιτι και πηρε δικο του ρευμα και νερο αλλα εκει πισω εμεινε ετσι.Οσο ηταν ο παππους μου δεν μας εννοιαζε τα ειχαμε καλα.Αλλα τωρα δεν γουσταρω ξενοι να κλεβουν νερο και με θρασος κιολας. Ενας υδραυλικος θα επρεπε να κοψει αυτον τον σωληνα απο εκει που ξεκινα.(αυτο ειναι καλυτερο να γινει κατα την αποψη μου). Κατα την γνωμη μου δεν αξιζει να αρχισετε με αστυνομιες και φασαριες εξαλλου εσεις μενοντας απο πανω ευκολα τους χαλατε την ησυχια τους κανοντας θορυβο κ.τ.λ. 2
Expertr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Ενας υδραυλικος θα επρεπε να κοψει αυτον τον σωληνα απο εκει που ξεκινα.(αυτο ειναι καλυτερο να γινει κατα την αποψη μου). Κατα την γνωμη μου δεν αξιζει να αρχισετε με αστυνομιες και φασαριες εξαλλου εσεις μενοντας απο πανω ευκολα τους χαλατε την ησυχια τους κανοντας θορυβο κ.τ.λ. Δεν φαινεται αυτος ο σωληνας απο που ξεκιναει..Για αυτο ειχαμε ταπωσει και την βρυση πισω. Επισης δεν εχουμε και κλειδια απο τον ακαλυπτο. Παντα τα ειχαμε πανω στην πορτα που οδηγει απο την εισοδο πισω και απο τοτε που κοψαμε την βρυση τα πηραν.Δεν τα εχουμε ζητησει αλλα θα γινει τωρα μετα απο αυτο και προβλεπω αναγκαστηκα να καλουμε την αστυνομια...
insomnia888 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Ενας υδραυλικος θα επρεπε να κοψει αυτον τον σωληνα απο εκει που ξεκινα.(αυτο ειναι καλυτερο να γινει κατα την αποψη μου). Κατα την γνωμη μου δεν αξιζει να αρχισετε με αστυνομιες και φασαριες εξαλλου εσεις μενοντας απο πανω ευκολα τους χαλατε την ησυχια τους κανοντας θορυβο κ.τ.λ. Συμφωνώ απόλυτα, ο σωλήνας να κοπεί από εκεί που ξεκινάει και αφού η βρύση είναι στο όνομά σας, όπως και το πορτοφόλι που θα βγουν τα χρήματα για το νερό που χρησιμοποιούν αυτοί είναι επίσης δικό σας, να το κάνετε σύντομα. Εγώ αντίθετα δεν ξέρω τί να κάνω στην πολυκατοικία όπου ένα διαμέρισμα στο ισόγειο χρησιμοποιεί την κοινόχρηστη βρύση για προσωπική χρήση, πλύσιμο βεράντας, τέντες, παντζούρια, χαλιά επί καθημερινής βάσης. Ήρθε η Ευδαπ 600 ευρώ και πλήρωσα εγώ 30 ευρώ για νερό που χρησιμοποιεί ο άλλος. Είμαστε 20 διαμερίσματα. Όταν τους έκανα σύσταση να μην το ξανακάνουν, οτι είναι κλοπή και θα ειδοποιήσω την αστυνομία, βγήκαν απειλητικά να με σπάσουν στο ξύλο και με σκυλοέβρισαν και από πάνω. Ο διαχειριστής τους καλύπτει επειδή είναι κολλητάρια δεκαετίες και οι περισσότεροι ιδιοκτήτες έρχονται μόνο καλοκαίρι, οπότε δεν έχουν ιδέα τί γίνεται και είναι αδύνατο να τους μαζέψεις για συνέλευση. Μένουμε μόνιμα 4 διαμερίσματα, οπότε αυτοί κάνουν ότι θέλουν. Εσύ τουλάχιστον μπορείς να ξηλώσεις το σωλήνα. 1
Dannie Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Συμφωνώ απόλυτα, ο σωλήνας να κοπεί από εκεί που ξεκινάει και αφού η βρύση είναι στο όνομά σας, όπως και το πορτοφόλι που θα βγουν τα χρήματα για το νερό που χρησιμοποιούν αυτοί είναι επίσης δικό σας, να το κάνετε σύντομα. Εγώ αντίθετα δεν ξέρω τί να κάνω στην πολυκατοικία όπου ένα διαμέρισμα στο ισόγειο χρησιμοποιεί την κοινόχρηστη βρύση για προσωπική χρήση, πλύσιμο βεράντας, τέντες, παντζούρια, χαλιά επί καθημερινής βάσης. Ήρθε η Ευδαπ 600 ευρώ και πλήρωσα εγώ 30 ευρώ για νερό που χρησιμοποιεί ο άλλος. Είμαστε 20 διαμερίσματα. Όταν τους έκανα σύσταση να μην το ξανακάνουν, οτι είναι κλοπή και θα ειδοποιήσω την αστυνομία, βγήκαν απειλητικά να με σπάσουν στο ξύλο και με σκυλοέβρισαν και από πάνω. Ο διαχειριστής τους καλύπτει επειδή είναι κολλητάρια δεκαετίες και οι περισσότεροι ιδιοκτήτες έρχονται μόνο καλοκαίρι, οπότε δεν έχουν ιδέα τί γίνεται και είναι αδύνατο να τους μαζέψεις για συνέλευση. Μένουμε μόνιμα 4 διαμερίσματα, οπότε αυτοί κάνουν ότι θέλουν. Εσύ τουλάχιστον μπορείς να ξηλώσεις το σωλήνα. Να αφαιρεις απο τα κοινοχρηστα το νερο και πεστου του διαχειριστη αν τολμα ας σε παει δικαστικα. Σε μια πολυκατοικια που γινοταν το ιδιο ο διαχειριστης αναγκαστικα κλειδωσε την βρυση γιατι δεν πληρωναν τα κοινοχρηστα. Κρατα τα παλια κοινοχρηστα σε περιπτωση(που το αποκλειω) να σε παει δικαστικα για να επιβεβαιωσεις τα μεγαλα ποσα που πληρωνεις (ΕΥΔΑΠ)σε πολυκατοικια χωρις κηπο κ.τ.λ.
Expertr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Συμφωνώ απόλυτα, ο σωλήνας να κοπεί από εκεί που ξεκινάει και αφού η βρύση είναι στο όνομά σας, όπως και το πορτοφόλι που θα βγουν τα χρήματα για το νερό που χρησιμοποιούν αυτοί είναι επίσης δικό σας, να το κάνετε σύντομα. Εγώ αντίθετα δεν ξέρω τί να κάνω στην πολυκατοικία όπου ένα διαμέρισμα στο ισόγειο χρησιμοποιεί την κοινόχρηστη βρύση για προσωπική χρήση, πλύσιμο βεράντας, τέντες, παντζούρια, χαλιά επί καθημερινής βάσης. Ήρθε η Ευδαπ 600 ευρώ και πλήρωσα εγώ 30 ευρώ για νερό που χρησιμοποιεί ο άλλος. Είμαστε 20 διαμερίσματα. Όταν τους έκανα σύσταση να μην το ξανακάνουν, οτι είναι κλοπή και θα ειδοποιήσω την αστυνομία, βγήκαν απειλητικά να με σπάσουν στο ξύλο και με σκυλοέβρισαν και από πάνω. Ο διαχειριστής τους καλύπτει επειδή είναι κολλητάρια δεκαετίες και οι περισσότεροι ιδιοκτήτες έρχονται μόνο καλοκαίρι, οπότε δεν έχουν ιδέα τί γίνεται και είναι αδύνατο να τους μαζέψεις για συνέλευση. Μένουμε μόνιμα 4 διαμερίσματα, οπότε αυτοί κάνουν ότι θέλουν. Εσύ τουλάχιστον μπορείς να ξηλώσεις το σωλήνα. Εαν ηξερα απο που ξεκιναει ο σωληνας θα το ειχα κανει απο την πρωτη φορα.Θα τους το πω με το καλο αλλη μια φορα μηπως και συμμορφωθουν.Εαν οχι τοτε αστυνομια και μηνυση.Και αστους να παμε δικαστικος να δουμε ποιος θα βγει ο χαμενος.
Expertr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Εχω νεα και ΚΑΥΤΑ.... πηγα και τον επιασα και του ειπα τα πραγματα οπως εχουν κτλ. Μου λεει εγω αυριο θα την βγαλω την βρυση αλλα και εσυ απο εδω και περα θα πληρωνεις το κοινοχρηστο ρευμα. Εδω να αναφερω οτι ενω εχει ΧΕΣΜΕΝΗ την φωλεια του με απειλη και καλα οτι θα πληρωνω ρευμα κτλ.Ο λογος που πριν πληρωνε μονο εκεινος ρευμα για τους δυο οροφος ειναι επειδη ΕΚΛΕΒΕ ρευμα για το σπιτι του απο το κοινοχρηστο ρολοι..Οποτε το πληρωνε εκεινος φυσικα. Του το ριχνω πανω στην κουβεντα και αυτο που μου λεει ειναι "ναι αλλα αυτο γινοταν για 10 μηνες μετα αλλαξε".... Εκανα τον χαζο εγω εκει και του λεω ενταξει οκ...Η αληθεια ειναι οτι αλλαξε αλλλα ξερετε τι εκανε?..Μεσα στην εισοδο εχει τραβηξει ενα χοντρο καλωδιο και απο οτι κοιταξα στα ρολογια παιρνει εδω και 2 χρονια σχεδον ρευμα απο το ρολοι του ισογειου..του δικου του σπιτιου δηλαδη αλλα εννοειται πως απαγορευεται.. Ετσι λοιπον δευτερα πρωι θα παω δεη να κανω μια καταγγελια για ρευματοκλοπη και οταν του βαλει η δεη για ολοοονν αυτον τον καιρο το παλουκι στον κ@@ και του αρεσει μετα ευχαριστω να πληρωνω και ενα 70-30 τα κοινοχρηστα..Γιατι οι συγκεκριμενοι ανεβοκατεβαινουν 30 φορες την ημερα και εμεις 2-3..!!
Basilhs23___ Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Καλά οτι να ναι αυτά τα σπίτια που πρώτα χτίζονται ως μονοκατοικίες με αυλή και μετά από χρόνια γίνεται προσθήκη ορόφων χωρίς να τροποποιηθούν και να αλλάξουν οι προδιαγραφές για τα ρολόγια του νερού και του ηλεκτρισμού. Κάθε διαμέρισμα πρέπει να έχει το δικό του ρολόι για το ηλεκτρικό ρεύμα και το νερό. Για τα κοινόχρηστο ρεύμα και νερό πρέπει να υπάρχουν άλλοι ξεχωριστοί μετρητές. Για τα κοινόχρηστα πρέπει να έχει γίνει σύσταση οριζοντίου και να έχουν αποφασιστεί τα ποσοστά που πληρώνει ο καθένας ανάλογα με τα τετραγωνικά του. 2
kyriakh Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Η μήνυση πλέον κοστίζει 100 ή 150€ δε θυμάμαι. Ρώτα πρώτα ευδαπ. Μην αρχίσεις πόλε.ο με σκουλίκια αμέσως. Ψάξτο πρώτα. Καλό θα ήταν να κόψετε τη διακλάδωση σωλήνα από τη ρίζα
epp Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 βαλε σε ενα φακελο 2 σφαιρες και ασε το φακελο μπροστα στη πορτα του. Θα το εκτιμησει. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα