Expertr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Η μήνυση πλέον κοστίζει 100 ή 150€ δε θυμάμαι. Ρώτα πρώτα ευδαπ. Μην αρχίσεις πόλε.ο με σκουλίκια αμέσως. Ψάξτο πρώτα. Καλό θα ήταν να κόψετε τη διακλάδωση σωλήνα από τη ρίζαΤο θεμα με το νερο οπως ειπα λυθηκε.Μου ειπε οτι σημερα θα το τακτοποιησει.Μπορει να το εχει κανει ηδη δεν εχω δει. Απλα με ενοχλησε το ΘΡΑΣΟΣ του. Το προβλημα μου δεν ειναι να πληρωνω ποσοστο απο τα κοινοχρηστα.Αλλα οταν δεν εχεις ΚΑΝ ρολοι δεη κανε μοκο ρε μεγαλε...τωρα εβαλε τα χερακια του και εβγαλε τα ματακια του
Adon1s Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Sorry απλά μπερδεύτηκα Εν τέλει το πρόβλημα έγγειται με τον Θείο σου που μένει από επάνω ή με τα πεθερικά του , που μένουν από κάτω σου ; Ή ουσιαστικά ο απο πάνω (Θείος) στηρίζει ουσιαστικά τους απο κάτω λόγω πεθερικών , οπότε είστε 1 VS 2 ; Πάντως ότι χειρότερο να μένεις στην ίδια πολυκατοικία/μονοκατοικία με 2 ορόφους/whatever και να είσαι και μαλωμένος με το σόϊ . Μου είναι αδιανόητες καταστάσεις και οι 2 . Περαστικά
Expertr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Sorry απλά μπερδεύτηκα Εν τέλει το πρόβλημα έγγειται με τον Θείο σου που μένει από επάνω ή με τα πεθερικά του , που μένουν από κάτω σου ; Ή ουσιαστικά ο απο πάνω (Θείος) στηρίζει ουσιαστικά τους απο κάτω λόγω πεθερικών , οπότε είστε 1 VS 2 ; Πάντως ότι χειρότερο να μένεις στην ίδια πολυκατοικία/μονοκατοικία με 2 ορόφους/whatever και να είσαι και μαλωμένος με το σόϊ . Μου είναι αδιανόητες καταστάσεις και οι 2 . Περαστικά Το σπιτι στο ισογειο ειναι του θειου που απλα εχει βαλει τον τελευταιο καιρο μεσα τα πεθερικα και προφανως και τα στηριζει. Οποτε το προβλημα με την κλοπη του νερου το ειπα στον θειο αφου αυτος ειναι ο ιδιοκτητης και αυτος το ενωσε οπως ο ιδιος μου ειπε χθες και σημερα ειδα οτι τελικα οντως την ξαναεβγαλε την βρυση. Ποτε δεν ειχα κανενα προβλημα αλλα ουτε και κολητιληκια...Οταν ομως μου πειραζουν την ηρεμια μου και το παιζουν και τσαμπουκας εκει φορτωνω...Και κερατας και δαρμενος?..
Narayan Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Ο θείος σου είναι ενήμερος για τις ενέργειες που σκοπέυεις να κάνεις; Μου φαίνεται σε τρώει ο πωπός σου για φασαρίες, οι από κάτω ό,τι και νά'ναι μου φαίνονται τουλάχιστον συννενοήσιμοι. Αντί να λες και ευχαριστώ που δεν έδινες κοινόχρηστα τόσο καιρό πας να δημιουργήσεις θέμα με ανθρώπους που θες δε θες, θα τους τρως στη μάπα κάθε μέρα.
Basilhs23___ Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Ο θείος σου είναι ενήμερος για τις ενέργειες που σκοπέυεις να κάνεις; Μου φαίνεται σε τρώει ο πωπός σου για φασαρίες, οι από κάτω ό,τι και νά'ναι μου φαίνονται τουλάχιστον συννενοήσιμοι. Αντί να λες και ευχαριστώ που δεν έδινες κοινόχρηστα τόσο καιρό πας να δημιουργήσεις θέμα με ανθρώπους που θες δε θες, θα τους τρως στη μάπα κάθε μέρα. Ναι αλλά είπε οτι ο άλλος έκλεβε ρεύμα από το κοινόχρηστο ρολόι έτσι πλήρωνε και το κοινόχρηστο ρεύμα. Για εμένα έπρεπε τότε μόλις είδανε οτι έκλεβε ρεύμα να του το πούνε να βγάλει το καλώδιο αλλιώς καταγγελία στην ΔΕΗ. Τώρα τα άφησαν έτσι.
Expertr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Ο θείος σου είναι ενήμερος για τις ενέργειες που σκοπέυεις να κάνεις;<br /> <br /> Μου φαίνεται σε τρώει ο πωπός σου για φασαρίες, οι από κάτω ό,τι και νά'ναι μου φαίνονται τουλάχιστον συννενοήσιμοι. Αντί να λες και ευχαριστώ που δεν έδινες κοινόχρηστα τόσο καιρό πας να δημιουργήσεις θέμα με ανθρώπους που θες δε θες, θα τους τρως στη μάπα κάθε μέρα.<br /> <br />Για πραγμα ακριβως να ειναι ενημερος;;<br /> Για την καταγγελια στην Δεη;;<br /> Ναι του πηγα και γευμα να φαει να τον καλοπιασω.<br /> Εκεινοι ξεκινησαν φασαριες ενω ολα ηταν κομπλε οποτε αφου το θελουν ετσι ας τα κανουμε ολα νομιμα λοιπον!<br /> Κανενα προβλημα δεν εχω εγω.<br /> Οι απο κατω δεν μπλεκονται κανονικα με την εισοδο του σπιτιου γιατι εχουν ξεχωριστη εισοδο,αλλα στην συγκεκριμενη περιπτωση ανεβοκατεβαινουν 10 φορες την ημερα .<br /> Να λεω και ευχαριστω;;;<br /> Α μαλλον κατο δεν εχεις καταλαβει σωστα...
Miracle Worker Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Αφού έκλεισε τη βρύση που ήθελες, περίμενε να δεις πως θα εξελιχθεί το θέμα. Μπορεί να μη στα ζητήσει εν τέλει, αφού έχει λερωμένη τη φωλιά του. Πάντως θα μπορούσες να είσαι πιο διπλωματικός, να πεις ότι σου πέφτει η πίεση του νερού, γιατί οικονομικά παίζει να έβγαινες και κερδισμένος. 1
Narayan Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 <br /> Για πραγμα ακριβως να ειναι ενημερος;;<br /> Για την καταγγελια στην Δεη;;<br /> Ναι του πηγα και γευμα να φαει να τον καλοπιασω.<br /> Εκεινοι ξεκινησαν φασαριες ενω ολα ηταν κομπλε οποτε αφου το θελουν ετσι ας τα κανουμε ολα νομιμα λοιπον!<br /> Κανενα προβλημα δεν εχω εγω.<br /> Οι απο κατω δεν μπλεκονται κανονικα με την εισοδο του σπιτιου γιατι εχουν ξεχωριστη εισοδο,αλλα στην συγκεκριμενη περιπτωση ανεβοκατεβαινουν 10 φορες την ημερα .<br /> Να λεω και ευχαριστω;;;<br /> Α μαλλον κατο δεν εχεις καταλαβει σωστα... Εγώ κατάλαβα πως αντί να πληρώνεις επιπλέον €10-20 στον λογαριασμό της ΕΥΔΑΠ το εξάμηνο (η κατανάλωση των από κάτω), θα πληρώνεις πλέον €20-30 κοινόχρηστα το τετράμηνο. Αν τόσο στοιχίζει η "ηθική" ικανοποίησή σου πάω πάσο, αλλά να ξέρεις πως για οποιαδήποτε ατασθαλεία σου μελλοντικά θα στην έχουν "φυλαγμένη". Στο τέλος θα βγείτε όλοι χαμένοι από αυτή την ιστορία. Επίσης καταλαβαίνω πως ούτε με τον θείο πρέπει να έχεις καλές σχέσεις, επειδή τον μπλέκεις και αυτόν με τις ενέργειές σου, μάλιστα αν δεν ήταν 100% νομοταγής όταν έχτισε τον 2ο όροφο τον έχεις καταστρέψει ήδη.
BadBoy Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Είναι προφανές ότι το πρόβλημα δεν είναι ούτε τα νερά, τα ρεύματα ή οι βρύσες. Δε με αφορά γιατί έχετε τόσο κακές σχέσεις, απλά όταν ξεκινάς τέτοιες ιστορίες να είσαι σίγουρος ότι είσαι σωστός σε όλα, γιατί μπορεί να σου γυρίσει μπούμερανγκ από εκεί που δεν το περιμένεις.
Expertr Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Ο χρήστης Expertr είπε:<br /> Για πραγμα ακριβως να ειναι ενημερος;; Για την καταγγελια στην Δεη;; Ναι του πηγα και γευμα να φαει να τον καλοπιασω. Εκεινοι ξεκινησαν φασαριες ενω ολα ηταν κομπλε οποτε αφου το θελουν ετσι ας τα κανουμε ολα νομιμα λοιπον! Κανενα προβλημα δεν εχω εγω. Οι απο κατω δεν μπλεκονται κανονικα με την εισοδο του σπιτιου γιατι εχουν ξεχωριστη εισοδο,αλλα στην συγκεκριμενη περιπτωση ανεβοκατεβαινουν 10 φορες την ημερα . Να λεω και ευχαριστω;;; Α μαλλον κατο δεν εχεις καταλαβει σωστα...<br /> <br /> <br /> Εγώ κατάλαβα πως αντί να πληρώνεις επιπλέον €10-20 στον λογαριασμό της ΕΥΔΑΠ το εξάμηνο (η κατανάλωση των από κάτω), θα πληρώνεις πλέον €20-30 κοινόχρηστα το τετράμηνο. Αν τόσο στοιχίζει η "ηθική" ικανοποίησή σου πάω πάσο, αλλά να ξέρεις πως για οποιαδήποτε ατασθαλεία σου μελλοντικά θα στην έχουν "φυλαγμένη". Στο τέλος θα βγείτε όλοι χαμένοι από αυτή την ιστορία.<br /> <br /> Επίσης καταλαβαίνω πως ούτε με τον θείο πρέπει να έχεις καλές σχέσεις, επειδή τον μπλέκεις και αυτόν με τις ενέργειές σου, μάλιστα αν δεν ήταν 100% νομοταγής όταν έχτισε τον 2ο όροφο τον έχεις καταστρέψει ήδη.<br /> <br />Την βρυση την ειχαμε κλεισει πριν κατοικηθει και παλι το σπιτι και τωρα με θρασος πηγαν και εβαλαν καινουρια ενω ηξεραν απο που παιρνει νερο..Εσενα αυτο δηλαδη δαν θα σε ενοχλουσε καθολου;<br /> Για ποια ηθικη ικανοποιηση μιλας οταν ο αλλος σου ΚΛΕΒΕΙ νερο ,δεν εχει ρολοι και στο παιζει και καποιος.Ναι προτιμω να πληρωνω κοινοχρηστα ,να βαλει ρολοι και ο καθενας να πληρωνει οτι του αντιστοιχει αφου ετσι το θελει.<br /> Θα μπορουσε απλα να επαιρνε νερο απο το κατω σπιτι.Αντι για αυτο προτιμησε ολη αυτην την φασαρια και να ζηταει και πραγματα.<br /> Κανενα προβλημα και εγω!<br /> Δεν θα κατσω να με @@ κιολας Είναι προφανές ότι το πρόβλημα δεν είναι ούτε τα νερά, τα ρεύματα ή οι βρύσες. Δε με αφορά γιατί έχετε τόσο κακές σχέσεις, απλά όταν ξεκινάς τέτοιες ιστορίες να είσαι σίγουρος ότι είσαι σωστός σε όλα, γιατί μπορεί να σου γυρίσει μπούμερανγκ από εκεί που δεν το περιμένεις.<br />Οι σχεσεις ηταν απλες και καθημερινες οπως ειπα..<br /> Δεν ειμασταν ποτε τσακωμενοι.<br /> Σωστος ειμαι σε ολα.<br /> Και σε πολεοδομιες και σε ρευματα.<br /> Εκεινος οχι.<br /> Και απορω γιατι παει τετοια κοντρα...<br /> Μαλλον νομιζει οτι μονο εκεινος ξερει ...
Narayan Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Όχι δεν θα κάτσεις, απλά να θυμάσαι πως δεν χρειάζεται να κερδίζεις όλες τις μάχες που δίνεις. Μερικές φορές μια ανακωχή είναι προτιμότερη μακροπρόθεσμα.
Expertr Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Όχι δεν θα κάτσεις, απλά να θυμάσαι πως δεν χρειάζεται να κερδίζεις όλες τις μάχες που δίνεις. Μερικές φορές μια ανακωχή είναι προτιμότερη μακροπρόθεσμα.<br /> <br />Οπως καταλαβαινεις τοσο καιρο δεν ειχα κανενα προβλημα ουτε ειχα παει να καρφωσω τιποτα για ρευματα η πολεοδομιες κτλ...<br /> Δεν με ενοχλουσαν και ειμασταν κομπλε σε ολα.<br /> Οταν ομως εισαι τοσο παρανομος για ποιον λογο για μια βρυση που κλεβεις νερο απο τον αλλον δεν κρατας το στομα σου κλειστο και ξεκινας και ζητας πραγματα;;;<br /> Ο αλλος χαζος ειναι;<br /> Αυτην την απορια εχω εγω.<br /> Θα δειξουν οι μερες και τι θα μου πει
Adon1s Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δε ξερω αν ειπωθηκε,αλλα εφοσον ειναι ουσιαστικα στη δικαιοδωσια σου,γιατι δεν φωναζεις υδραυλικο ωστε να ΞΗΛΩΘΕΙ η βρυση και οχι απλα να κλεισει ;
Expertr Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δε ξερω αν ειπωθηκε,αλλα εφοσον ειναι ουσιαστικα στη δικαιοδωσια σου,γιατι δεν φωναζεις υδραυλικο ωστε να ΞΗΛΩΘΕΙ η βρυση και οχι απλα να κλεισει ;<br />Ειχε ξηλωθει η βρυση βρε παιδια και ειχε μπει ταπα στον σωληνα.<br /> Αλλα εκεινοι την εβγαλαν και ξαναεβαλαν βρυση.<br /> Δεν ειναι και τοσο δυσκολο.
Narayan Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 <br /> Οπως καταλαβαινεις τοσο καιρο δεν ειχα κανενα προβλημα ουτε ειχα παει να καρφωσω τιποτα για ρευματα η πολεοδομιες κτλ...<br /> Δεν με ενοχλουσαν και ειμασταν κομπλε σε ολα.<br /> Οταν ομως εισαι τοσο παρανομος για ποιον λογο για μια βρυση που κλεβεις νερο απο τον αλλον δεν κρατας το στομα σου κλειστο και ξεκινας και ζητας πραγματα;;;<br /> Ο αλλος χαζος ειναι;<br /> Αυτην την απορια εχω εγω.<br /> Θα δειξουν οι μερες και τι θα μου πει Καταλαβαίνω τι λες και πιστεύω πραγματικά πως το δίκιο είναι με το μέρος σου. Απλά πιστεύω πως χάνεις τον ύπνο σου άδικα και μακροπρόθεσμα θα χάσεις περισσότερα αν μπλέξεις και τις δημόσιες υπηρεσίες στην ιστορία. Με τον γείτονα είχαμε έρθει στα χέρια, έχει έρθει η αστυνομία, έχουμε πάει στο τμήμα με εισαγγελική παραγγελία για χαζή αφορμή (είχε φωνάξει την τροχαία επειδή στάθμευα στην πρασιά της πολυκατοικίας και του το ανταπέδωσα με αφαίρεση πινακίδων ανήμερα των Χριστουγέννων για τον ίδιο λόγο) αλλά πλέον μέχρι και καλημέρα λέμε επειδή καταλάβαμε ως ενήλικες πως δεν έχουμε να κερδίσουμε κάτι από αυτή την κόντρα. Σκέψου κι εσύ αν αξίζει να χαραμίσεις την ψυχική σου ηρεμία για τέτοια άτομα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα