Expertr Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Ο χρήστης Expertr είπε:<br /> Οπως καταλαβαινεις τοσο καιρο δεν ειχα κανενα προβλημα ουτε ειχα παει να καρφωσω τιποτα για ρευματα η πολεοδομιες κτλ... Δεν με ενοχλουσαν και ειμασταν κομπλε σε ολα. Οταν ομως εισαι τοσο παρανομος για ποιον λογο για μια βρυση που κλεβεις νερο απο τον αλλον δεν κρατας το στομα σου κλειστο και ξεκινας και ζητας πραγματα;;; Ο αλλος χαζος ειναι; Αυτην την απορια εχω εγω. Θα δειξουν οι μερες και τι θα μου πει<br /> <br /> <br /> Καταλαβαίνω τι λες και πιστεύω πραγματικά πως το δίκιο είναι με το μέρος σου. Απλά πιστεύω πως χάνεις τον ύπνο σου άδικα και μακροπρόθεσμα θα χάσεις περισσότερα αν μπλέξεις και τις δημόσιες υπηρεσίες στην ιστορία.<br /> <br /> Με τον γείτονα είχαμε έρθει στα χέρια, έχει έρθει η αστυνομία, έχουμε πάει στο τμήμα με εισαγγελική παραγγελία για χαζή αφορμή (είχε φωνάξει την τροχαία επειδή στάθμευα στην πρασιά της πολυκατοικίας και του το ανταπέδωσα με αφαίρεση πινακίδων ανήμερα των Χριστουγέννων για τον ίδιο λόγο) αλλά πλέον μέχρι και καλημέρα λέμε επειδή καταλάβαμε ως ενήλικες πως δεν έχουμε να κερδίσουμε κάτι από αυτή την <br /> κόντρα. Σκέψου κι εσύ αν αξίζει να χαραμίσεις την ψυχική σου ηρεμία για τέτοια άτομα.<br /> <br />Ναι καταλαβαινω.<br /> Μεχρι στιγμης δεν εχω κανει καμια ενεργεια.<br /> Εαν συνεχισει το "παραμυθι" ομως θα του ριξω την σποντα στην αρχη...Ελπιζω να καταλαβει και να μην χρειαστει να ερθει η ιδια η δεη για να καταλαβει τι εννουσα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα