qsis Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δε μπορείς να ξέρεις τι θέλει να κάνει ο καθένας με τη συσκευή του.. Δεν είναι όμως απλά γαματο που έδωσα 12€ και έχω μια 32αρα sd για φωτό και βίντεο και τη γεμιζω χωρίς να αγχωνομαι για το χώρο ( κι εγώ 16αρα συσκευή έχω) Επίσης επειδή αυτή τη κάρτα την είχα πριν και στο z1 όταν πέθανε η συσκευή, ό,τι υπήρχε μες στη κάρτα σώθηκε και είχα πολλά πράγματα που ήθελα εκεί Ακόμα και στους υπολογιστές δε ξέρεις τι μπορεί να θέλει κανείς, εγώ δεν έχω μεγάλους σκληρούς γιατί δε φυλαω πολλή σαβουρα, έχω όμως μισό ΤΒ σε ssd γιατί θέλω να βάζω τα τεράστια παιχνίδια που υπάρχουν πλέον και να φορτωνουν γρήγορα και μελλοντικά θα πάρω ακόμα περισσότερο τέτοιο χώρο Το θεωρώ βλακεία να μην επεκτείνεται ο χώρος , κάποτε με είχε πείσει κι εμένα η Google, αλλά όχι πλέον Και το βρίσκω άκρως ενοχλητικό να έχω otg να κρέμεται, μιας και έχω και τέτοιο Πλέον στο έχω ξαναπει αν δε παίρνει sd και δε βγαίνει η μπαταρία δεν αγοράζω για κανένα λόγο συσκευή όσο καλή και να είναι, την επαθα άσχημα με αυτή την ιστορία και δε νοιάζει βρε παιδί μου να είναι λεπτή και γυάλινη ή συσκευή μου Ακόμα και το fm που δε το χρησιμοποιώ τόσο γιατί να μην υπάρχει; Επειδή δε το θέλει ή apple και η Google; Πλέον μόνο ή lg έμεινε να έχει σωστή ναυαρχίδα παρόλα αυτά βλέπεις το κόσμο να θεωρεί καινοτόμο το edge και να ασχολείται πολύ περισσότερο από όσο θα έπρεπε με το πόσο λεπτή είναι η συσκευή και αν έχει γυαλιά ή μέταλλα, λες και μιλάμε για τσάντες.. Ακόμα και οι γυναίκες όταν παίρνουν τσάντες όμως θέλουν να έχουν χώρο και να είναι εύχρηστες, κοιτάνε τη πρακτικότητα Γίναμε πιο γκομενες και από τις γκομενες και βάζουμε σε δευτερεύουσα μοίρα τις δυνατότητες ενός smartphone που θα έπρεπε να είναι αυτονόητες για φρου φρου και μαλακιες 2
GianniSM Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Εσείς που έχετε 5 τέρα μιλάμε για μεγάλο κάψιμο στην εταιρία που δουλεύω με 150 χρήστες δεν έχουμε τόσα δεδομένα .qsis ναι βρε, δεν διαφωνώ πως έχει τα πλεονεκτήματα του. Δεν έχω αγοράσει ποτέ τηλ που δεν παίρνει κάρτα μνήμης και βέβαια πως οι ανάγκες του καθενός είναι διαφορετικές, αλίμονο. 2
voldemort Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Εσείς που έχετε 5 τέρα μιλάμε για μεγάλο κάψιμο στην εταιρία που δουλεύω με 150 χρήστες δεν έχουμε τόσα δεδομένα . Οχι παιζουμε...
qsis Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 qsis ναι βρε, δεν διαφωνώ πως έχει τα πλεονεκτήματα του. Δεν έχω αγοράσει ποτέ τηλ που δεν παίρνει κάρτα μνήμης και βέβαια πως οι ανάγκες του καθενός είναι διαφορετικές, αλίμονο.Για αυτό υποστηριζω την ευελιξία, ας υπάρχει και αχρείαστη να 'ναι, ποτέ δε ξέρεις Έλεγα κάποια στιγμή στην αδερφή όταν πήρε το g2, μη μασας πλέον έχεις άπειρο χώρο και πάει 10 μέρες διακοπές και γυρνάει και μου λέει "τι άπειρο χώρο ρε μαλάκα, το γέμισα τραβώντας φωτογραφίες και δε τράβηξα και όσες ήθελα" Και πλέον από κει που δεν ασχολούνταν καν με το χώρο στο κινητό μου λέει θέλω τουλάχιστον 32αρι και να παίρνει κάρτα και περιμένει να πέσει η τιμή στο g4 Αφού δίνουμε που δίνουμε τόσα λεφτά είναι κρίμα να μην έχουμε απλές δυνατότητες 1
leo06 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Εσείς που έχετε 5 τέρα μιλάμε για μεγάλο κάψιμο στην εταιρία που δουλεύω με 150 χρήστες δεν έχουμε τόσα δεδομένα . qsis ναι βρε, δεν διαφωνώ πως έχει τα πλεονεκτήματα του. Δεν έχω αγοράσει ποτέ τηλ που δεν παίρνει κάρτα μνήμης και βέβαια πως οι ανάγκες του καθενός είναι διαφορετικές, αλίμονο. κάψιμο γιατί?εγώ εχω γεμίσει τα 8 από τα 12 του server,μια ταινία σε blueray πιάνει 40+ γιγα
voldemort Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Έλεγα κάποια στιγμή στην αδερφή όταν πήρε το g2, μη μασας πλέον έχεις άπειρο χώρο και πάει 10 μέρες διακοπές και γυρνάει και μου λέει "τι άπειρο χώρο ρε μαλάκα, το γέμισα τραβώντας φωτογραφίες και δε τράβηξα και όσες ήθελα" Και πλέον από κει που δεν ασχολούνταν καν με το χώρο στο κινητό μου λέει θέλω τουλάχιστον 32αρι και να παίρνει κάρτα και περιμένει να πέσει η τιμή στο g4 Αφού δίνουμε που δίνουμε τόσα λεφτά είναι κρίμα να μην έχουμε απλές δυνατότητες Καπως ετσι...εγω σε διακοπες εχω 32(ενσωματωμενη),μια sd 32 και εχω και αλλες 2. Οταν γυρναω στο σπιτι αδειαζω.
GianniSM Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Για το θέμα ταινίες, πέραν από την κλασσική λύση του video club υπάρχει το video on demand κάνοντας για μένα αχρείαστο το να αποθηκεύω ταινίες. Έχω μεγάλη τρέλα με την μεταλ, και για πολλά χρόνια μάζευα ευλαβικά mp3's. Τώρα πια δεν το κάνω. Έχω το youtube και βρίσκω ότι θέλω.Το μόνο πλέον που φυλάω πλέον είναι πράγματα που δεν μπορώ να βρω, όπως φώτος/βίντεο των παιδιών, πράγματα της δουλειάς, και ένα αρχείο των άλλων δραστηριοτήτων μου εκτός της τεχνολογίας.Μην παρεξηγηθώ, λέω το τι ισχύει για μένα, δεν το γενικεύω.
leo06 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Για το θέμα ταινίες, πέραν από την κλασσική λύση του video club υπάρχει το video on demand κάνοντας για μένα αχρείαστο το να αποθηκεύω ταινίες. Έχω μεγάλη τρέλα με την μεταλ, και για πολλά χρόνια μάζευα ευλαβικά mp3's. Τώρα πια δεν το κάνω. Έχω το youtube και βρίσκω ότι θέλω. Το μόνο πλέον που φυλάω πλέον είναι πράγματα που δεν μπορώ να βρω, όπως φώτος/βίντεο των παιδιών, πράγματα της δουλειάς, και ένα αρχείο των άλλων δραστηριοτήτων μου εκτός της τεχνολογίας. Μην παρεξηγηθώ, λέω το τι ισχύει για μένα, δεν το γενικεύω. τι είναι αυτό(για την ελλαδα εννοώ,ξέρω τι είναι)
GianniSM Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 τι είναι αυτό(για την ελλαδα εννοώ,ξέρω τι είναι) Κυκλοφορούν πολλά linux based receivers που μπορείς να έχεις τα πάντα με ένα μικρο αντίτιμο του τύπου 150Ε τον χρόνο. Εδώ έχει γεμίσει η αγορά. Υπάρχουν επίσης τα XBMC, popcorn, που είναι τζάμπα. Φτάνει να έχεις μια καλή γραμμή ίντερνετ.
Papakaliati Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Τους σκληρούς με ταινίες τους γεμιζα πριν από 10 χρόνια. Πλέον υπάρχουνε λύσεις, δωρεάν πάντα για 1080 ταινίες. 32 γβ είναι οριακά οκ , 64 είναι αψογα για μένα.
leo06 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Κυκλοφορούν πολλά linux based receivers που μπορείς να έχεις τα πάντα με ένα μικρο αντίτιμο του τύπου 150Ε τον χρόνο. Εδώ έχει γεμίσει η αγορά. Υπάρχουν επίσης τα XBMC, popcorn, που είναι τζάμπα. Φτάνει να έχεις μια καλή γραμμή ίντερνετ. επειδή εχω xbmc εδώ και 8-9 χρόνια blueray ποιότητα δεν υπάρχει,τα rip είναι 1080p και 720p αλλά το bitrate είναι χάλια,για να μην πω για τον ήχο true hd και dts ma ούτε για αστείο,με το genesis βλέπω πολλές σειρές αλλά αυτές που πραγματικά μου αρέσουν είναι στον δικό μου server σε 1080p
cabdik Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 θα συμφωνησω 110% με qsis, στην ευελιξια δυνατοτητων. δλδ δωσε μου εμενα την δυνατοτητα, κι ας μην την χρειαστω ποτε...! και αυτο γιατι, οταν απευθυνεσαι σε παγκοσμιο αγοραστικο κοινο, πρεπει να λαμβανεις υποψη σου την διαφορετικοτητα του καθενος..! κατι που για μενα ειναι περιττο, για καποιον αλλο ειναι βασικος παραγοντας..! αν δεν εχει SD slot ενα κινητο σημερα, ειναι σαν να μην εχει θυρες USB ενα laptop...!! θα το αγοραζατε? τα υπολοιπα, περι καψιματος, video on demand, η εξηγηση ειναι ιδια με την παραπανω..! κατι που για μενα ειναι περιττο, για καποιον αλλο ειναι βασικος παραγοντας..! μην κρινει ο καθενας με βαση τον εαυτο του. κανεις μας δεν ειναι μετρο συγκρισης...! ΕΔΙΤ. σωστη και η παρατηρηση του leo06. καλα τα on-line και τα ριπαρισμενα 1080P, αλλα η ποιοτητα εικονας -λογω bitrate φυσικα- εχει διαφορα...! και οποιος θελει ποιοτητα, παει σε Bluray..!! αρα και σε τεραστιες ποσοτητες δεδομενων...!!!
GianniSM Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 θα συμφωνησω 110% με qsis, στην ευελιξια δυνατοτητων. δλδ δωσε μου εμενα την δυνατοτητα, κι ας μην την χρειαστω ποτε...! και αυτο γιατι, οταν απευθυνεσαι σε παγκοσμιο αγοραστικο κοινο, πρεπει να λαμβανεις υποψη σου την διαφορετικοτητα του καθενος..! κατι που για μενα ειναι περιττο, για καποιον αλλο ειναι βασικος παραγοντας..! αν δεν εχει SD slot ενα κινητο σημερα, ειναι σαν να μην εχει θυρες USB ενα laptop...!! θα το αγοραζατε? τα υπολοιπα, περι καψιματος, video on demand, η εξηγηση ειναι ιδια με την παραπανω..! κατι που για μενα ειναι περιττο, για καποιον αλλο ειναι βασικος παραγοντας..! μην κρινει ο καθενας με βαση τον εαυτο του. κανεις μας δεν ειναι μετρο συγκρισης...! Βρε χαλαρή συζήτηση κάνουμε, και τόνισα πως ΔΕΝ γενικεύω.
cabdik Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Βρε χαλαρή συζήτηση κάνουμε, και τόνισα πως ΔΕΝ γενικεύω. χαλαρος ειμαι, φιλε Γιαννη...! δεν με βλεπεις...? απλα βλεπω -συνηθως- ο καθενας να εκφραζει την αποψη του, νομιζοντας οτι μονο γι αυτον/ην φτιαχτηκε το galaxy - iPhone - G4... κλπ....!! η για να το πω αλλιως, οτι ολος ο κοσμος εχει τις ιδιες αναγκες - απαιτησεις...!
Voodooman Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Δε μπορείς να ξέρεις τι θέλει να κάνει ο καθένας με τη συσκευή του.. Δεν είναι όμως απλά γαματο που έδωσα 12€ και έχω μια 32αρα sd για φωτό και βίντεο και τη γεμιζω χωρίς να αγχωνομαι για το χώρο ( κι εγώ 16αρα συσκευή έχω) Επίσης επειδή αυτή τη κάρτα την είχα πριν και στο z1 όταν πέθανε η συσκευή, ό,τι υπήρχε μες στη κάρτα σώθηκε και είχα πολλά πράγματα που ήθελα εκεί Ακόμα και στους υπολογιστές δε ξέρεις τι μπορεί να θέλει κανείς, εγώ δεν έχω μεγάλους σκληρούς γιατί δε φυλαω πολλή σαβουρα, έχω όμως μισό ΤΒ σε ssd γιατί θέλω να βάζω τα τεράστια παιχνίδια που υπάρχουν πλέον και να φορτωνουν γρήγορα και μελλοντικά θα πάρω ακόμα περισσότερο τέτοιο χώρο Το θεωρώ βλακεία να μην επεκτείνεται ο χώρος , κάποτε με είχε πείσει κι εμένα η Google, αλλά όχι πλέον Και το βρίσκω άκρως ενοχλητικό να έχω otg να κρέμεται, μιας και έχω και τέτοιο Πλέον στο έχω ξαναπει αν δε παίρνει sd και δε βγαίνει η μπαταρία δεν αγοράζω για κανένα λόγο συσκευή όσο καλή και να είναι, την επαθα άσχημα με αυτή την ιστορία και δε νοιάζει βρε παιδί μου να είναι λεπτή και γυάλινη ή συσκευή μου Ακόμα και το fm που δε το χρησιμοποιώ τόσο γιατί να μην υπάρχει; Επειδή δε το θέλει ή apple και η Google; Πλέον μόνο ή lg έμεινε να έχει σωστή ναυαρχίδα παρόλα αυτά βλέπεις το κόσμο να θεωρεί καινοτόμο το edge και να ασχολείται πολύ περισσότερο από όσο θα έπρεπε με το πόσο λεπτή είναι η συσκευή και αν έχει γυαλιά ή μέταλλα, λες και μιλάμε για τσάντες.. Ακόμα και οι γυναίκες όταν παίρνουν τσάντες όμως θέλουν να έχουν χώρο και να είναι εύχρηστες, κοιτάνε τη πρακτικότητα Γίναμε πιο γκομενες και από τις γκομενες και βάζουμε σε δευτερεύουσα μοίρα τις δυνατότητες ενός smartphone που θα έπρεπε να είναι αυτονόητες για φρου φρου και μαλακιες Μεγάλο θέμα αυτό που θίγεις, οι περιορισμοί που μας επιβάλλονται και οι συμβιβασμοί που καλούμαστε να κάνουμε. Εγώ, δυστυχώς, ψάχνω να βρω λύσεις στους περιορισμούς που μου επιβάλλουν οι εταιρίες, αν και δεν θα έπρεπε. Το Oneplus One που έχω τώρα έχει τρία μειονεκτήματα για εμένα, την έλλειψη FM radio, την έλλειψη SD και την μη αποσπώμενη μπαταρία, με αυτήν την σειρά σπουδαιότητας για εμένα. Η έλλειψη SD εντάξει, τα 64GB μου είναι πολύ παραπάνω από αρκετά, αν και συμφωνώ με αυτό που λες περί ασφάλειας των δεδομένων μας (η συσκευή βέβαια εκκινεί πολύ πιο γρήγορα και είναι λίγο πιο σβέλτη στο άνοιγμα των αρχείων). Η μη αποσπώμενη μπαταρία λύθηκε με ένα εξωτερικό power bank, το οποίο έχω χρησιμοποιήσει 2-3 φορές σε δύο μήνες και μου προσέθεσε άλλα 100 γραμμάρια στην τσάντα που έχω πάντα μαζί μου. Το FM radio λύθηκε με ένα bluetooth της Sony που έχει ενσωματωμένο FM. Το αγόρασα μήνες πριν που το βρήκα σε ευκαιρία αν και δεν το χρειαζόμουν τότε, γιατί έβλεπα που πάνε τα πράγματα και ότι όλο και λιγότερα τηλέφωνα του γούστου μου έχουν FM radio. Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι, ευτυχώς, οι λύσεις που έχουμε είναι τόσο πολλές πλέον, που δεν υπάρχουν και πολλοί περιορισμοί. Σίγουρα όλα αυτά που ανέφερα δεν είναι η τέλεια λύση καθώς ξόδεψα περίπου €40 επιπλέον και φορτώθηκα καινούργιες συσκευές και καλώδια, αλλά ζυγίζουμε τα υπερ και τα κατά και βλέπουμε τί υποχωρήσεις είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε. Το ξέρω, δυστυχώς, ότι με αυτήν την συμπεριφορά μου "δίνω θάρρος" στις εταιρίες να μην έχουν αποσπώμενες μπαταρίες ούτε SD και FM radio στις συσκευές τους, αλλά σίγουρα θα προτιμήσω μία συσκευή που να τα ενσωματώνει αυτά την επόμενη φορά. Από την άλλη, υπάρχει η τέλεια συσκευή; Όσο και αν το έψαξα, δεν την βρήκα. Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2015 από Voodooman
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα