Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Καλησπερα. Ειμαι 3η Λυκειου και κοντευει ο καιρος του μηχανογραφικου κλπ αλλα δεν εχω καταληξει ακομη σχετικα με το τι να δηλωσω. Η πληροφορικη σαν επιστημη μου φαινεται ιδιαιτερα ενδιαφερουσα, και θα ηθελα να ασχοληθω με αυτην. Εχω ψαξει και στα αντιστοιχα πανεπιστημια(ΑΠΘ,ΠαΜακ) σχετικα με τα μαθηματα αλλα δεν καταλαβαινω και πολλα. Εχω επιλεξει και ΑΟΘ(το μαθημα οικονομικων) και ο καθηγητης μου λεει οτι καλυτερα θα ηταν να δηλωσω Εφαρμοσμενη καθως εχει περισσοτερο εφαρμογη στον οικονομικο τομεα,γεγονος που θα βοηθησει οσον αφορα την επαγγελματικη μου αποκατασταση στο μελλον.παρολα αυτα τα οικονομικα σαν επιστημη δεν μου τραβαν και πολυ το ενδιαφερον. Η αληθεια ειναι οτι δεν ειμαι απο αυτους τους "κολλημενους" (δεν το λεω αρνητικα) που το εχουν ψαξει απο μονοι τους οσον αφορα τον προγραμματισμο,τις γλωσσες κλπ καθως μεχρι πριν 3 μηνες δεν ηξερα καν με τι θελω να ασχοληθω στην ζωη μου. Ριχνοντας και μια ματια σε αυτο το ποστ, μου φαινεται οτι θα ηθελα να ασχοληθω με την τεχνητη νοημοσυνη ή σαν web/graphics designer(photoshop ισως) ή κατι παρομοιο. Γινετε να αποκτησω τις καταλληλες βασεις για αυτα αν δηλωσω Εφαρμοσμενη? Γενικα, τι θα μου προτείνατε? Θα το εκτιμουσα αν καποιος ανεφερε σαν τι θα βγω/μπορεσω να δουλεψω απο Εφαρμοσμενη επειδη απτην αλλη μου εχουν πει να μην το προτιμησω καθως δεν βγαινω ουτε πληροφορικος ουτε οικονομολογος. Επισης εχω ακουσει καλα λογια για τα αντιστοιχα τμηματα Πατρας και Ηρακλειου αλλα τα εχω ψιλο-αποκλεισει επειδη εστιαζομαι κυριως Θεσσαλονικη. ΥΓ: Δημιουργω καινουργιο thread(?) επειδη το προηγουμενο που ανεφερα παραπανω εχει χρονια που δημιουργηθηκε και δεν υπαρχει προσφατη δραστηριοτητα.
GreekMonkey Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Μια χαρά Πληροφορικάριος βγαίνεις από Εφαρομσένη. Τώρα για όλα τα άλλα, από οικονομικά δεν με ενδιαφέρουν οπότε δεν έχω δώσει σημασία, από θέμα πληροφορικής τις βάσεις θα στις δώσουν. Το θέμα είναι εσύ πως θα τις αξιοποιήσεις. Για ΑΠΘ δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη γιατί δεν ξέρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα