valex123 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 καλησπέρα σκέφτομαι να αγοράσω μια πίπα για δοκιμή και εχω την εξής απορία! Αν βάλω καπνό στριφτού στην πίπα τι θα γίνει ? εκτός απο πίπα φίλτρα και ειδη καθαρισμού τι αλλο πρεπει ν πάρω?
atasos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 λογικα αν βαλεις καπνο στριφτου θα τον καιει πιο γρηγορα λογω οτι ειναι ψιλοκομμενος,της πιπας ειναι πιο χοντοκομμενος.Αν θες να κανεις συνεχεια πιπα(τσιμπουκι λεγεται κανονικα)(πιπα ειναι αυτο που βαζεις μπροστα στο τσιγαρο) τοτε θα πρεπει να εχεις ρεζερβα αλλη μια γιατι καθε βδομαδα την καθαριζεις.Μιλαω παντα για ξυλινη που καποιοι την βουταγαν και σε ουισκυ και μετα απλα επρεπε να στεγνωσει καλα.Αλλα γιατι θες πιπα με καπνο στριφτου μεσα?κανε στριφτο.Η πιπα θελει καλο καπνο αρωματικο απλα για κατι το διαφορετικο.Δεν καπνιζετε σαν το τσιγαρο.Τραβας μια και μετα απο καποια ωρα αλλη μια κτλ.γιατι αν την πλακωσεις θα παραζεσταθει
Uncle_Bens Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 λογικα αν βαλεις καπνο στριφτου θα τον καιει πιο γρηγορα λογω οτι ειναι ψιλοκομμενος,της πιπας ειναι πιο χοντοκομμενος.Αν θες να κανεις συνεχεια πιπα(τσιμπουκι λεγεται κανονικα)(πιπα ειναι αυτο που βαζεις μπροστα στο τσιγαρο) τοτε θα πρεπει να εχεις ρεζερβα αλλη μια γιατι καθε βδομαδα την καθαριζεις.Μιλαω παντα για ξυλινη που καποιοι την βουταγαν και σε ουισκυ και μετα απλα επρεπε να στεγνωσει καλα.Αλλα γιατι θες πιπα με καπνο στριφτου μεσα?κανε στριφτο.Η πιπα θελει καλο καπνο αρωματικο απλα για κατι το διαφορετικο.Δεν καπνιζετε σαν το τσιγαρο.Τραβας μια και μετα απο καποια ωρα αλλη μια κτλ.γιατι αν την πλακωσεις θα παραζεσταθει offtopic αλλά πάντα είχα απορία με την διαφορά των ονομασιών.. και αφού ειναι τσιμπούκι το σωστό και πιπα αυτό που βάζεις στο τσιγάρο... (που μου ακούγεται λογικό σαν σωλήνας ειναι "pipe" ) τότε όμως γιατι οι ξένοι το τσιμπούκι (αφού λες ότι ειναι η σωστή ονομασία) το λένε πιπα; https://www.google.gr/search?q=%CE%BD%CE%B5%CE%B1+%CF%85%CE%BF%CF%81%CE%BA%CE%B7&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=2CaDVazrFYSZsgHciYT4Cw#q=smoking+pipe
atasos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 offtopic αλλά πάντα είχα απορία με την διαφορά των ονομασιών.. και αφού ειναι τσιμπούκι το σωστό και πιπα αυτό που βάζεις στο τσιγάρο... (που μου ακούγεται λογικό σαν σωλήνας ειναι "pipe" ) τότε όμως γιατι οι ξένοι το τσιμπούκι (αφού λες ότι ειναι η σωστή ονομασία) το λένε πιπα; https://www.google.gr/search?q=%CE%BD%CE%B5%CE%B1+%CF%85%CE%BF%CF%81%CE%BA%CE%B7&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=2CaDVazrFYSZsgHciYT4Cw#q=smoking+pipe κοιτα αν βαλεις μεταφραση τσιμπουκι η πιπα στα αγγλικα παλι pipe θα στο μεταφρασει.οπως και blowjob... απλα εδω στην ελλαδα η σωστη ονομασια ειναι τσιμπουκι.ολοι βεβαια πιπα το λεμε και καταλαβαινουμε για τι μιλαμε. βεβαια αν το παρεις και με την αλλη εννοια της ονομασιας αν πεις στην γκομενα παρε μου μια πιπ@ η ενα τσιμπ@υκι το ιδιο και το αυτο θα γινει.οποτε για μας τους ελληνες οπως και να το πεις και για τα δυο πραγματα το ιδιο ειναι....χαχαχα http://www.montecristo-shop.gr/pipes.html?zenid=ajbbsn80hpr9ctooole4q7g8b0
dollyyy19 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 η ελληνικη γλωσσα εχει για μια εννοια δεκα λεξεις,και η αγγλικη εχει για μια λεξη δεκα εννοιες...προς νηματοθετη:και γιατι δεν δοκιμαζεις να στριψεις καπνο πιπας ;ωρε αρωμα .....καπνιζα σκανδιναβικο μαυρο και ηταν σαν να επινα σοκολατα και βαλε....βεβαια μετα εικοσαετια,εφτασε το σακουλακι 50γρ στα 10 ευρω......
Uncle_Bens Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Ναι το θέμα όμως ειναι οτι η ονομασία πιπα ειναι δάνειο και πως υπάρχουν διαφορετικά ήδη εγώ ας πουμε νόμιζα ότι το τσιμπούκι ειναι "πιπα" αλλά με ίσιο μακρύ λαιμό και μικρό "κάνιστρο" ή πως λέγεται...πχ σαν αυτό ή αυτό: ή αυτό : ή αυτό που είχε ο γκάνταλφ και πίπα νόμιζα ότι ειναι αυτό: ή αυτό: Αλλά τελικά απότι κατάλαβα τσιμπούκια ειναι όλα;και τώρα νέα ερώτηση που μου ήρθε... καλά η πίπα βγαίνει απο το pipe το τσιμπούκι απο ποιά ξένη (μάλλον) ή ελληνική λέξη βγαίνει; edit: problem solved το googlαρα και μάλλον είχα δίκιο ειναι τούρκικη λέξη http://www.periergos.gr/erotiseis/ti-simainei-i-toyrkiki-leksi-tsimpoykiκαι σημαίνει καπνοσύριγγα (και άρα καλώς το συσχέτισα με μακρύ λεπτό λαιμό) και ειναι είδος πίπας λέει άρα υποκατηγορία, και άρα τα άλλα τα λέμε πίπες και δεν ειναι το ίδιο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα