Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά από 2 χρόνια με WP (ativ s που πέθανε στο χρόνο και τώρα lumia 730), μου εδωσαν για εταιρικο ένα HTC 620 και είδα τη διαφορά wp-android.  Πρώτα απ όλα το interface μου αρέσει περισσότερο, μου φαίνεται πιο εύκολο και καθαρό στο χειρισμό/πλοήγηση και φυσικά η ποιότητα των app είναι σε άλλο επίπεδο (ακόμη και της ίδιας της ms). Και να έρθουν τα wp10 δεν καλύπτεται αυτή η διαφορά. 

Και είναι δίκαιη η σύγκριση με το lumia 730 και το HTC 620 να είναι ίδια κατηγορία. Ακόμη και μια sd class4 που είχα στο lumia και σερνότανε στο htc τα πάει άριστα. Τα πάντα γίνονται καλύτερα. Αυτά που διάβαζα για lagdroid κλπ μου φαίνονται παραμύθια. Όπως μεγάλη απομυθοποίηση και τα "ελαφριά" wp8.1. Όλα (resume, app start, restart, response) είναι ταχύτερα στο HTC (κιτκατ 4.4.4) που είναι και φορτωμένο (1.5G free). 

Φυσικά θα πάω σε android και για το προσωπικό μου. Το θέμα που έχω είναι πως θέλω οποσδήποτε dual sim.

Κοίταζα midrange, και έχω καταλήξει στο Archos 50 diamond. Πολύ καλές προδιαγραφές και εντυπωσιακή τιμή (230€). Διάβασα και πολύ καλές κριτικές στο digitalversus και gsmarena. Ένα από τα ωραία του είναι ότι φοράει τελείως καθαρό android χωρίς καθόλου skins/bloatware.

Καλή οθόνη, καλές διαστάσεις/βάρος και λένε και καλό χρόνο μπαταρίας.

Άλλες επιλογές που είδα είναι Huawei P8lite, Lenovo Vibe X2 Dual,  και σε πιο ακριβά Samsung S5 duos, HTC one M8 dual, LG G3 Dual (που είναι και το μόνο 5.5" με λογικές διαστάσεις). 

Ξέρει κανείς ή έχει το Archos? Γνώμες για γενική επιλογή? δλδ να πάω για ένα καλό midrange ή να δώσω τα παραπάνω για ένα ακριβό π.χ. LG G3 που πρέπει να είναι κορυφή (το βρίσκω 340 που είναι σουπερ τιμή νομίζω)? 

Δημοσ.

G3 παλληκαρι και θα αναστηθεις!

Κατάλαβα... Τόσο καλό ειιναι? Κάτι ότι ζεσταίνεται κλπ παραμύθια? Μπαταρια οκ? Δεν παίζω παιχνίδια αλλά όλα τα άλλα το σκιζω. Πολύ μέιλ, Πολύ χάρτες navigation κλπ πολλές φωτο, και cloud docs .

Δημοσ.

Εντάξει έκλεισε.

Είμαι κάτοχος του, η μπαταρία δεν ειναι το δυνατό του σημείο το ομολογώ είναι όμως αποσπώμενη, οπότε μικρό το κακό. Την μέρα όμως θα στην βγάλει. Πέραν από κάποια περιστασιακά λαγκ, θα ερωτευτείς τη συσκευή. Θα απολαύσεις φοβερή οθόνη, και ίσως την καλύτερη κάμερα του 14. Θα βρεις επίσης πολύ βολικό το knock code ειδικά όταν οδηγείς.

Δημοσ.

Τελικά το έψαξα πολύ και είδα από κοντά όσα κινητά μπορούσα. Είδα και Xperia Z3 dual που είναι εντυπωσιακό. Απίστευτη ποιότητα. Ψηλή τιμή όμως όπως και το Οne Μ8 dual. Γενικά είδα ότι τα Sony και τα HTC κρατάνε ψηλά τιμές για τα μοντέλα 2014.

Κατέληξα στο HTC One E8 Dual sim. Βασικά ένα πλαστικό Μ8 με μικροαλλαγές. Πολύ δύσκολο να το βρεις ευρώπη μια και δεν κυκλοφόρησε επίσημα.  

Το βρήκα στην ίδια τιμή περίπου με το LG G3 και το προτίμησα για αρκετούς λόγους. Οθόνη δίπλα-δίπλα με LG είναι σαφώς ανώτερη (φωτεινότητα, χρώματα, μαύρο), εργονομία (μου έπεφτε φαρδύ το LG), και UI (μου αρέσει το sense), πολύ καλύτερη αυτονομία απ οτι λένε τα τεστ και καλύτερη κατασκευή, κορυφαία για πλαστικό. Και στα benchmark είναι πολύ ψηλά. Σε μερικά καλύτερο και από το Μ8 λόγο διαφορετικής έκδοσης του sd801.

Έπεσε παραγγελία και το περιμένω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...