keratsini2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 ΚαλησπέραΘα ήθελα μια βοήθεια σχετικά με την paypal.Εχω κάνει verify και είμαι εντάξει.Μου επιστρέψανε το ένα μέρος αυτών που μου κράτησαν αλλά όχι όλο απο την κάρτα που έκανα verify.Εχει μείνει ένα μικρό υπόλοιπο στην paypal και όταν προσπαθώ να κάνω την αγορά μου στο e-bay δεν μου το κανει δεκτό γιατί η κάρτα έχει λιγότερο από αυτό,όμως συνολικά με τον λογαριασμό του paypal είναι εντάξει.Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω μιας και δεν μπορώ να φορτώσω από την κάρτα και το αντίθετο.Η κάρτα είναι από λογαριασμό που πληρώνομαι στην ναυτιλιακη εταιρία και δεν εχει βγει απο Ελληνική τράπεζα.Απο την κάρτα αυτη μπορω να κάνω απευθειας αγορες σε Amazon και e-bay.Δεν μπορω ομως να βαλω χρηματα στην καρτα λογω των ορων της Τραπεζας στο εξωτερικο που μου το απαγορευει.Οποιος μπορει σας παρακαλώ να με βοηθησει.ευχαριστω εκ των προτερων
tz3s Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 οι πληροφοριες που δινεις ειναι ελλιπεις... τι θες να παρεις? ποσο? ποσο εχεις στην paypal? τα 1.5 απο το verify? ποσα εχεις στην καρτα? Ποτε δν ειχα τετοιο προβλημα, και το paypal σου συνδιαζει το υπολοιπο του με της καρτας.. υπολογισε οτι απο την τιμη π λενε εκει που τα πουλανε το paypal σου χρεωνει λιγο παραπανω!
NikosKallithea Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Για να πάρει απο το balance το παυπαλ πρεπει η αγορά να είναι στο ίδιο νόμισμα με το balance και την κάρτα, δηλαδή παντού ευρώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα