kLS Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Καλημερα επειδη εχω καποια crash οταν παιζω χωρις BSOD το μυαλο μου παει εκει.Ειναι αρκετο το τροφοδοτικο που εχω (550W) PC SPECS : OS:Windows 8.1 Pro Motherboard:Asus B85M-E Processor:Intel Core i5-4570 3.2GHz RAM:Kingston 2x 4GB 1600MHz Graphics Card:ASUS Radeon R9 270X DirectCU II Hard Disk:Samsung SSD 840 EVO 250GB Monitor:Samsung S24C350
keravnos21 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Τι μαρκα είναι το τροφοδοτικο σου και ποσο καιρο το εχεις ?
keravnos21 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Πολύ πιθανο τοτε αυτό να είναι το πρόβλημα σου αν μπορεις να βρεις κανενα άλλο τροφοδοτικο να δοκιμασεις θα ηταν ότι καλυτερο. Τα 550 είναι αρκετα για το συστημα σου αρκει το τροφοδοτικο να είναι οκ.
kLS Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Αυτο πιστευω και γω οσες μετρησεις εκανα σε σιτε παρομοια με του φιλου πιο πανω μου βγαζει για 550W το θεμα ειναι ομως οτι αυτο που εχω ειναι αρκετα παλιο και καποιες φορες γουργουριζει (μαλλον το cooler) οποτε η μονη λυση ειναι να παρω καινουριο αρκετα μεγαλο να εχω το κεφαλι μου ησυχο και για μελλοντικα updates.Ευχαριστω για τον χρονο σας.
hwxerolas Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Το τροφοδοτικό πρέπει να είναι πατάτα. Στα 12V (εκεί δηλ. που θέλεις το περισσότερο ρεύμα) βγάζει μόνο 288W. Άρα δεν απαραίτητο να πάρεις κάποιο μεγαλύτερο τροφοδοτικό αλλά ένα ποιοτικό στα ίδια περίπου watt. 1
EASolutions Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Μη ξεχνας οτι τουλαχιστον τα παλια τροφοδοτικα με το περας του χρονου εξασθενουν .. αν τοτε που το πηρες εβγαζε πχ 500watt και περασε μια 3ετοια πας αυτοματα στα 350watt .. ετσι φτιαχνοντουσαν παλια, μη κοιτας τωρα . Αν ειναι και καμια μαρκα κουκουρουκου το τροφοδοτικο σου ε , υπολογισε λοιπον την φθορα του και τραβα αλλαξε μη καψεις το συστημα στα καλα καθουμενα και δε λεει !
Roger Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Σε μια εξαετια δηλαδη θα δινει 150w? Τα τροφοδοτικα με το περας του χρονου δεν πεφτουν σε αποδοση watt,απλα γινοται πολυ πιο ασταθη και οταν θα πρεπει να αποδοσουν σβηνουν,επανεκινουν ή καιγονται.Οταν αλλαχτουν οι πυκνωτες και ισως καποια FET που εχουνε ''κουραστει''ξαναγινονται σταθερα,λειτουργικα και επαρκουν οταν ζητησεις φορτιο. 2
bonorov Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Πηγαινε εδω http://www.skroutz.gr/s/410171/Thermaltake-Berlin-630W.htmlκαι θα εισαι μια χαρα για την επομενη 5ετια
Sheogorath Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Σε μια εξαετια δηλαδη θα δινει 150w? Τα τροφοδοτικα με το περας του χρονου δεν πεφτουν σε αποδοση watt,απλα γινοται πολυ πιο ασταθη και οταν θα πρεπει να αποδοσουν σβηνουν,επανεκινουν ή καιγονται.Οταν αλλαχτουν οι πυκνωτες και ισως καποια FET που εχουνε ''κουραστει''ξαναγινονται σταθερα,λειτουργικα και επαρκουν οταν ζητησεις φορτιο. Είναι αλήθεια ότι πέφτουν κατα 2-6% κάθε χρόνο. Οχι τόσο τραγικά. Και ναι, οι πυκνωτές με την πάροδο του χρόνου "κουράζονται" και χάνουν την χωρητικότητά τους, και δεν γίεται τόσο καλή εξομάλυνση Και ναι, με 288βαττ στα 12volt δεν πας πουθενά. Ενα σημερινό 350βαττ βγάζει περισσότερα! 40 ampere στην 5άρα!!! Τι είμαστε, 2001?? 1
Roger Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Αμελητεο τετοιο ποσοστο,ουτε καν μπορεις να το καταλαβεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα