Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα 8 σεπτεμβριου ξεκιναω με μεγαλη χαρα το erasmus μου στο belfast. Εδω και αρκετο καιρο ψαχνομαι για τα εισητηρια αλλα δν εχω καταλαβει πως υπολογιζετε η τελικη τιμη. Οι τιμες που βρισκω στο skyscanner ειναι οι τελικες ? εννοω περα απο την βαλιτσα που εξαρταται απο την πολιτικη της καθε εταιριας, τα εξοδα του αεροδρομιου ή αλλοι φοροι που ισως υπαρχουν συμπεριλαμβανονται στην τιμη ? Επισης παρατηρω οτι σχεδον μερα με την μερα αλλαζουν οι τιμες προς το χειροτερο, υπαρχει περιπτωση να βρω ποιο φτηνα αμα περιμενω μερικες μερες-βδομαδες ή οσο περναει ο καιρος ολο και θα ανεβαινουν ? Με ενδιαφερει καποιο εισητηριο για 8-10 σεπτεβρη και ενω πριν σχεδον μια εβδομαδα εβρισκα με 150 ευρω τωρα ξεκινανε σχεδον απο 250.

Δημοσ.

Επειδή -απ' όσο ξέρω- δεν υπάρχει απευθείας πτήση για Belfast το 250άρι για 2 πτήσεις μου ακούγεται μια χαρά.

Εφόσον ξέρεις ότι θα πας σίγουρα, αν το πέτυχες στα 150 και δεν το έκλεισες μάλλον έχασες. Τα αεροπορικά γενικά ακριβαίνουν όσο πλησιάζει η ημερομηνία πτήσης, δεν φτηναίνουν.

Όσον αφορά τις τιμές είναι τελικές (εξαιρώντας τις βαλίτσες), αλλά γενικά είναι πιο safe να κλείσεις τα εισιτήρια απευθείας από την αεροπορική κι όχι μέσω τρίτου.

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή -απ' όσο ξέρω- δεν υπάρχει απευθείας πτήση για Belfast το 250άρι για 2 πτήσεις μου ακούγεται μια χαρά.

Εφόσον ξέρεις ότι θα πας σίγουρα, αν το πέτυχες στα 150 και δεν το έκλεισες μάλλον έχασες. Τα αεροπορικά γενικά ακριβαίνουν όσο πλησιάζει η ημερομηνία πτήσης, δεν φτηναίνουν.

Όσον αφορά τις τιμές είναι τελικές (εξαιρώντας τις βαλίτσες), αλλά γενικά είναι πιο safe να κλείσεις τα εισιτήρια απευθείας από την αεροπορική κι όχι μέσω τρίτου.

Δεν ειχα ποτε προβλημα κλεινοντας μεσω τριτου, και τοχω κανει πολλες φορες μεσω skyscanner. Αμα δεν τα εκλεισες με 150 λαθος σου.

Δημοσ.

κατι ακομα γινετε αφου κλεισω το εισητηριο με μια βαλιτσα αμα χρειαστει να προσθεσω αλλη μια?

Γινεται, αλλα η τιμη της βαλιτσας που θα προσθεσεις θα ειναι σχεδον η διπλασια απο οτι να την κλεισεις μαζι με το ticket.

Δημοσ.

Γινεται, αλλα η τιμη της βαλιτσας που θα προσθεσεις θα ειναι σχεδον η διπλασια απο οτι να την κλεισεις μαζι με το ticket.

Οκ ευχαριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...