retrogamer Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα σε όλους,ήθελα να ρωτήσω,τι ακριβώς είναι το ebai invoice διότι ειμαι πρωτάρης στο ebay,είχα κάνει μια πώληση στο ebay και μετά έπρεπε να πληρώσω ένα ποσο,αυτό έγινε μόνο μετά απο πώληση,διότι όταν κάνω αγορές δεν μου εμφανίζει να πληρώσω invoice,αν γνωρίζει κάποιος ας μου εξηγήσει τι ακριβώς παίζει με αυτό,ευχαριστώ για το χρόνο σας.
NikosKallithea Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 invoice είναι το τιμολογιο παροχής υπηρεσιών του εβαυ, οι υπηρεσίες πώλησης χρεώνονται μονο στους πωλητές
retrogamer Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Ναι αλλα που γραφει τις τιμες?και καθε ποσες αγγελιες χρεωνομαι?
Nistisimos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Πριν ανεβάσεις αυτό που πουλάς σου λέει τα έξοδα στα οποία προστίθεται και ποσοστό επι της πώλησης.
retrogamer Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Που το λεει ακριβως αυτο?παιζει ρολο και η τιμη πωλησης δηλαδη?
Silverage Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Ναι, παίρνει κάπου 10%. Αν δεις όταν πας να βάλεις ένα αντικείμενο σου γράφει κάτι τους στυλ " if your item sells you will pay a fee to ebay", κάπως έτσι. Δεν σου γράφει το ποσό.
mastoras007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Εγώ πάντος όταν αγοράζω κάτι πάντα πληρόνω παπαράνω απο την τιμή που αναφέρει σε κ΄παποιο προιόν πχ όταν πάω να αγωράσω κάτι που κάνει 1 ευρό στην πληρομή μου κρατάει 1,1 ευρο πχ. Οπότε αυτό είναι η προμήθεια του ebay δέν νομίζω να κρατάει και απο τους πωλητές κάτι σίγουρα είναι αυτό που λέτε?
Silverage Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Εγώ πάντος όταν αγοράζω κάτι πάντα πληρόνω παπαράνω απο την τιμή που αναφέρει σε κ΄παποιο προιόν πχ όταν πάω να αγωράσω κάτι που κάνει 1 ευρό στην πληρομή μου κρατάει 1,1 ευρο πχ. Οπότε αυτό είναι η προμήθεια του ebay δέν νομίζω να κρατάει και απο τους πωλητές κάτι σίγουρα είναι αυτό που λέτε? Μάλλον αγοράζεις σε ξένο νόμισμα και σου κρατάει προμήθεια για συνάλλαγμα. Ο πωλητής όμως όταν πουλήσει κάτι πληρώνει. Ορίστε δοκιμαστικό που έφτιαξα
mastoras007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Μάλλον αγοράζεις σε ξένο νόμισμα και σου κρατάει προμήθεια για συνάλλαγμα. Ο πωλητής όμως όταν πουλήσει κάτι πληρώνει. Ορίστε δοκιμαστικό που έφτιαξα ebayinvoice.PNG ΟΚ δέν το ηξερα.
retrogamer Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας,αλλα ηθελα να ρωτησω και κατι αλλο,πως θα φτιαξω λιστα με τα μεταφορικα για την καθε χωρα?π.χ τα μεταφορικα για Ελλαδα ειναι 3,80 ευρω αλλα για εξωτερικο μπορει να ειναι 20-25 ευρω....πως θα φτιαξω μια λιστα για την καθε χωρα?
retrogamer Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Επισης ηθελα να ρωτησω,το invoice μου αυτη την στιγμη γραφει 1.60 δολαρια και εχω βαλει 2 αγγελιες αλλα δεν εχω πουλησει κατι.....πρεπει αναγκαστηκα να πληρωσω invoice?
NikosKallithea Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Επισης ηθελα να ρωτησω,το invoice μου αυτη την στιγμη γραφει 1.60 δολαρια και εχω βαλει 2 αγγελιες αλλα δεν εχω πουλησει κατι.....πρεπει αναγκαστηκα να πληρωσω invoice? Καποια ποσα τα πληρώνεις πουλησεις δεν πουλησεις
Silverage Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Επισης ηθελα να ρωτησω,το invoice μου αυτη την στιγμη γραφει 1.60 δολαρια και εχω βαλει 2 αγγελιες αλλα δεν εχω πουλησει κατι.....πρεπει αναγκαστηκα να πληρωσω invoice? Μάλλον έβαλες αγγελίες με χρέωση.
retrogamer Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Οχι δεν ειχα βαλει με χρεωση,διοτι οταν εβαλα την αγγελια εδειχνε 0.00 δολαρια που σημαινει οτι ηταν free....μηπως εχει μεινει το invoice απο προηγουμενες αγγελιες?διοτι ποτε δεν μου γραφει 0.00 παντα γραφει ενα ποσο..
Silverage Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Αν έχεις πουλήσει παλιότερα και δεν έχεις πληρώσει είναι απο παλιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα