voltmod Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Οι ανακοινώσεις της Bethesda στην φετινή έκθεση E3 ολοκληρώθηκαν με το sequel του Dishonored, την ανάπτυξη του οποίου έχει αναλάβει η Arkane Studios.Το Dishonored 2 θα κυκλοφορήσει για PC, PlayStation 4 και Xbox One ωστόσο η εταιρεία δεν αναφέρθηκε στην ημερομηνία κυκλοφορίας του. Στο παιχνίδι, ο χρήστης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα από δύο χαρακτήρες για να το ολοκληρώσει, τον Corvo Attano, ή την κόρη του Emily Kaldwin. Κάθε χαρακτήρας έχει τα δικά του χαρακτηριστικά, δυνάμεις, όπλα και εργαλεία για να εξολοθρεύει τους εχθρούς. Παράλληλα με το Dishonored 2, η εταιρεία ανακοίνωσε και το Dishonored Definitive Edition για τις κονσόλες PlayStation 4 και Xbox One. Το παιχνίδι, που θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο, θα περιλαμβάνει όλα τα DLCs και θα διαθέτει αναβαθμισμένα γραφικά.
billpao Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Κάπου διάβασα ότι θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2016
Liakos10 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δηλαδή η Definitive Edition δεν θα βγει για pc; Έλεος πια τα έχετε ισοπεδώσει όλα κομπλεξάρες. 1
PedoBear Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 εγώ που έχω μονο ps4 και pc δεν είμαι μερακλής και αξιοπρεπής δηλαδή? :PPPPPP 1
qsis Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δηλαδή η Definitive Edition δεν θα βγει για pc; Έλεος πια τα έχετε ισοπεδώσει όλα κομπλεξάρες. Ποιος νοιάζεται να ξαναπαίζει το πρώτο, το θέμα είναι ότι επιτέλους βγήκε sequel!!!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Για δές που νομίσαν οτι έχουν τίτλο στα χέρια τους.
SPANK Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Παιχνιδάρα το 1ο θα αγοραστεί day one και το 2ο 1
Liakos10 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Ποιος νοιάζεται να ξαναπαίζει το πρώτο, το θέμα είναι ότι επιτέλους βγήκε sequel!!!!! Δεν το έπαιξα ακόμα.... ο αξιοπρεπης gamer εχει και ps4 και xbox και pc Φυλακή πότε θα μπούμε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα