manoli123 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Καλημέρα Προσπαθώντας τον τελευταίο καιρό να κάνω οποιαδήποτε ενέργεια του τύπου "δημιουργία αρχείου", "αντιγραφή και μετακίνηση αρχείου" "αποκοπή και μετακίνηση αρχείου" σε έναν εξωτερικό δίσκο που έχω συνδεδεμένο στο laptop μού εμφανίζεται το μνμ: ¨"Σφάλμα 0x8000FFFF: Ανεπανόρθωτη αποτυχία" και δεν μπορώ να προχωρήσω. Δεδομένα: - Οποιαδήποτε άλλη ενέργεια που σχετίζεται με εμφάνιση και άνοιγμα όλων των τύπων αρχείων δεν παρουσιάζει κανένα απολύτως πρόβλημα. Ακόμη και τα video αρχεία παίζουν κανονικά. - Το πρόβλημα εμφανίζεται α) όταν από τον c προσπαθώ να μεταφέρω στον συγκεκριμένο εξωτερικό δίσκο αρχεία (εμφανίζει το μνμ της εικόνας 2]) και β) όταν προσπαθώ να κάνω κάποια ενέργεια εντός του δίσκου (δημιουργία αρχείου, μετακίνηση αρχείου), (εμφανίζει το μνμ της εικόνας 1) - Το πρόβλημα δεν εμφανίζεται όταν μεταφέρω (με αντιγραφή ή αποκοπή) από τον συγκεκριμένο δίσκο προς τον στον c κάποιο αρχείο - Με την επιδιόρθωση σφαλμάτων από δεξί κλικ και ιδιότητες μου βγάζει ότι ο δίσκος δεν έχει κανένα σφάλμα. - Με την επιδιόρθωση σφαλμάτων με το "TuneUp Utilities" μου βγάζει το ίδιο, ότι δηλαδή ο δίσκος είναι μια χαρά. - Τον δίσκο τον χρησιμοποιώ περισσότερο από ένα χρόνο στο ίδιο μηχάνημα (Win8.1) και δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα. - Κατέβασα για να τρέξω μία επιδιόρθωση των widows σχετικά με το σφάλμα 0x8000FFFF άλλα όταν προσπάθησα να τη τρέξω μου έγραψε ότι δεν μπορεί να λειτουργήσει στο σύστημά μου (κάπως έτσι ήταν το μήνυμα). Υπάρχει κάποια πρόταση; Ευχαριστώ
WalkerSW Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Τσέκαρε την υγεία του σκληρού με το hard disk sentinel! 1
La_MoRt Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Πόσο καιρό έχει που στο παρουσιάζει το πρόβλημα αυτό; Μήπως πρόσφατα έκανες κανένα system restore σε προηγούμενη ημερομηνία; Μήπως είχες κανένα error σε έγκατάσταση ενημερώσεων; Μήπως είχες κάποιο άλλο άσχετο erro και δοκίμασες κανένα autofix της microsoft; Δοκίμασε να κάνεις ένα scan στο δίσκο: windows+x --> command prompt as admin --> type : sfc /scannow απόθηκευσε το αρχείο που θα βγάλει σαν αποτέλεσμα κάνε ένα restart και δες αν έφτιαξε.
manoli123 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Θα προχωρήσω στις προτάσεις κ θα επανέλθω α, κ ένα νέο δεδομένο: και σε άλλο laptop που σύνδεσα σήμερα τον σκληρό, είχε την ίδια συμπεριφορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα