Προς το περιεχόμενο

´Ανοιγμα Πόρτας για σύνδεση ip κάμερας σε tp-link 8970


airdimitris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους τους υπέροχους συνφορμητες.Εδω και 1 χρόνο είμαι κάτοχος ενός Tp-link 8970 modem router που μπορω να πω εχει αποδειχθεί προς το παρών πολυ αξιόπιστο .Θα ηθελα την βοήθεια σας και την εμπειρία σας και να σας ρωτήσω αν κάποιος φίλος γνωρίζει πως θα μπορουσα να ανοίξω μια πόρτα και ποια στο modem για να συνδέσω μια κάμερα που αγόρασα και τι αλλο θα πρπει να ρύθμισω για να μπορω να δω την κάμερα μέσω Ίντερνετ κάπου απομακρυσμένα?χρειαζεται να κανω εντός απο το άνοιγμα της πόρτας και κατι αλλο στο Modem?Σας ευχαριστω πολυ εκ το προτέρων περιμενω απο κάποιο συνφορμητη την βοήθεια του.Σας ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το ανοιγμα της πορτας ειναι πανευκολο.

Καταρχην, δινεις στατικη IP στην καμερα, π.χ 192.168.1.100

Αν υποθεσουμε οτι η πορτα της καμερας ειναι η 12345, απλα πας στο μενου του router Forwarding --> Virtual Servers και φτιαχνεις μια νεα καταχωρηση...

 

obeA8EX.png?1

 

Για να βλεπεις την καμερα απομακρυσμενα, πρεπει να τρεχεις μια υπηρεσια τυπου DDNS. Υπαρχει ενα μενου στο router σου, το "Dynamic DNS" το οποιο υποστηριζει το dyndns.org και το noip.com. Το πρωτο απ'οσο ξερω δεν ειναι δωρεαν, για το δευτερο δεν γνωριζω, πριν πολυ καιρο που ειχα ασχοληθει, ηταν δωρεαν.

 

Εφοσον λοιπον το noip.com ειναι δωρεαν, φτιαχνεις εναν λογαριασμο μεσω του site, περνάς τα στοιχεια στο router και εισαι ετοιμος. Θα μπορεις να βλεπεις την καμερα, γραφοντας http://ddns_account:12345

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια αλλά επειδή δεν είμαι κ πολύ σχετικός με όλα αυτά που αναφέρεσαι θα ήθελα να ξαναρωτήσω πως μπορώ να γνωρίζω ποια είναι η πόρτα της κάμερας για να την τοποθετήσω στο modem?????Αναγράφεται μέσα στο user manual της κάμερας,και την στατική ip υποθέτω μπορώ να την βρω από της ρυθμίσεις του modem και υποθέτω πως θα είναι 192.168.1.1 επειδή είμαι πάροχος του ΟΤΕ!!!!!

Σας ευχαριστώ και πάλι για την βοήθειά σας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Διαβασε το manual της καμερας ή γραψε εδω ποια ακριβως ειναι (μοντελο) για να βρουμε τις ρυθμισεις της.

 

Η καμερα θα εχει δικο της interface (πες'το και "σελιδα") στην οποια θα μπορεις να μπαινεις και να βλεπεις/αλλαζεις τις ρυθμισεις της. Απο εκει θα της δωσεις μια στατικη IP και θα ορισεις και την πορτα.

 

Μετα απλα πας στο router και συνεχιζεις με τις παραπανω ρυθμισεις που σου εχω γραψει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 3 εβδομάδες αργότερα...

to port forward θα γινει στην Ip της καμερας οχι του ρουτερ.αν το ρουτερ ειναι πχ 192.168.1.254 τοτε βαλε την καμερα 192.168.1.253.

κανε Port forward την θυρα που θα βαλεις εσυ μεσα στην καμερα πχ 8000 στην Ip 192.168.1.253.συνηθως η μια πορτα της καμερας ειναι η 80 και η δευτερη καποια αλλη.μεσα απο το Interface της καμερας τις οριζει.αν εχεις οτενετ πρεπει να κλεισεις την αυξημενη ασφαλεια που εχει ο οτε για να μην σου κοβει ports.Και μετα θες μια υπηρεσια οπως ειπε ο φιλος πιο πανω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...