mastoras007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα. Εχω 3 γραμμές ίντερνετ οι οποιες περνάνε απο το ίδιο καλώδιο το οποίο είναι παλιό.. Το καλώδιο είναι καμιά 25αριά μέτρα απο τη είσοδο της πολυκατικίας μέχρι μέσα στα ρούτερ. Σήμερα έβαλα και μία 4η και βλέπω αποσυνδέσεις..τι να κάνω?? Αν βάλω 2ο καλώδιο καινούριο και χωρίσω της γραμμές 2 και 2 θα λυθεί το προβλημά μου? Δυστιχός δέν υπάρχει vdsl στη περιοχη μου
Sheogorath Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα. Εχω 3 γραμμές ίντερνετ οι οποιες περνάνε απο το ίδιο καλώδιο το οποίο είναι παλιό.. Το καλώδιο είναι καμιά 25αριά μέτρα απο τη είσοδο της πολυκατικίας μέχρι μέσα στα ρούτερ. Σήμερα έβαλα και μία 4η και βλέπω αποσυνδέσεις..τι να κάνω?? Αν βάλω 2ο καλώδιο καινούριο και χωρίσω της γραμμές 2 και 2 θα λυθεί το προβλημά μου? Δυστιχός δέν υπάρχει vdsl στη περιοχη μου Λόγω επαγωγής είναι πιθανόν, αν δεν μας πεις πάχος καλωδίου, R και τάση μεταφοράς, δεν ξέρουμε ακριβώς. Πέρα απο την πλάκα, λογικά ένα δεύτερο καλώδιο, μακριά ή θωρακισμένο απο το πρώτο, θα σε σώσει
mastoras007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Αυτό θέλω να ελπίζω κ εγώ.. Απλά αυτό που με μπερδέευει είναι οτι εφόσον και οι 3 γραμμές έχουν μεταφορά δεδομένων ταυτόχρονα γιατί μου κάνει πχ 1 αποσύνδεση για 1 λεπτό μόνο στην μία γραμή κάθε 1-2 ώρες περίπου? Μήπος είναι απλά συμπτωση πρόβλημα του οτε?
Sheogorath Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Αυτό θέλω να ελπίζω κ εγώ.. Απλά αυτό που με μπερδέευει είναι οτι εφόσον και οι 3 γραμμές έχουν μεταφορά δεδομένων ταυτόχρονα γιατί μου κάνει πχ 1 αποσύνδεση για 1 λεπτό μόνο στην μία γραμή κάθε 1-2 ώρες περίπου? Μήπος είναι απλά συμπτωση πρόβλημα του οτε? Eίναι η βλάβη οτέ, ή το πότε επαγωγικά κάνει conflict η μια γραμμή με την άλλη, πιθανοκρατικά, αν δουλεύουν εξίσου όλη την ώρα και με σταθερό "φορτίο", σε σταθερά χρονικά διαστήματα. Ο Οτέ σε αντίθεση δεν θα είχε βλάβη κάθε χ λεπτά, σταθερά π.χ (αν θες να διορθώνεις το κάνεις με την επεξεργασία, είναι πιο εύκολο )
mastoras007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 *4 γραμμές οχι 3 Eίναι η βλάβη οτέ, ή το πότε επαγωγικά κάνει conflict η μια γραμμή με την άλλη, πιθανοκρατικά, αν δουλεύουν εξίσου όλη την ώρα και με σταθερό "φορτίο", σε σταθερά χρονικά διαστήματα. Ο Οτέ σε αντίθεση δεν θα είχε βλάβη κάθε χ λεπτά, σταθερά π.χ Κατι μου λέει οτι έχείς δίκιο.. Εντομεταξύ ηρθαν 2 τεχνικοι του οτε σήμερα και είπαν στο διαχειριστη οτι θα βάλουν καινούρια καλώδια στην πολυκατικία και οτι θα σκάψουν στην αυλή για να γίνει αυτό..Κάτι παίζει.. Μήπος επιδή έβαλα και την 4η γραμμή είδαν οτι θα πρέπει να μπεί καινούριο καλώδιο γιατι δέν θα τα σηκώσει η παλιά? Η πολυκατοικία είναι αρκετά παλιά και φαντάζομαι και τα καλώδια του τηλεφώνου.Αλοστε γ'αυτό έχω 4 γραμμές γιατί και οι 4 μου κάνουν δουλεια για 1 γραμμή... Πιάνω στη κάθε γραμμή περίπου 8 mbps και πληρώνω ενοείτε για 24 αλλά αυτό είναι άλη ιστορία.
mitsus Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Μπορει να υπαρχει καλωδιακη βλαβη και να τα αλλαζουν. Ισως και να οφειλονται εκει οι αποσυνδεσεις.
mastoras007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 ΟΙ αποσυνδέσεις συνεχίζουν όποτε ανάβω ένα σγκεκριμένο φώς.. Ο οτε άλλαξε καλώδιο σ΄ημερα αλλά πάλι τα ίδια. Εχω φτιάξει σχετικό θέμα όποιος μπορεί να βοηθήσει παρακαλά ας απαντήσει εδώ. http://www.insomnia.gr/topic/573981-%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%B2%CF%89-%CF%84%CE%BF-%CF%86%CF%8E%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%AD%CF%87%CF%89-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5%CF%87%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B4%CE%AD%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/
poulinos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 μπορει και να τελειωσαν τα ζευγαρια και ο οτε να θελει να περασει αλλο για επαυξηση.αν φοβασε το καλωδιο το Utp περνα ενα Cat 6 stp Που το καθε ζευγαρι ειναι σε δικο του περιβλημα να το πω ετσι.αλλιως ναι περνας 2 Utp αμα θες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα