Προς το περιεχόμενο

Media Markt Μαρούσι: Το μεγαλύτερο κατάστημα νέας τεχνολογίας στα βόρεια προάστια καλύτερο από ποτέ


insomnia.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Members

Η Media Markt, Νo1 εταιρεία σε πωλήσεις ηλεκτρικών –  ηλεκτρονικών συσκευών στην Ευρώπη, παρουσιάζει σήμερα στο ελληνικό κοινό το πλήρως ανακαινισμένο κατάστημα της εταιρείας στην περιοχή του Αμαρουσίου.

pinakas2.jpg

Ο ανανεωμένος χώρος σηματοδοτεί τη μετάβαση σε μια νέα εποχή, αποτελώντας ένα κόμβο νέας τεχνολογίας στον οποίο οι καταναλωτές μπορούν να βρουν όλες τις τεχνολογίες, όλα  τα brands, σε ένα σημείο, στις καλύτερες τιμές. Επιπλέον περιλαμβάνει καινοτομίες που παρουσιάζονται για πρώτη φορά σε σημεία πώλησης της Media Markt οι οποίες πρόκειται να μετατρέψουν την διαδικασία αγοράς σε μια ανεπανάληπτη εμπειρία.

 

Πιο συγκεκριμένα, στο ανακαινισμένο Media Markt Αμαρουσίου θα βρει κανείς για πρώτη φορά διαδραστικά terminal υψηλής τεχνολογίας, όπου με μία κίνηση οι επισκέπτες μπορούν να πλοηγηθούν στα προϊόντα και τις υπηρεσίες του καταστήματος. Πρόκειται για ψηφιακό αντικατοπτρισμό της Media Markt που μέσω των οθονών βρίσκεται στο χέρι του επισκέπτη! Μία ακόμα νέα προσθήκη αποτελεί και ο  Πολυχώρος Άθλησης και Υγείας στον οποίο ο επισκέπτης μπορεί να βρει όργανα γυμναστικής, συσκευές wearable καθώς και άλλα σχετικά προϊόντα. Επιπλέον ο επισκέπτης μπορεί να κάνει ένα διάλειμμα από την περιήγησή του και να χαλαρώσει σε έναν άνετο και όμορφο χώρο, απολαμβάνοντας την τεχνολογία. Στο Online Lounge η χρήση όλων των συσκευών νέας τεχνολογίας που συνδέονται στο Ιnternet, όπως tablet, laptop, smartphone και άλλων που δεν περιμένει κανείς, συνδυάζεται με την άνεση ενός ειδικά διαμορφωμένου χώρου.  
 
Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στο τμήμα προϊόντων νέας τεχνολογίας το οποίο διαθέτει πλέον μεγαλύτερο και πιο λειτουργικό χώρο, καθώς οι σχετικές συσκευές καλύπτουν πάνω από το 50% της συνολικής επιφάνειας του καταστήματος. Πάνω από 1.500 προϊόντα νέας τεχνολογίας, όπως laptop, tablet, κινητά, προϊόντα σταθερής τηλεφωνίας και wearable, άψογα τοποθετημένα, κάνουν την περιήγηση του επισκέπτη άνετη και λειτουργική.


IMG_1422.JPG

 
Αντίστοιχα, στο πλήρως ανακαινισμένο τμήμα φωτογραφικών ειδών ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει όλες τις τελευταίες καινοτομίες της κατηγορίας από action cameras και DSLR έως κάμερες σε drone. Πέρα από αυτούς τους χώρους, η Media Markt προχώρησε στη δημιουργία ειδικού τμήματος για παιδιά με βιβλία, παιχνίδια και dvd όπου οι μικροί φίλοι του καταστήματος μπορούν να απολαύσουν όλες τις νέες κυκλοφορίες.
 

IMG_1426.JPG

 
Η Media Markt για να γιορτάσει τις πρώτες μέρες λειτουργίας του ανακαινισμένου καταστήματος διοργανώνει μια σειρά από ξεχωριστές εκδηλώσεις και καλεί τους φίλους της να συμμετάσχουν σε αυτές. Ανάμεσα σε αυτές η ενέργεια Garmin Fitness & Wearable κατά τη διάρκεια της οποίας εκείνοι που θα παρευρεθούν θα γυμναστούν με εξειδικευμένους γυμναστές και θα μάθουν το σωστό τρόπο εκγύμνασης. Στις 20 Ιουνίου πρόκειται να γίνει μια εντυπωσιακή παρουσίαση των προϊόντων drones της Media Markt στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...