pantelis99 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Παιδια καλησπερα εχω εναν υπολογιστή σχετικα παλιο και χρειαζομαι επειγόντως εναν επεξεργαστη γιατι αυτος που εχω ειναι αθλιος (intel pentium 4 3.20) ψαχνω κατι πιο δυνατό διπύρηνο η τετραπυρηνο λογικα απο ebay η απο καποιο μελος του σαιτ.. Το θεμα που εχω ειναι οτι δεν ξερω ποιοι θεωρουνται καλοι και ποιοι είναι συμβατοι με το motherboard (asus P5GD2 deluxe) παρακαλω οχι σχόλια παρε καινούριο μηχανημα :-P
Sheogorath Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Οσο και να μην το θέλεις. Πάρε άλλο μηχάνημα! Η μητρική σου δεν παίρνει κάτι άλλο απο pentium 4 και όλοι τους είναι άθλιοι σήμερα! Εχεις π.μ 1
pantelis99 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 <p>Οσο και να μην το θέλεις.</p> <p> </p> <p><span style="color:#ff0000;"><em><strong>Πάρε άλλο μηχάνημα! </strong></em></span></p> <p><strong>Η μητρική σου δεν παίρνει κάτι άλλο απο pentium 4 </strong>και όλοι τους είναι άθλιοι σήμερα!</p> <p> </p> <p>Εχεις π.μ </p> Μονο πεντιουμ 4?..ολοι οι core duo core κτλπ;
Sheogorath Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Το τσίπσετ 915p μόνο pentium 4 υποστηρίζει! https://www.asus.com/Motherboards/P5GD2_Deluxe/ Δες εδώ! Και διάβασε αυτό που σου έστειλα
skopelmix Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 GOOGLE search>asus P5GD2>asus.com/P5GD2>support>cpu support.Για περισσοτερες πληροφοριες θα μας πεις τι ακριβως κάνεις με το pc για να σου συστήσουμε ενα καλο και φθηνό ταβλετ Edit:έκανε τον κόπο ο sheogorath και έκανε το search
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα