DarkNemessis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας!Και εγω προς την S24D κλεινω περισσοτερο... Δεν μπορω ομως να καταλαβω που ειναι το προβλημα με τα glossy μαυρα πλαστικα? Ποιο ακριβως ειναι το μειονεκτημα? Μιλαμε για τα πλαστικα κατασκευης, ετσι? Αν το θεμα ειναι για τις δαχτυλιες, κλπ δεν με πειραζει κατι τετοιο παντως. Την LG δεν την βρισκω στο e-shop (προτιμω η αγορα να γινει απο εκει)Θα ηθελα ακομα να ρωτησω, θα δω οντως μεγαλη διαφορα στην εικονα? Απο το screenshot πιο πανω, νομιζω φαινεται η εικονα που παιρνω αυτη τη στιγμη!
XMorsX Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας! Και εγω προς την S24D κλεινω περισσοτερο... Δεν μπορω ομως να καταλαβω που ειναι το προβλημα με τα glossy μαυρα πλαστικα? Ποιο ακριβως ειναι το μειονεκτημα? Μιλαμε για τα πλαστικα κατασκευης, ετσι? Αν το θεμα ειναι για τις δαχτυλιες, κλπ δεν με πειραζει κατι τετοιο παντως. Την LG δεν την βρισκω στο e-shop (προτιμω η αγορα να γινει απο εκει) Θα ηθελα ακομα να ρωτησω, θα δω οντως μεγαλη διαφορα στην εικονα? Απο το screenshot πιο πανω, νομιζω φαινεται η εικονα που παιρνω αυτη τη στιγμη! Oποια και να παρεις, η διαφορα θα ειναι μεγαλη, διοτι και αναλυση θα ανεβεις, και καλυτερη εικονα θα εχεις. Το προβλημα με τα bezels ειναι οτι οταν η οθονη σου προβαλλει μαυρο, επειδη το μαυρο των bezels ειναι πιο βαθυ, το μαυρο της οθονης θα σου φαινεται ξεβαμμενο συγκριτικα με το μαυρο μιας οθονης που δεν εχει glossy black bezels, ακομη και αν οι μετρησιμες τιμες τους ειναι ιδιες. Μενεις εκτος αττικης? To καταστημα T-support βλεπω στελνει σε ολη την ελλαδα με λιγα μεταφορικα για παραδειγμα. Επίσης, το e-shop εχει λιγο τσιμπιμενη την τιμη της Samsung. Με τα ιδια χρηματα παιρνεις την Dell P2314H, η οποια εχει παρομοιες επιδόσεις, αλλα πολυ καλυτερη βαση (hight adjustment, VESA mount, USB hub). Γινεται και ΟC. http://www.e-shop.gr/othoni-dell-p2314h-23-led-full-hd-black-p-PER.161898
DarkNemessis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Oποια και να παρεις, η διαφορα θα ειναι μεγαλη, διοτι και αναλυση θα ανεβεις, και καλυτερη εικονα θα εχεις. Το προβλημα με τα bezels ειναι οτι οταν η οθονη σου προβαλλει μαυρο, επειδη το μαυρο των bezels ειναι πιο βαθυ, το μαυρο της οθονης θα σου φαινεται ξεβαμμενο συγκριτικα με το μαυρο μιας οθονης που δεν εχει glossy black bezels, ακομη και αν οι μετρησιμες τιμες τους ειναι ιδιες. Μενεις εκτος αττικης? To καταστημα T-support βλεπω στελνει σε ολη την ελλαδα με λιγα μεταφορικα για παραδειγμα. Επίσης, το e-shop εχει λιγο τσιμπιμενη την τιμη της Samsung. Με τα ιδια χρηματα παιρνεις την Dell P2314H, η οποια εχει παρομοιες επιδόσεις, αλλα πολυ καλυτερη βαση (hight adjustment, VESA mount, USB hub). Γινεται και ΟC. http://www.e-shop.gr/othoni-dell-p2314h-23-led-full-hd-black-p-PER.161898 Η dell πολυ μου αρεσει, αλλα δν υποστηριζει συνδεση με HDMI απο οσο ειδα στην περιγραφη ( Συνδεσιμότητα: 1x VGA,1x DisplayPort, 1x DVI-D (excluding DVI-D cables),3x USB.) και το χρειαζομαι οπωσδηποτε το HDMI.. Αν υποστηριζε, θα επαιρνα αυτη σιγουρα! Μια καλη βαση νομιζω μου ειναι σχετικα αναγκαια, διοτι η οθονη θα βρισκεται σε σημειο που μπορει να πεσει σχετικα ευκολα κατω, αμα κουνησω αποτομα και δυνατα το γραφειο (πανω σε rage πχ)
Millennium Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Σε βολευει αποκλειστικά το e-shop; Το λέω γιατί η LG 24MB56HQ σου κάνει.
DarkNemessis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Σε βολευει αποκλειστικά το e-shop; Το λέω γιατί η LG 24MB56HQ σου κάνει. Ναι, με βολευει πολυ, αν ομως δεν υπαρχει καποια σωστη λυση απο εκει, τοτε θα προσπαθησω να την παρω απο αλλου
XMorsX Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Που μενεις? Αν δεν εισαι σε νησι, η LG πωλειται Αττικη, Χανια, Καβαλα, δυσκολα να μην σε καλυψει κατι. Αν εισαι σε νησι ή ηπειρο (καπου μακρια δηλαδη) τοτε παλι μπορει καποια καταστηματα να εξυπηρετουν με λιγα εξοδα. Το Τ-support ειναι ενα διαδικτιακο που εγραψα παραπανω που καλυπτει ολη την Ελλαδα. Οχι οτι η Samsung ειναι ασχημη, αλλα αν ειναι σημαντικη για εσενα η καλη βαση θα απογοητευτεις λιγο. Και οι αλλες προτασεις του e-shop ειναι ειτε υποδεεστερες ειτε ακριβότερες.
DarkNemessis Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα σε όλους και Χρόνια πολλά!Επαναφέρω το συγκεκριμένο topic, καθώς θέλω να προβώ στην αγορά ακόμα μίας οθόνης για gaming χρήση κυρίως (χωρίς φυσικά να αναιρούνται και άλλες δραστηρίοτητες, απλά με ενδιαφέρει να αποδίδει βέλτιστα στον gaming τομέα). Το budget που διαθέτω κυμαίνεται στα 150 ευρώ, ενώ είμαι διατεθειμένος να δαπανήσω και 10 ευρώ παραπάνω πχ, εάν πραγματικά αξίζει (φυσικά και πιο κάτω από 150€ να είναι η τιμή, δεν με πείραζει ) Το πρόβλημα μου είναι πως με τόσες πολλές επιλογές, έχω για άλλη μια φορά μπερδευτεί και για αυτό ζητώ την πολύτιμη βοήθεια σας. Πρώτα απ όλα οθόνη θα ήθελα να είναι στις 23-24 ίντσες και φυσικά FULL HD, όχι Ultra Wide. Τι προτείνετε? IPS panel ή LED?Περιμένω τις προτάσεις σας, και ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! *PS. Η αγορά θα ήθελα να γίνει από e-shop.
gregory83 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα σε όλους και Χρόνια πολλά! Επαναφέρω το συγκεκριμένο topic, καθώς θέλω να προβώ στην αγορά ακόμα μίας οθόνης για gaming χρήση κυρίως (χωρίς φυσικά να αναιρούνται και άλλες δραστηρίοτητες, απλά με ενδιαφέρει να αποδίδει βέλτιστα στον gaming τομέα). Το budget που διαθέτω κυμαίνεται στα 150 ευρώ, ενώ είμαι διατεθειμένος να δαπανήσω και 10 ευρώ παραπάνω πχ, εάν πραγματικά αξίζει (φυσικά και πιο κάτω από 150€ να είναι η τιμή, δεν με πείραζει ) Το πρόβλημα μου είναι πως με τόσες πολλές επιλογές, έχω για άλλη μια φορά μπερδευτεί και για αυτό ζητώ την πολύτιμη βοήθεια σας. Πρώτα απ όλα οθόνη θα ήθελα να είναι στις 23-24 ίντσες και φυσικά FULL HD, όχι Ultra Wide. Τι προτείνετε? IPS panel ή LED? Περιμένω τις προτάσεις σας, και ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! *PS. Η αγορά θα ήθελα να γίνει από e-shop. Καλησπέρα η καλύτερη επιλογή στο bunget σου είναι αυτή αλλά δυστυχώς δεν την έχει το eshop
bobosklm Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα , για να μην ανοίγω νέο θέμα. Ψάχνω για οθόνη για μελλοντική αγορά 24-27 inch 144 hz & να έχει freesync. Τιμή να μην υπερβαίνει τα 400.
XMorsX Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα , για να μην ανοίγω νέο θέμα. Ψάχνω για οθόνη για μελλοντική αγορά 24-27 inch 144 hz & να έχει freesync. Τιμή να μην υπερβαίνει τα 400. Kαλησπερα. Δες την viewsonic XG2401. Μετα πολυ καλυτερη ειναι η Crossover 144 FAST αλλα αγοραζεται μονο απο ebay και μπορει ενδεχεται να πληρωσεις τελωνειο.
bobosklm Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Kαλησπερα. Δες την viewsonic XG2401. Μετα πολυ καλυτερη ειναι η Crossover 144 FAST αλλα αγοραζεται μονο απο ebay και μπορει ενδεχεται να πληρωσεις τελωνειο. Αυτη έχω δει και την Acer XG270HU . Δυστηχώς η αγορά σε αυτά τα λεφτά δεν έχει τόσο ποικιλία από ότι βλέπω. Μάλλον θα περιμένω λίγο καιρό ακόμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα