turborallakiaz Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Χαίρετε, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι, θέλω να αγοράσω ένα smartphone και να το πληρώσω σε 2 δόσεις..από κατάστημα της cosmote..θα ήθελα να μάθω εαν γίνεται να πληρώσω την πρώτη δόση στην πολή που βρίσκομαι τώρα (Βόλος) και την δεύτερη να την πληρώσω στο Καρπενήσι στο αντίστοιχο κατάστημα cosmote..ή έστω εαν γίνεται με κάποιον άλλο τρόπο αυτό..ευχαριστώ εκ των προτέρων..
Mau-Maus Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Προφανώς για τα το αγοράσεις θα πρέπει να πας και από το μαγαζί, σωστά? Ε , δεν τους ρωτάς αυτούς καλύτερα λέω εγώ, δεν έχεις να χάσεις τίποτα! 1
Shineboy Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Είχα ρωτήσει πριν αρκετό καιρό για αγορά συσκευής χωρίς σύνδεση και πληρωμη με δοσεις σε κάταστημα Cosmote και μου είχαν απαντήσει ότι γίνεται μόνο μέσω πιστωτικής κάρτας οπότε η εξόφληση των δόσεων γίνεται στην τράπεζα σε όποια πόλη και να είσαι. Ρώτα όμως μήπως έχει αλλάξει κατι
panos2171 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Έχω την εντύπωση ότι δόσεις=πιστωτική οπότε από κει τραβάνε λεφτά και εσύ μετά πληρώνεις την τράπεζα όπου φυσικά μπορείς να πας σε οποιαδήποτε ανά την Ελλάδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα