frostie Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα σας. Το tablet μου δεν αναγνωρίζει την κάρτα sim.Την κάρτα την δοκίμασα σε κινητό και δουλεύει κανονικά. Το tablet το έχω εδώ και 3 μήνες και είναι η πρώτη φορά που μου δημιουργεί τέτοιο πρόβλημα. Την προηγούμενη εβδομάδα το άφησα ανοιχτό, έκλεισε από μόνο του και το άφησα έτσι για κανένα μισάωρο. Όταν το ξανάνοιξα δε μου αναγνώριζε την sim και καμιά αλλή sim κάρτα. Γνωρίζετε τί μπορεί να φταίει;
tsilitheo1 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Ψαξε να βρεις πως θα αποκαταστησεις το imei του ταμπλετ.... Αν πας ρυθμισεις - σχετικα με ταμπλετ ,βλεπεις το imei ;;;. Αν οχι , ψαξου οπως σου ειπα...
frostie Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 tsilitheo1 βρήκα το imei1 πίσω από το ταμπλετ, αλλά πώς κάνω αποκατάστασή του;
tsilitheo1 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Κοιτα πρωτα στις ρυθμισεις σχετικα με το ταμπλετ.... Βλεπεις εκει ιμει;;; Ρυθμισεις-σχετικα με ταμπλετ-κατασταση-πληροφοριες ιμει..... Υπαρχει ιμει εκει ή οχι;;;
frostie Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δε βρήκα κάτι εκεί, γι' αυτό και κοίταξα πίσω από το ταμπλετ.
tsilitheo1 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Γιατι γραφεις ιμει1 ;;;;εχει υποδοχη για δυο σιμ;;; ο επεξεργαστης ειναι mtk ;;;αν ναι δες εδω http://bernardosbagofbeans.com/2014/12/restoring-imei-lenovo-tab-a7-30-a3300hv.htmlπως θα αποκαταστησεις το ιμει. Αν δεν βρεις ακρη και ετσι , υπαρχει και αλλη λυση. Για τωρα δοκιμασε αυτο
frostie Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Μία sim έχει. Δεν βρήκα άκρη μ΄αυτό που λες. Αν κάνω hard reset θα λυθεί το πρόβλημα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα