Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λεω να κοιμηθω με ανοιχτο ανεμιστηρα γιατι σκαω απο την ζεστη απλα δεν ξερω μηπως κανει κανενα ΜΠΑΜ ζεσταθει πολυ ή υπαρξει κανενα σοβαρο προβλημα μην γινει και καμια μα***κια και παθουμε τιποτα;
Τι λετε;

Δημοσ.

Το πολύ πολύ αν χτυπάει ο αέρας πάνω σου να ξυπνήσεις με καμία 500αρια πιασηματα σε σβερκο κτλπ.

Να παθεις κανένα μπαμ κτλπ δεν παίζει..έχω κοιμηθεί άπειρες φορές με ανοιχτό ανεμιστήρας και δεν έγινε ποτέ τίποτα. Οπότε βάλε τον και καλό ύπνο!

(Ασε που εγώ τον βάζω στο τέρμα και διώχνει και τα κουνούπια :P )

• Like 2
Δημοσ.

Όταν δεν κάνει πολύ ζέστη τον βάζω να χτυπάει πάνω στην ντουλάπα και να δημιουργεί ένα μικρό ρεύμα αέρα. Όταν γαμιέται στην ζέστη όμως τον βάζω στο τέρμα και πάνω μου, μια φορά έχω πιαστεί απο τις άπειρες που το κάνω

• Like 1
Δημοσ.

Μην τον έχεις να βαράει δυνατά και απευθείας πάνω σου γιατί θα πάθεις καμιά ψύξη και θα τρέχεις

Στη χαμηλή σκάλα και να γυρνάει

Δημοσ.

Μην τον έχεις να βαράει δυνατά και απευθείας πάνω σου γιατί θα πάθεις καμιά ψύξη και θα τρέχεις

Στη χαμηλή σκάλα και να γυρνάει

Όταν δεν κάνει πολύ ζέστη τον βάζω να χτυπάει πάνω στην ντουλάπα και να δημιουργεί ένα μικρό ρεύμα αέρα. Όταν γαμιέται στην ζέστη όμως τον βάζω στο τέρμα και πάνω μου, μια φορά έχω πιαστεί απο τις άπειρες που το κάνω

Το πολύ πολύ αν χτυπάει ο αέρας πάνω σου να ξυπνήσεις με καμία 500αρια πιασηματα σε σβερκο κτλπ.

Να παθεις κανένα μπαμ κτλπ δεν παίζει..έχω κοιμηθεί άπειρες φορές με ανοιχτό ανεμιστήρας και δεν έγινε ποτέ τίποτα. Οπότε βάλε τον και καλό ύπνο!

(Ασε που εγώ τον βάζω στο τέρμα και διώχνει και τα κουνούπια :P )

Πανω σου να μη πεφτει γιατι τοτε το μπαμ θα γινει

σε αυχενα-πλατη σου το πρωι.

Παιδια ευχαριστω πουλ λεω να το βαλω στο 2(Απο τα 3) να το αφησω να γυρναει και να εχει και αποσταση, μην πιαστω γιατι αυριο εχω και παρτυ το πρωι χαχαχαχα φουλ πουστια θα ηταν :(

Δημοσ.

Όπως είπαν και οι προηγούμενοι μην αφήσεις με τίποτα να χτυπάει επάνω σου. Να τον βάλεις στην χαμηλότερη σκάλα, αν ο ανεμιστήρας είναι από αυτούς που περιστρέφονται αυτόματα βάλτον και να κάνει περιστροφή για να κόβει η ροή όσο γίνεται. Βάλτον να χτυπάει κάποιιο αντικείμενο για να κόβεται η ροή και σε εσένα να έρχεται ένα πολύ μικρό αεράκι ίσα ίσα να δροσίζει ο χώρος.

Στα λέω αυτά γιατί κάποτε πριν 10 χρόνια με τους μεγάλους καύσωνες είχα βάλει έναν ανεμιστήρα ψηλά σε ένα ράφι της βιβλιοθήκης και κοντά σε εμένα για να με χτυπάει επάνω στο στομάχι περίπου μετά από το μπάνιο. Το τι πέρασα τις επόμενες 2 ημέρες με διάρροιες και στομαχόπονο δεν περιγράφεται και το έπαθα και τρις τρείς φορές που το έκανα.

Δημοσ.

Όπως είπαν και οι προηγούμενοι μην αφήσεις με τίποτα να χτυπάει επάνω σου. Να τον βάλεις στην χαμηλότερη σκάλα, αν ο ανεμιστήρας είναι από αυτούς που περιστρέφονται αυτόματα βάλτον και να κάνει περιστροφή για να κόβει η ροή όσο γίνεται. Βάλτον να χτυπάει κάποιιο αντικείμενο για να κόβεται η ροή και σε εσένα να έρχεται ένα πολύ μικρό αεράκι ίσα ίσα να δροσίζει ο χώρος.

Στα λέω αυτά γιατί κάποτε πριν 10 χρόνια με τους μεγάλους καύσωνες είχα βάλει έναν ανεμιστήρα ψηλά σε ένα ράφι της βιβλιοθήκης και κοντά σε εμένα για να με χτυπάει επάνω στο στομάχι περίπου μετά από το μπάνιο. Το τι πέρασα τις επόμενες 2 ημέρες με διάρροιες και στομαχόπονο δεν περιγράφεται και το έπαθα και τρις τρείς φορές που το έκανα.

Λεω να το βαλω στο χαμηλοτερο, 2.5 μετρα πιο περα και να γυρναει αυτομα, τι λες  συμφωνεις; θα το δοκιμασω να βαραει στην ντουλαπα

Δημοσ.

Κοιμήσου κανονικά, τίποτα δεν παθαίνεις. (εγώ τουλάχιστον το έχω κάνει πάρα πολλές φορές, ούτε πιασίματα ούτε τίποτα)

Έπρεπε να το κάνεις 5-6 φορές ακόμα να σιγουρευτείς ότι είναι απ'αυτό :P

(πλάκα κάνω ε :)  )

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ τον βάζω σταθερό να χτυπάει πάνω μου αλλά σε τετοια αποσταση ωστε να φτανει σε μενα στο "σβησιμο" του...ίσα ίσα. Δεν έχω ξυπνήσει ποτέ πιασμένος.

Δημοσ.

Κοιμήσου κανονικά, τίποτα δεν παθαίνεις. (εγώ τουλάχιστον το έχω κάνει πάρα πολλές φορές, ούτε πιασίματα ούτε τίποτα)

Έπρεπε να το κάνεις 5-6 φορές ακόμα να σιγουρευτείς ότι είναι απ'αυτό :P

(πλάκα κάνω ε :)  )

Πιο πολυ ρωτησα μην γινει καμια μαλα** με τον ανεμιστηρα :Ρ

Εγώ τον βάζω σταθερό να χτυπάει πάνω μου αλλά σε τετοια αποσταση ωστε να φτανει σε μενα στο "σβησιμο" του...ίσα ίσα. Δεν έχω ξυπνήσει ποτέ πιασμένος.

Αυτο σκεφτομαι να κανω στο δοματιο εχω 27.5 βαθμους τωρα και καπως υγρασια επηδη εβρεξε κιολας

Δημοσ.

Η μητέρα μου που είναι σχεδόν όλη τη μέρα στο σπίτι, τον έχει ανοιχτό 24 ώρες το 24ωρο για όλο το καλοκαίρι χωρίς να υπάρξει ποτέ πρόβλημα.

Δημοσ.

Η μητέρα μου που είναι σχεδόν όλη τη μέρα στο σπίτι, τον έχει ανοιχτό 24 ώρες το 24ωρο για όλο το καλοκαίρι χωρίς να υπάρξει ποτέ πρόβλημα.

Ωραια τοτε θα το δοκιμασω

Δημοσ.

Χρόνια τώρα, για όσο κοιμάμαι, τον αφήνω αναμμένο και πάντα να με χτυπάει. Δεν εχω πιαστεί ποτέ (μπορεί να εχω αναπτύξει «ανοσία») και δεν εχει κάνει μπαμ (εντάξει δεν ειναι κάποιος noname). To καλοκαίρι τον χρειάζομαι για να καταφέρω να κοιμηθώ καλά, χωρίς να ξυπνάω κάθε τρεις και λιγο επειδή ειμαι ιδρωμένος ή γιατί ζεσταίνομαι. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...