Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τον τελευταίο καιρό πρέπει να διαβάσω πολύ.. και από το διάβασμα που έχω ήδη κάνει (και από αυτό που θα κάνω) έχω παρατηρήσει ότι τα νεύρα μου έχουν γίνει κρόσια. Τι να κάνω για να χαλαρώσω λίγο; Και τώρα που γράφω έχω κλείσει τα βιβλία μου μετά από πολλές ώρες, έχω βάλει τον ανεμιστήρα να με φυσάει και ακούω μουσικούλα και νιώθω λες και είμαι στον παράδεισο. Πως θα γίνει πιο εύκολη η κόλαση του διαβάσματος;

Δημοσ.

Κόψε τους καφέδες και να κοιμάσαι σίγουρα ενα 8ωρο.

Καφέ δεν έπινα ποτέ. Αλλά εδώ και μερικές μέρες πίνω έναν το απόγευμα. Μήπως αυτό μου την έχει βαρέσει στο νευρικό σύστημα; Σε συνδυασμό με ότι δεν πρόλαβα να πάω και γυμναστήριο;

Δημοσ.

Καφέ δεν έπινα ποτέ. Αλλά εδώ και μερικές μέρες πίνω έναν το απόγευμα. Μήπως αυτό μου την έχει βαρέσει στο νευρικό σύστημα; Σε συνδυασμό με ότι δεν πρόλαβα να πάω και γυμναστήριο;

Μάλλον ναι. Άμα δεν έχει συνηθίσει ο οργανισμός τη καφεΐνη, λογικό να έχεις παραπάνω νεύρα. Έχεις πρόβλημα με τον ύπνο γενικά;

Δημοσ.

Μάλλον ναι. Άμα δεν έχει συνηθίσει ο οργανισμός τη καφεΐνη, λογικό να έχεις παραπάνω νεύρα. Έχεις πρόβλημα με τον ύπνο γενικά;

Δε θα το έλεγα.. ίσως κάποιες φορές παιδευτώ κανά μισάωρο να κοιμηθώ.. αλλά απο εκεί και πέρα δε ξυπνάω παρά μόνο το πρωί με ξυπνητηρι.

Δημοσ.

2 ουζακια το βραδακι οταν τελιωσεις σε ηρεμουν κι σε στελνουν στο κρεβατι για υπνο (αυτο εκανα εγω :P)

Δημοσ.

Δε θα το έλεγα.. ίσως κάποιες φορές παιδευτώ κανά μισάωρο να κοιμηθώ.. αλλά απο εκεί και πέρα δε ξυπνάω παρά μόνο το πρωί με ξυπνητηρι.

Κλείνεις 8ωρο; Το ιδανικό είναι να κοιμάσαι γύρω στις 8 ώρες.

Δημοσ.

Υπάρχουν ειδικά χάπια για να συγκεντρώνεσαι στο διάβασμα ρώτα γιατρό (αν και στην Αμερική είναι χωρίς συνταγή απότι γνωρίζω) κάνε μια έρευνα και με δική σου ευθύνη πάρε την απόφαση.

Προσωπικά δεν μου φαίνονται επικίνδυνα αλλά εγώ ειμαι απλά ενας τύπος απο το internet και είναι δικό σου το σώμα οπότε ...

Απλά για να σε βοηθήσω στο ψάξιμο μιλάω για αυτά: https://www.google.gr/search?q=french+school+for+schefs&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=8FWDVcX1F6XgywO3npGwCA#q=Adderall+

σεξ

Το σεξ δεν βοηθάει ουτε τύπου "ελα να <<διαβάσουμε>> μαζί" ουτε πάω για σεξ και γυρνάω σπιτι για διάβασμα τουλάχιστον όχι για εμένα, έχω ξεπεράσει πολλά deadlines με αυτόν τον τρόπο... ευτυχώς που δεν ειμαι ζεν πρεμιέ και δεν έχω 365/year every year γκόμενα αλλιώς θα ήμουν άστεγος μέχρι τώρα :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...