arma1 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 σαν τι προβλημα να εχεις? εγω αναμεσα σε αυτα τα δυο το g2 θα επερνα
eddie1996 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 σαν τι προβλημα να εχεις? εγω αναμεσα σε αυτα τα δυο το g2 θα επερνα Σαν υποστήριξη κτλ κτλ.... Πες μου 2-3 λόγους που θα έπαιρνες το g2 εκτός από την οθόνη?
arma1 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 για μενα μεγαλο ρολο παιζει το μεγεθος ,ειχα g2 και το g3 το εχει η αδερφη μου, σε πληροφορω δε θα εδινα το g2 για το g3, πιο γρηγορο το g2 οσο παραξενο και να σε ακουγετε ,μια χαρα υποστηριξη εχει ,lollipop φοραει ,επισης και η μπαταρια του ειναι τουμπανο, το g2 δε θα το εδινα αν δεν χρειαζομουνα δικαρτο κινητο , g3 θα επελεγα μονο για την καρτα sd που εχει και τιποτε αλλο, γι αυτο αν επερνα αυριο ενα απο τα δυο παλι το g2 θα επελεγα ,ελπιζω να σε καλυψα
eddie1996 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 για μενα μεγαλο ρολο παιζει το μεγεθος ,ειχα g2 και το g3 το εχει η αδερφη μου, σε πληροφορω δε θα εδινα το g2 για το g3, πιο γρηγορο το g2 οσο παραξενο και να σε ακουγετε ,μια χαρα υποστηριξη εχει ,lollipop φοραει ,επισης και η μπαταρια του ειναι τουμπανο, το g2 δε θα το εδινα αν δεν χρειαζομουνα δικαρτο κινητο , g3 θα επελεγα μονο για την καρτα sd που εχει και τιποτε αλλο, γι αυτο αν επερνα αυριο ενα απο τα δυο παλι το g2 θα επελεγα ,ελπιζω να σε καλυψα Ωραία σε ευχαριστώ πάρα πολύ!! Με διαφώτισες πλήρως!!
eddie1996 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 για μενα μεγαλο ρολο παιζει το μεγεθος ,ειχα g2 και το g3 το εχει η αδερφη μου, σε πληροφορω δε θα εδινα το g2 για το g3, πιο γρηγορο το g2 οσο παραξενο και να σε ακουγετε ,μια χαρα υποστηριξη εχει ,lollipop φοραει ,επισης και η μπαταρια του ειναι τουμπανο, το g2 δε θα το εδινα αν δεν χρειαζομουνα δικαρτο κινητο , g3 θα επελεγα μονο για την καρτα sd που εχει και τιποτε αλλο, γι αυτο αν επερνα αυριο ενα απο τα δυο παλι το g2 θα επελεγα ,ελπιζω να σε καλυψα To γ2 έχει αποσπόμενη μπαταρία η πρέπει να πάω σε service να μου την αλλάξουν?
arma1 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 οχι ,πρεπει να πας service για αλλαγη, αν πιανουν τα χερια σου την αλλαζεις και μονος σου, εγω προσωπικα εχω αλλαξει 50 κινητα αλλα μπαταρια ποτε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα