Liverpool89 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Το κινητο μαλλον brickare. το εβαλα μα.φορτισει και αυτο ανοιγει βγαζειβτο λογοτυπο της microsofr και μετα κατι γραναζια, δεν φορτωνει ομως κατι ξανασβηνει. Δοκιμςσα hardreset, πατωμτας τα καταλληλα πληκτρα μονο δονηται και ξανασβηνει,το θαυμαστικο δεν το δειχνει. Δοκιμασα να κατεβασω το nokia software recovery tool, στην εγκατασταση μου βγαζει erroe 08x....βρηκα οτι πρεπει να εμεργοποιησω κατι στο πισι, οτι κι να εκανα δεν μπορεσα να το εγκαταστησω, κανεις που να γνωριζει πως θα το επαναφερω. Το εγραψα κι στο windows αποριες συζητηση, ας σβηστους απο κει τα μυνηματα, ευχαριστω Βρηκα αυτο το βιντεο αλλα ειναι για τα οχταρια, εγω εχω win7 https://support.hidemyass.com/hc/en-us/articles/202723596-How-to-disable-Driver-Signing-check-on-Windows
sokinfragoul Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Μην παιδευεσαι παντο σε ενα care αν δεν εχεις υγρασια η σπασιμο να στο φλασαρουν.ουτε αποδειξη χρειαζεται 1
Liverpool89 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Σε ευχαριστω παρα πολυ, το εφτιαξα μονος. Κατεβασα το nokia software update, το εκανα.εγκατασταση, στην αρχικη οθονη που λεει συνδεστε το κινητο κατω κατω, λεει πατηστε αν δεν ανταποκρινεται, δεν συνδεεται, το πατησα, κατεβασε το firmware ενω πρωτα το εβαλα σε recovery πατωντας το κουμπι που μειωνει των ηχο μαζι με το power button, στην αρχη μου εβγαλε σφαλμα, ξαναεκανα την διαδικασια, αφου ειχε κατεβασει το λογισμικο προχωρησε κατευθειαν στην εγκατασταση. Το firmware ηταν καπου 1.5 giga, οποιος χρειαστει κατι ας μου πει 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα