Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το έχω απορία αν κρατάει κανείς ημερολόγιο. Είναι κάτι κοριτσίστικο ή το κάνουν και αγόρια; Κρατάει κανένας σας; Εγώ έχω ένα ωραίο τετράδιο που ζωγραφίζω μέσα, γράφω και τίποτα πραγματάκια.. και αυτό είναι όλο..

Δημοσ.

Καλά κάνεις συνέχισε, γράψε μέσα τις ωραίες στιγμές που πέρασες αυτά που είδες, αυτά που σου κάνανε εντύπωση, αυτά που θα ήθελες να δεις και να κάνεις, τα όνειρα σου τις ανησυχίες σου αυτά που σε στεναχώρησαν και δεν θα ήθελες να πάθεις και όταν μετα απο πολλά χρόνια αν τύχει να μπερδευτείς αν τύχει και δεν ξέρεις ποιος είσαι ή ποιος έγινες και δεν ξέρεις τι να κάνεις άνοιξε το τετράδιο αυτό διάβασε σελίδα σελίδα όλα αυτά που έχει μέσα του και τότε θα καταλάβεις.

Δημοσ.

Αγαπημενο ημερολογιο, σημερα (ξημερωματα Παρασκευης) ειχαμε ενα ακομα αποτυχημενο trolling attempt στο insomnia.

• Like 11
Δημοσ.

Γιατί trolling αμέσως? Πολύ ορθή ερώτηση μου φαίνεται. Μάλλον γράφεις μόνο και μόνο για να γραψεις. Έλεος

• Like 1
Δημοσ.

Δεν τρολλάρω καθόλου. Δεν είναι ωραίο να πετάγονται μερικοί σε κάθε θέμα να μιλάνε για τρολλάρισμα και να πάει αλλού η συζήτηση.

Δημοσ.

Σε πολλους αρεσει να διαβαζουν τα ημερολογια των αλλων...

Παλιοτερα στη δουλεια μου υπηρχε μια μεσοκοπη συναδελφισσα οπου κρατουσε ημερολογιο, το ανακαλυψα οταν εφυγε με συνταξη και κατελαβα το γραφειο της. Το παρατησε στο συρταρι μαζι την υπολοιπη σαβουρα, μαλλον δεν την ενδιεφερε. Εριξα μια ματια στις μπουρδες της και μετα το πεταξα.

Δημοσ.

δοκιμασία μια φορά να ξεκίνησω ημερολόγιο επειδή μας το είπαν στο σχολείο κ τη δεύτερη μερα τα παράτησα για τους εξής λόγους:

1)αντί να κοιμάμαι γραφω χαζαμαρες

2)αν είναι κάτι σημαντικο όντως το θυμασε δν χρειάζεται καταγραφή

3)κατανάλωνω χαρτί άσκοπα +κάνω χαλιά γραμματα άρα ανάθεμα αν καταλάβω τι γραφω μετά από λίγες μέρες.(καλά αυτα δν πολύ πιάνεται αν ξεκίναγα τώρα θα ήταν μέσω κινητου)

Δημοσ.

Σε πολλους αρεσει να διαβαζουν τα ημερολογια των αλλων...

Παλιοτερα στη δουλεια μου υπηρχε μια μεσοκοπη συναδελφισσα οπου κρατουσε ημερολογιο, το ανακαλυψα οταν εφυγε με συνταξη και κατελαβα το γραφειο της. Το παρατησε στο συρταρι μαζι την υπολοιπη σαβουρα, μαλλον δεν την ενδιεφερε. Εριξα μια ματια στις μπουρδες της και μετα το πεταξα.

ημερολόγιο για πράγματα πάνω στη δουλειά ήταν αυτό ή για τα προσωπικά της;

πάνω στη δουλειά κρατάω εγώ και μου έχει φανεί αρκετές φορές χρήσιμο, οπότε θα συνεχίσω να κρατάω μάλλον για πάντα 

Δημοσ.

ημερολόγιο για πράγματα πάνω στη δουλειά ήταν αυτό ή για τα προσωπικά της;

πάνω στη δουλειά κρατάω εγώ και μου έχει φανεί αρκετές φορές χρήσιμο, οπότε θα συνεχίσω να κρατάω μάλλον για πάντα 

για τα προσωπικα της.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...