Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μου εστειλαν email και καλα απο paypal το εξης:

Ѕeсurіtу meаѕureѕ аррӏіed tо уоur ассоunt Deаr uѕer,

Αѕ раrt оf оur оngоіng effоrt tо рrоvіde а ѕаfer, ѕіmрӏer аnd mоre ᴄоnvenіent ѕervіᴄe tо оur ᴄuѕtоmerѕ, оur rіѕk deраrtement іѕ fӏаggіng ѕоme ѕuѕрeᴄted аᴄᴄоuntѕ.

Reᴄentӏу, уоur аᴄᴄоunt wаѕ revіewed аnd fӏаgged beᴄаuѕe оf а роtentіаӏ ᴄоnneᴄtіоn tо ѕоme frаuduӏent trаnѕаᴄtіоnѕ.

Tо аvоіd аn eventuаӏ reѕtrіᴄtіоn tо уоur аᴄᴄоunt, рӏeаѕe verіfу уоur іnfоrmаtіоnѕ bу ӏоggіng іn tо оur Lіtіgаtіоnѕ Mаnаger. 

Thіѕ ᴄаn be dоne bу ᴄӏіᴄkіng оn the buttоn beӏоw. 

Μπηκα στο προφιλ μου στο paypal και δεν ελεγε τπτ... Βεβαια γτ ηταν η πρωτη φορα που δεν μου ηρθε σε μορφη σπαμ (γιατι σε σπαμ ερχονται συνεχεια κατι ακυρα) το ανοιξα.. το site ελεγε να βαλω τα στοιχεια μου και δεν μπορουσα να κανω τπτ παραπερα! Μετα το εκλεισα και αλλαξα κωδικο στο paypal.. 

Παντως προσοχη γιατι δεν παιζει να ειναι της paypal. Με πηγαινε σε μια σελιδα Lіtіgаtіоnѕ-Mаnаger

Δημοσ.

Απλώς, κοίτα στις λεπτομέρειες του email, τη διεύθυνση του αποστολέα. Αποκλείεται να είναι @paypal.com.

Κοίτα για παράδειγμα ένα που μου ήρθε εμένα χθες:

post-40534-0-83447600-1434697635_thumb.jpg

Η πραγματική διεύθυνση του αποστολέα είναι τυχαίος_τύπος@outlook.com

Δημοσ.

ναι και καλα μου το εστειλε το paypal Inc. απο το εμαιλ [email protected]

αλλα ο χαζος πηγα και εβαλα, πρωι πρωι που ηταν, τον κωδικο μου... Αμεσως μετα πηγα και τον αλλαξα στο paypal.. ελπιζω να μην υπαρχει θεμα..

μετα πηγα και το ξαναεκανα με οτι να ναι εμαιλ και κωδικους και μου τα δεχτηκε λες και ηταν σωστα

Σου βγαζει παντως αρχικα μια οθονη ιδια με του paypal για να βαλεις εμαιλ κωδικα, μετα βαζεις ονομα ηλικια κτλ, και στο τελος σου ζηταει στοιχεια καρτας... οποτε ελπιζω να στοχευει εκει (στην καρτα απευθειας) και οχι στο παιπαλ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...