Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα

Εχει παρατηρησει κανεις ποσο κινδυνολογει ο Παπαδακης και οι ομοιοι του καθε πρωι σε αυτο το τσιρκο που εχει για εκπομπη; Εχω παρατηρησει σε ατομα οπως μερικοι συγγενεις και οικογενειακοι φιλοι οτι βλεποντας Παπαδακη το αγχος τους για την κατασταση ανεβαινει ραγδαια και τρομαζουν ολο και πιο πολυ.

Σε αυτο το σημειο θα ηθελα να πω οτι δεν προσπαθω να βγαλω τον Παπαδακη φερεφωνο της αντιπολιτευσης ουτε παιρνω θεση καθως αυτος ο "κυριος" εχει ιδια σταση με καθε κυβερνηση.

Γενικα οταν με επισκεπτονται οι δικοι μου και τους φιλοξενω ή το αντιθετο καθε πρωι που σηκωνομαι να κανω καφε τους βλεπω ηδη ορθιους με τηλεοραση ανοιχτη στον Παπαδακη, να παρακολουθουν με αφοσιωση και το ενα φου να ερχεται μετα το αλλο με πολλα μποφορ μεχρι που εκατσα και παρακολουθησα μια μερα ολοκληρη την εκπομπη να δω τι διαολο λεει.

Το συμπερασμα που εβγαλα ειναι οτι προπαγανδιζει και κινδυνολογει σαν τρελος, πραγματικα δεν γινεται να υπαρχει πιο αρνητικη αποψη απο αυτου του ανθρωπου. Βλεπει τα ασπρα μαυρα, παντου φαντασματα και αντι να προσπαθει να καθησυχασει τον λαο τον κανει να φοβαται πιο πολυ. Αναρωτιεμαι αν δεν υπηρχε αυτη η εκπομπη θα ειχε ανεβει τοσο πολυ το ποσοστο αυτοκτονιων; Δεν λεω να μας κανει να βλεπουμε τα παντα παραμυθενια αλλα οχι και να προσπαθει να "αφυπνησει" τον λαο με τις ανοησιες που λεει. 

Τελος, θυμαται κανεις την Leni Riefenstahl η οποια ηταν Γερμανιδα παραγωγος ταινιων που εκανε την ταινια Triumph of the Will η οποια εκανε προπαγανδα υπερ του Χιτλερ; Δεν ξερω γιατι αλλα μου φαινεται οτι η ιστορια επαναλαμβανεται, βεβαια η προπαγανδα δεν γινεται υπερ κανενος, γινεται απλα για να γινεται και εναντια σε καθε μα καθε κυβερνηση. 

ΔΕΝ συνιθιζω να συζητω πολιτικα θεματα και ουτε αυτο αποτελει πολιτικο θεμα, ειναι μια ανησυχια/αποψη/call it whatever you want που ηθελα να εκφρασω και να μοιραστω μαζι σας για να ακουσω και καποιες διαφορετικες αποψεις

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...