Stogianz Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Καλησπερες, ειχα αγορασει πριν 2 μηνες περιπου τα Razer Kraken Usb απο τα public με 60ε τα οποια πριν λιγο καιρο σπάσανε... Η εγγύηση τα κάλυψε εννοείται (δεν ευθυνονουν εγω) κι μου προσφερουν αντικατάσταση η πίστωση. Σαν ακουστικα μου αρεσανε κι ηχο καλο ειχανε κι δεν ειχα παραπονο απο το μικρόφωνο τους παρόλα αυτα δεν θα ήθελα να τα ξαναπάρω μιας κι αποδειχτηκαν πολυ εύθραυστα επομενως σκεφτομαι να δωσω κατι παραπανω για κατι καλυτερο. Ειμαι ανάμεσα σε Logitech G430 κι σε Siberia V2 ή V3 (με ενα μικρο προβάδισμα στα g430) Εσεις τι θα προτείνατε? Ευχαριστω για τον χρονο σας Αποστολή από το LG-D802 με τη χρήση Insomnia App
qsis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 δεν υπάρχει λόγος να εξαντλήσεις το πιστωτικό σου στα 430 αν κοιτάς αυτά πάρε τα πιο φθηνά 230 και με τα υπόλοιπα πάρε κάτι άλλο ο λόγος είναι πολύ απλός, τα 230 είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ακουστικά και η μόνη διαφορά είναι στην εξωτερική κάρτα ήχου που έχουν τα 430 η οποία είναι πανάχρηστη αν μιλάμε για gaming σε desktop που έχεις ήδη κανονική κάρτα ήχου τα 430 έχουν νόημα μόνο για κάνα laptop της κακιάς ώρας με πολύ κακή κάρτα ήχου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα