Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη απ' οτι φαινεται αλλαζω ανα 3μηνο ποντικι (συνήθως τα παιζει η ροδελλα ή κανει μονο του παραπανω κλικ) θα ηθελα να μου προτεινετε ενα ποντικι εως 20 E (θαρρω πως υπαρχει κατι σ αυτη την τιμη).

Το χρησιμοποιω για ελαφρυ gaming (απλα strategy, hearthstone τετοια πραγματακια) και autocad (που χρειαζεται λιγο ακριβεια στη ροδελλα, λιγο ελεγχο στα dpi). Μα πανω απ ολα να αντεχει! :(

Δημοσ.

Καλησπέρα φιλέ, εγώ θα σου πρότεινα το gigabyte force m7, το έχω 5 μηνες και με έχει βγάλει άσπρο πρόσωπο. Αν θες τσεκαρε και τα ποντίκια της natec, έχω ακούσει καλά λογια.

Δημοσ.

Εξαιρετικο ποντικι και της natec καλα (ειχα) αλλα μετα απο κανα 6μηνακι αρχιζουν χωρις λογο και αιτια να τα παιζουν. Τωρα δε ξερω αν πρεπει να πληρωσεις πολλα γιαν α σου μεινει κατι για χρονια αλλα αισιοδοξω πως υπαρχει και ενδιαμεση λυση...

Δημοσ.

Gigabyte m6800 (το εχω εδω και 5 μηνες και ειναι ο,τι καλυτερο εχω παρει σε ποντικι στα 12 ευρω)

Gigabyte m6900

Τωρα για το M7 που αναφερθηκε παραπανω δε ξερω, αλλα υποθετω πως θα ειναι εξισου ανθεκτικο με τα αλλα 2.

Δημοσ.

Ολα κυριως με τη ροδελλα το παθαινουν :( Και στο autocad που θελει αβερτα ροδελλα τα πιεζω :(

Αυτο το sharkoon πολυ ωραιο φαινεται θα το χτυπησω, μακαρι να αντεξει κιολας!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...