Mikeasdf Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Το pc ενος φιλου μου κανει τον παρακατω θορυβο οταν ανοιγει βιντεο σε 1080p και οταν ανοιγει παιχνιδια. Ειναι coil whine? Με μια γρηγορη ματια δε βρηκαμε τιποτα σκασμενους πυκνωτες σε μητρικη/γραφικων. Να ξανακοιταξουμε η μπορει να φταιει τιποτα αλλο?
vagos456 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Το pc ενος φιλου μου κανει τον παρακατω θορυβο οταν ανοιγει βιντεο σε 1080p και οταν ανοιγει παιχνιδια. Ειναι coil whine? Με μια γρηγορη ματια δε βρηκαμε τιποτα σκασμενους πυκνωτες σε μητρικη/γραφικων. Να ξανακοιταξουμε η μπορει να φταιει τιποτα αλλο? Δεν καταλαβαίνεται από που έρχεται ο θόρυβος? Ποιο παλιά το έκανε? Έπαθα πλάκα,άμα είναι coil whine και τόσο δυνατό,αμέσως πίσω.
Mikeasdf Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δεν καταλαβαίνεται από που έρχεται ο θόρυβος? Ποιο παλιά το έκανε? Έπαθα πλάκα,άμα είναι coil whine και τόσο δυνατό,αμέσως πίσω. Το pc ειναι 5 χρονων τουλαχιστον (μπορει κ παραπανω) και δεν υπαρχουν εγγυησεις κλπ.Νομιζω το κανει τα τελευταια 2 χρονια αλλα δεν εκατσε να ασχοληθει ποτε με το θεμα. Εχω την εντυπωση πως ερχεται απο την καρτα παντως.
Vintage Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Μάλλον είναι, αλλά επειδή δεν μπορείς να καταλάβεις πάντα από ενα video, δοκίμασε να σταματήσεις ενα-ενα τα ανεμιστηράκια της κάρτας γραφικών / επεξεργαστή και επίσης να βεβαιωθείς οτι κάτι δεν συντονίζει στο κουτί. Αν ειναι coil whine όντως ακουγεται έντονα... 2
AETOLOFITIS Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο εκτος αν δοκιμασεις μια αλλη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα