panomelene Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα Διαθέτω 160 ευρό περίπου Σκέφτομαι για lg g3 s ειναι οκ; Απο μπαταρια πως τα πάει ; Ευχαριστώ
Fulgore Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Στα χρηματα αυτα για αλλη μια φορα ας τα ξαναγραψουμε Απο Android το MotoG 2nd gen ειναι οτι καλυτερο σαν συνολο. Σε Windows Phone Lumia 735 ή 640 ειναι αξιολογα. 1
GianniSM Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Και εγώ προτιμώ το Moto, αλλά δεν απορρίπτω το LG γιατί έχει καλύτερη κάμερα και μπαταρία. Χειρότερο βέβαια σε εμπειρία χρήσης (λαγκ), οπότε είναι ανάλογα με το τι θεωρείς ποιο σημαντικό για σένα.
panomelene Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Χμμμ,δυστυχώς το μοτο δεν μα ρέσε ,το lg έχει πολύ ωραίο design πιστεύω,Τώρα μπαταρία είναι ενα μεγάλο + η κάμερα το ιδιο οπότε το κόβω για lg ! Μπροστινή κάμερα το lg έχει καλύτερη ;
GianniSM Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Χμμμ,δυστυχώς το μοτο δεν μα ρέσε ,το lg έχει πολύ ωραίο design πιστεύω,Τώρα μπαταρία είναι ενα μεγάλο + η κάμερα το ιδιο οπότε το κόβω για lg ! Μπροστινή κάμερα το lg έχει καλύτερη ; Λίγο καλύτερη το Moto, αλλά όχι σε τόσο σημαντικό βαθμό, 1,3 με 2
panomelene Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Τελικά αποφάσισα να πάω σε g3 s ,Μια ερώτηση μόνο τη sim θα χρειαστώ, την απλή ; Η κάποια άλλη όπως micro sim ; (Έχω πολύ καιρό να ασχοληθώ με smartphones ) Εαν θέλει άλλη γίνεται να την αλλάξω και να κρατήσω τον ίδιο αριθμό ;
Stogianz Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Τελικά αποφάσισα να πάω σε g3 s ,Μια ερώτηση μόνο τη sim θα χρειαστώ, την απλή ; Η κάποια άλλη όπως micro sim ; (Έχω πολύ καιρό να ασχοληθώ με smartphones ) Εαν θέλει άλλη γίνεται να την αλλάξω και να κρατήσω τον ίδιο αριθμό ; Νομίζω παίρνει Microsim,αν είναι δυνατόν να αλλάζαμε αριθμό για κάθε φορά που πρέπει να αλλάξουμε sim (Micro-Normal) είτε στην "κοβουν" στο κατάστημα είτε πας στον πάροχό σου κι σου βγάζουν επιτόπου (στην κοσμοτέ εγώ έδωσα 5ε).Αν πας στο πάροχο να έχεις και την ταυτότητά σου μαζί! Ακόμα κι μόνος σου μπορείς να την κόψεις,εμένα το κινητό όταν μου είχε έρθει κι ήθελα να το δοκιμάσω την είχα πετσο-κοψει μόνος μου κι μια χαρά δούλευε. Καλορίζικο το τηλέφωνο!
dialer1453 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Σε Windows Phone Lumia 735 ή 640 ειναι αξιολογα. Aυτά τσέκαρε.
kekos123 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Σε αυτο το budget εγω σιγουρα θα κοιταγα πιο προσεκτικα στα Windows.... Δες αυτα τα μοντελα που σου προτειναν οι δυο φιλοι παραπανω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα