saim Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 εκανε ο αδερφος μ μολις μια παραγγελια για ενα τηλεφωνο απο Minideal..δινοντας μονο τα στοιχεια και την διευθυνση ιμειλ!οχι την χρεωστικη καρτα και τετοια1και ουτε εχουμε Paypal...αλλα η παραγγελια λεει πως εγινε!πως μπορω να την ακυρωσω?
d_gkal Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 εγινε η παραγγελια αλλα δε την πληρωσες. αν δε τους ενημερωσεις, θα την ακυρωσουν μονοι τους
Maktro Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 http://www.insomnia.gr/topic/573480-αγορά-smartphone-200-euro-max/page-3 δες το 34 και το 36# comment.. έπαθα και εγώ κάτι παρόμοιο στο vickmall και επικοινώνησα με το support τους για να μου το ακυρώσουν.. αφού δεν σε ρώτησαν για να το πλήρωσης, στην χειρότερη θα στο στείλουν τσάμπα! hahaha
saim Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 ευχαριστω πολυ....εγω τους εστειλα μετα απο 1 λεπτο..επειδημουτο ειπε κατευθειαν ο αδερφος μ..τους εστειλα μηνυμα και τους ειπα το εξης...μηπως θα μπορουσαμε να ακυρωσουμε τηνπαραγγελια?δεν ενδιαφερομαι για αυτο το προιον!αυτυο τους εγραψα στα αγγλικα!ο αδερφος μ απο τι μου ειπε μονο στοιχεια εδωσε(ονομα/διευθυνση και ιμειλ καιταχυδρομικο κωδικο)ουτε τροπο πληρωμης!ουτε την χρεωστικη καρτα!ουτε πειπολ(ετσι κι αλλωις δεν εχω πειπολ)...αλλα στο ιμειλπου μ ηρθε ελεγε οτι ηπαραγγελια ξερω γω εγινε!και το καταλαβα επειδηκαι αποαλλα σαιτ πουεχω κανει παραγγελιες(ασχετα απο αυτο το σαιτ)τα ιδια μου εγραφαν οταν γινονταν οιπαραγγελιες!αλλα ακινα εχει γινει η παραγγελια η χρεωστικη δεν εχει ουτε ευρω μεσα!ελπιζω να ακυρωθηκε!μακαρι!
letom Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 To email που σου ήρθε είναι αυτοματοποιημένο και έρχεται μετά από κάθε παραγγελία άσχετα από το αν έχεις πληρώσει γιατί πολλοί κάνουν την παραγγελία και την πληρώνουν αργότερα. Η παραγγελία αποστέλλεται όταν γίνει και η πληρωμή. Προφανώς αν δεν γίνει η πληρωμή εντός 2-3 ημερών θα ακυρωθεί η παραγγελία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα