Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Λόγο δουλειάς είμαι κάθε μέρα αρκετές ώρες μπροστά απο οθόνη υπολογιστη και νιώθω τα μάτια μου μονίμος κουρασμένα..κόβω και καμιά βόλτιτσα βγαίνω έξω για λίγα λεπτά αλλά δέν..κάθε μέρα τουλάχιστον 10 ώρες,,

Εκτος απο κουρασμένα εχω βγάλει και σακούλες κάτω απο τα μάτια οι οποίες δέν είναι απο την αυπνία γιατί κοιμάμαι μιά χαρά 7-8 ώρες..

Ξερουμε καμια κρεμούλα να βάζω για να φύγουν οι σακούλες?

Βάζω μία ενυδατική γενικά κάθε μέρα το πρωι που πλένομαι εδώ και 1 εβδομάδα αλλά δέν είδα και καμιά αλλαγή τρελή..ενυδατώνει αλλά δέν φέυγουν οι σακουλες...

Ξεκαθαρίζω απο τώρα οτι δέν εχω σκοπό να κάτσω με αγούρια στα μάτια για 1 ώρα ξερω γώ..

Δημοσ.

Εγω θα σου έλεγα να φτιάξεις μόνος Σου μία, που ειναι και εύκολο. Και από αποτελέσματα ότι καλύτερο.

Λέγεται dulce de leche και πραγματικά έχει φοβερά αποτελέσματα.

Θα βάζεις τρεις φορές τη μέρα και τέρμα οι σακούλες!

Τι χρειαζόμαστε:

1 λίτρο γάλα

270 γρ. ζάχαρη άχνη

1/2 καρπό βανίλιας

1 πρέζα μαγειρική σόδα

Πώς το κάνουμε:

Βήμα 1

1) Σε μία κατσαρολίτσα βάζετε μιά κουταλιά ζάχαρη και σε χαμηλή φωτιά την αφήνετε να καραμελώσει.

Βήμα 2

2) Μόλις πάρει χρώμα (το οποίο θα δώσει και στην μαρμελάδα) ρίχνετε το γάλα, την υπόλοιπη ζάχαρη, την βανίλια και την μαγειρική σόδα.

Βήμα 3

3) Το αφήνετε σε δυνατή φωτιά εως ότου πάρει βράση.

Βήμα 4

4) Χαμηλώνετε τη φωτιά στη χαμηλότερη σκάλα ώστε να σιγοβράσει. Πού και που ανακατεύετε. Προσέξτε γιατί μπορεί το γάλα να ξεχειλίσει.

Βήμα 5

5) Μετά απο 45 λεπτα περίπου είναι έτοιμο. Σ'αυτό το στάδιο είναι σημαντικό να τσεκάρετε ότι έχει την σωστή θερμοκρασία: βάλτε μια σταγόνα απο τη μαρμελάδα μέσα σ' ένα πιάτο και εφ' όσον είναι σχεδόν σταθερή (δεν τη θέλουμε νερουλή), το dulce de leche είναι έτοιμο.

Βήμα 6

6) Αφήστε το μέχρι να είναι χλιαρό, αφαιρέστε την βανίλια και τοποθετήστε το σε βαζάκια.

Βήμα 7

7) Διατηρείται στο ψυγείο.

Δημοσ.

κανει δουλεια?

εγω μπεπανθολ βαζω

Ε μήν φανταστείς ενυδατώνει λίγο αφήνει μια οραία αίσθηση και μυροδιά στο πρόσωπο αλλά δέν είναι για σακούλες...

Οσο για την συνταγη του φίλου λέω να την δοκιμάσω άν θές μπορώ να σου στείλω ένα βαζάκι άν δώ αποτελεσμα.

Εγω θα σου έλεγα να φτιάξεις μόνος Σου μία, που ειναι και εύκολο. Και από αποτελέσματα ότι καλύτερο.

Λέγεται dulce de leche και πραγματικά έχει φοβερά αποτελέσματα.

Θα βάζεις τρεις φορές τη μέρα και τέρμα οι σακούλες!

Τι χρειαζόμαστε:

1 λίτρο γάλα

270 γρ. ζάχαρη άχνη

1/2 καρπό βανίλιας

1 πρέζα μαγειρική σόδα

Πώς το κάνουμε:

Βήμα 1

1) Σε μία κατσαρολίτσα βάζετε μιά κουταλιά ζάχαρη και σε χαμηλή φωτιά την αφήνετε να καραμελώσει.

Βήμα 2

2) Μόλις πάρει χρώμα (το οποίο θα δώσει και στην μαρμελάδα) ρίχνετε το γάλα, την υπόλοιπη ζάχαρη, την βανίλια και την μαγειρική σόδα.

Βήμα 3

3) Το αφήνετε σε δυνατή φωτιά εως ότου πάρει βράση.

Βήμα 4

4) Χαμηλώνετε τη φωτιά στη χαμηλότερη σκάλα ώστε να σιγοβράσει. Πού και που ανακατεύετε. Προσέξτε γιατί μπορεί το γάλα να ξεχειλίσει.

Βήμα 5

5) Μετά απο 45 λεπτα περίπου είναι έτοιμο. Σ'αυτό το στάδιο είναι σημαντικό να τσεκάρετε ότι έχει την σωστή θερμοκρασία: βάλτε μια σταγόνα απο τη μαρμελάδα μέσα σ' ένα πιάτο και εφ' όσον είναι σχεδόν σταθερή (δεν τη θέλουμε νερουλή), το dulce de leche είναι έτοιμο.

Βήμα 6

6) Αφήστε το μέχρι να είναι χλιαρό, αφαιρέστε την βανίλια και τοποθετήστε το σε βαζάκια.

Βήμα 7

7) Διατηρείται στο ψυγείο.

Για κρέμα άν δεν κάνει φαντάζομαι μπορείς να την φάς για πρωινό οπότε όπος και να έχει δέν θα πάει χαμένη

• Like 2
Δημοσ.

Ειναι αναλογα στον ανθρωπο παντως,

Ενα 6ωρακι κοιμαμαι και σακουλες δεν εχω δει ποτε μου....

Δεν βαζω τιποτα κρεμες, το μονο που βαζω ειναι μια παγωμενη πετσετα για κανα 10λεπτο καθε μερα που ξυπναω.

• Like 1
Δημοσ.

Ειχα παρει παλια μια απο την Avon,τυπου τζελ με κυριο συστατικο το αγγουρι..Δεν την θυμαμαι γαμωτο!!Ηταν φανταστικη..

Δημοσ.

αμα δεν σκασεις 30-40 ευρω για κρεμα δεν προκειται να δεις δουλεια. θα παρει χαλαρα κανα μηνα να δεις διαφορα και παλι αν ειναι γεννετικο οτι και να κανεις δεν θα φυγουν. εχω σακουλες στα ματια απο παιδι.

Δημοσ.

Οχι γενετικό δέν είναι...αφου να φανταστείτε στο χωριό άν πάω καμια φορά και κάτσω καμια εβδομάδα ειμαι φρεσκότατος όσο και να κοιμάμαι,είναι σίγουρα λόγο πολών ωρών στον υπολογιστή το καταλαβαίνω,

Δημοσ.

πανε πάρε καμιά estee - clinique - dior μπλα μπλα μπλα δώσε κανά 40άρι να δεις δουλειά. 

Κρέμα με 5 ευρώ είναι πεταμένα λεφτά καλύτερα βάλε αγγουρια στα μάτια που είναι και πιο φθηνα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...