Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
θέλω μια γνώμη για τα κινεζικα smartphone που όπως βλέπω τώρα τελευταία έχουν κάνει θραύση, φταίει η κρίση? :P η απλά μερικά κινεζικα είναι απλά πολύ αξιόπιστα?

είπα σε έναν φίλο μου ότι παράγγειλα ένα κινητό, όταν με ρώτησε πιο, του λέω "ξιομει" μη4, και άρχισε τα γέλια, δεν είναι και τόσο γνωστης στις μάρκες, απλά όπως το άκουσε λέει "ox "κινεζια" βαρβάτη" και γέλασε, το είπα και σε έναν άλλο και μου λέει "γαμάτο ήμουν μεταξύ αυτού και του σ5 αλλα πήρα το σ5" τι φάση?

Δημοσ.

<div>θέλω μια γνώμη για τα κινεζικα smartphone που όπως βλέπω τώρα τελευταία έχουν κάνει θραύση, φταίει η κρίση? :P η απλά μερικά κινεζικα είναι απλά πολύ αξιόπιστα?</div>

<div> </div>

<div>είπα σε έναν φίλο μου ότι παράγγειλα ένα κινητό, όταν με ρώτησε πιο, του λέω "ξιομει" μη4, και άρχισε τα γέλια, δεν είναι και τόσο γνωστης στις μάρκες, απλά όπως το άκουσε λέει "ox "κινεζια" βαρβάτη" και γέλασε, το είπα και σε έναν άλλο και μου λέει "γαμάτο ήμουν μεταξύ αυτού και του σ5 αλλα πήρα το σ5" τι φάση?</div>

Πρώτον διαβάζεται ζαομι (xiaomi) και όχι ξιομει. Δεύτερον ο φίλος σου που γέλασε δεν έχει ιδέα από κινητά.

Δημοσ.

Πρώτον διαβάζεται ζαομι (xiaomi) και όχι ξιομει. Δεύτερον ο φίλος σου που γέλασε δεν έχει ιδέα από κινητά.

χρησιμοποιώ μεταφραστή από greeklish στα ελληνικά επειδή δεν γίνετε να γράψω στα ελληνικά για κάποιο λόγο, και ξέχασα να κάνω ένα τσεκάρισμα :C εξού και το "ξιαομι"

Δημοσ.

Καλα οταν σου ερθει το ΜΙ4 δειξε το στον φιλο σου και αστον να χτυπαει το κεφαλι του στον τοιχο :P .Ειδικα η xiaomi καθε αλλο παρα κινεζια ειναι

Δημοσ.

Υπάρχουν πολύ ποιοτικές Κινέζικες, το ερώτημα είναι αν σήμερα με την ισοτιμία δολαρίου/ευρώ, τον 1 χρόνο εγγύησης και αν σου κάτσει η στραβή να μείνεις το λιγότερο 2 μήνες χωρίς συσκευή αν αξίζει πια.

Δημοσ.

Υπάρχουν πολύ ποιοτικές Κινέζικες, το ερώτημα είναι αν σήμερα με την ισοτιμία δολαρίου/ευρώ, τον 1 χρόνο εγγύησης και αν σου κάτσει η στραβή να μείνεις το λιγότερο 2 μήνες χωρίς συσκευή αν αξίζει πια.

Συμφωνω απολυτα.

Αν δεν θες απο Κινα, κοιτα moto g, nexus, ή LG αναλογα με το budget σου που είναι καλα vfm.

http://www.youtube.com/watch?v=W2MY0Xhl7dQ

Για να μην τσακωνεστε Σαο-μι λεγεται :P

Δημοσ.

Τα κινεζικά μπορεί να βγαίνουν με καλα χαρακτηριστικά.... Και μπλα μπλα αλλα εκπέμπουν τεράστια ακτινοβολία!!! και x2 φορές περισσότερο.... Πιστεύω ειναι ένας μεγάλος λόγος να μην τα προτιμάς.... Πχ αν το όριο ειναι 90-100 αυτα φτάνουν 200db νομίζω έτσι ειναι η μονάδα μέτρησης...

Δημοσ.

αφού και η λενοβο είναι κινεζικια (νομίζω?) και το λενοβο x2 έχει πολύ λίγο sar 0.22 απ ότι θυμάμαι από χθες που το είπε ένα παλικάρι (sar είναι η μονάδα μέτρησης ακτινοβολίας) db είναι μονάδα μέτρησης ήχου, το HTC DESIRE που δεν είναι κινεζια για παράδειγμα θυμάμαι ότι είχε γύρο στο 1.50 και ένα sony xperia mini πιο ακριβώς δεν θυμάμαι είχε ακόμα πιο πολύ, κοντά στο 1.60..

Δημοσ.

για ποιο desire αναφερεσαι φιλε μου?  γιατι εχει πολλα , ολα τα μοντελα του ειναι απο 0,26 μεχρι 0,83 , αναλογα το μοντελο , για το lenovo x2  καλα τα λες ,0,22 εχει, υπαρχει ομως lenovo με πολυ περισσοτερη ακτινοβολια, παλι αναλογα με το μοντελο ,επισης το xperia mini εχει 0,78 sar , απορω που πας και βρισκεις αυτα τα νουμερα που λες 1,50 κλπ κλπ, για το mi4 σου ειχα πει ποσο εχει, ειναι ενα με το μεγαλυτερο sar, αλλωστε το γνωριζες και μετα το παρηγγειλες, αρα δε σε πειραζει, οσο αφορα ομως τις δυνατοτητες που εχει ειναι απο τα καλυτερα

Δημοσ.

τα huawei γενικα φιλε μου δεν εχουν πολυ ακτινοβολια, το συγκεκριμενο που εχεις αποτελει εξαιρεση στον κανονα , 1,54 εχει , για να μη παρεξηγηθω τα νουμερα τα λεω μετα απο αναζητηση στο google

Δημοσ.

Δηλαδή είναι καλό; μην πάθει τίποτα ο εγκέφαλος μας... Χαχαχα

Θα πάθεις μεγαλύτερη ζημιά στον εγκέφαλο παρακολουθώντας ένα δελτίο ειδήσεων παρά από το sar

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...